Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

PSN aktualizacja systemu ważąca 250mb - 20 min pobierania, Dota 2 8gb steam - 20min pobierania.

Sony go home

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

zawiodlem sie, ze cale 2minuty zajelo ci odpisanie na moj post, na wszystko co napisze od razu musisz mi odpisac, tak bardzo cie wytresowalem, do nogi brodawo turbo exy ograne przez suta - remastery halo, remastery gyrosow, dwie gierki z pc, kopia infamous i jedna porzadna fh2 xDDDDDDDDDD

ficuś weż idź pograj w metala bo ci zaraz dupa eksploduje na cały mordor

W Metala ? To ta gra ma fabule ?

Opublikowano

Serio jak ktoś pisze, że PS4 ma gry, a potem pier że Vita ich nie ma to albo wziął mocarza albo stał się trolem większym niż Mendrek. 

Opublikowano

PSN aktualizacja systemu ważąca 250mb - 20 min pobierania, Dota 2 8gb steam - 20min pobierania.

Sony go home

Patrz na to, w pare godzin 72 GB mi sie pobralo na XOne, na tym guwnie rakowym bym pobieral tydzien.

2sado5i.jpg

Opublikowano

Mroku, ale ja to wiem 60gb Halo MCC pobierało mi kilka godzin i elegancko mogłem grać tego samego dnia wieczorkiem. 

Opublikowano

Starh a wyszedles juz z piwnicy czy dalej grasz offline?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nie chce sie chwalic, ale kiedys mi prawie pobralo patcha do batmana ktory mial pareset mb w niecale 3h na ps4..

Opublikowano

nie chce sie chwalic, ale kiedys mi prawie pobralo patcha do batmana ktory mial pareset mb w niecale 3h na ps4..

dobrze, że dodałeś 

na ps4..

bo inaczej nie zgadłbym o jaką konsole chodzi

Opublikowano

The free version of PlayStation 4 racing game Driveclub will be removed from the PlayStation Store soon, Sony announced on Wednesday as part of the reveal of October's free PlayStation Plus games.

Driveclub's PS Plus edition will be yanked on October 6, Sony said, though the company did not provide any kind of explanation as to why this is happening. The game didn't have a very long life, as it was released only a few months ago in June. 

#4theplayers

giphy.gif

Opublikowano

Ej Starh weź zacebuluj tego DC bo będę chciał ograć chyba, że masz płytówkę to nie było tematu. :lapka: 

Opublikowano

Czemu lol? Kto pobral lub dodal do koszyka bedzie mogl przeciez grac dalej/sciagnac w przyszlosci, tak samo jak z kazda inns gra w ps plus.

Opublikowano

Czemu lol? Kto pobral lub dodal do koszyka bedzie mogl przeciez grac dalej/sciagnac w przyszlosci, tak samo jak z kazda inns gra w ps plus.

Podsumujmy:

- Gra zapowiedzieli jako darmowa z platnymi dlc (To jakas plotka byla z neogaf)

- Zapowiedzieli wersje platna i wersja ps+

- Gra zalicza obsuwe

- Gra wychodzi online nie dziala

- Klub moze miec 6 osob :D

- Wersja ps+ ma kilka miesiecy opoznienia

- Teraz zabieraja wersje ps+

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Podsumujmy:

- Gra zapowiedzieli jako darmowa z platnymi dlc

- Pozniej zmienili model gry i stwierdzili ze bedzie wersja platna i wersja ps+

- Wersja ps+ miala kilka miesiecy opoznienia

Podsumujmy:

Vl5Z7It.gif

Opublikowano

Podsumujmy:

Podsumujmy:

Vl5Z7It.gif

Moze ktos przerobic ten gif,zeby Kaz ruchal Yetiego/Fanka/Easye/Ficusia? Dam  :rep_up:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Podsumujmy:

A teraz daj źródło na potwierdzenie tych bzdur.

PS Plus Edition miała być dostępna dłużej niż standardowy miesiąc, ale nie na zawsze.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No na pewno nie zapowiadali jej jako darmową. Mówili, że będzie wersja płytowa i wersja ps+ w jednym dniu chyba i, że w wersji ps+ można zrobić platynę. 

Opublikowano

Podsumujmy:

sony_bullshit_anim4.gif

Miało być tak, jak mówi Sutek, a wyszło tak, jak w moim gifie.  :gayos:

Wyszło... XD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

nigdy nie zmienili obietnic, od poczatku za darmo miala byc tylko wersja ps plus edition, nawet chyba na pierwszej prezentacji ps4 byl screen z driveclub ps plus edition

Opublikowano

nigdy nie zmienili obietnic, od poczatku za darmo miala byc tylko wersja ps plus edition, nawet chyba na pierwszej prezentacji ps4 byl screen z driveclub ps plus edition

Dymajac was a wy dalej ich bronicie,dobrze sobie Sony wytresowalo fanboyow :D 

Opublikowano

fakt lepiej dalej pisac glupoty ze gierka miala byc free to play i po drodze zmieniali model dystrybucji gry

Opublikowano

fakt lepiej dalej pisac glupoty ze gierka miala byc free to play i po drodze zmieniali model dystrybucji gry

Ktos kiedys wrzucal tu taka plotke i z tym mi sie powalilo juz zrobilem edycje postu zebyscie nie plakali. Nawet na neogaf(ktory przeciez jest pro-sony) maja bol dupy a wy dalej ich bronicie.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

A w ogóle była informacja na ile ma być ten DC w ps+? 

Opublikowano

A jak MS nie wypalił Project Spark to ogłosili wczoraj, że całą płatną zawartość udostępnią za darmo na zawsze. Trochę inne podejście do klienta obu firm :reggie:  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.