Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Myslisz ze zdanie Zeratula na temat Destiny kogokolwiek tutaj obchodzi? xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

pewnie chocby jedna osobe wiecej niz zdanie mendrka na temat wyzszosci ps3 ktore powtarza co 2 strony.

Opublikowano

W sumie lepiej jak gada o czymś, o czym ma pojęcie, zamiast wypisywać głupoty na temat konsol, których nie posiada/ł.

Ogólnie mendrek to troll większy niż śp Panda.

Opublikowano

Z tą różnicą, że Panda faktycznie trollował, może nieudolnie, ale miał na to wszystko wypipane. Wracał z roboty do domu i odpalał januszowe gierki dla rozluźnienia się, po czym wskakiwał na forum i pier.doił głupoty. Inna sprawa, że dupka mu o wiele częściej pękała niż innym. A Berlinek po prostu taki jest, że prowadzi jakąś dziwną krucjatę wynikającą najprawdopodobniej z tego faktu jak dużym jest gamingowym nieudacznikiem i życiowym przegrywem. Bycie stuleją przez cztery generacje konsol nie może nie zostawić po sobie żadnych skutków.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

pierdolenie havena

Puknij się w dekiel, w Horizon 2 przeszedłem wszystko wzdłuż i wszerz, mnóstwo grałem w Halo, Sunseta, Forze 5 czy Ryse, nie wspomnę o tych wspólnie przegranych godzinach w Titanfall.

Najbardziej mnie z tego całego steku bzdur rozbraja, z jaką łatwością i lekkością byłeś podatny na wszystkie informacje które ci wysyłałem przez cały rok. Można cię owinąć wokół palca, jeżeli kogoś masz za autorytet.

Xboxa kupiłem na długo zanim wyszły na jaw informacje o DX12, rewelacjach ukrytych wewnątrz czy zanim zapanowała jakakolwiek "moda" na niego (którą po części sam wykreowałem na tym forum - z kermitem jaraliście się moimi wpisami, jakby były objawieniem).

Moje życie, moja sprawa w co i na czym gram ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Lol Humulin, przecież Ty masz tylko xboxa. I nie raz źle tu o PS3 pisałeś. Nawet w TLOU nie grałeś, grę która jest tak najlepsza, że nawet niektóre betonoboty nie wytrzymały i zagrały :)

Lecz ja to wszystko robię, by pomagać takim jak Ty. Albo sprawiać by nie powstali nigdy ;)

Opublikowano

Albo sprawiać by nie powstali nigdy ;)

O to się raczej nie musisz martwić ;)

Opublikowano

z kermitem jaraliście się moimi wpisami, jakby były objawieniem

oj wkleiłbym ci jaka beke mialem z havenem z twoich wypocin z serwetki

"xbox może mieć transfer 192gb/s ale płyty blu reja są 50gb więc tego nie wykorzystuje w pełni"

tak, czymś takim się jaraliśmy

ps. kur.wa ten moment jak xbot sie dowiaduje ze mial wiecej konsol sony od mendrka xdd

Edytowane przez kermit

Opublikowano

"wyskoczylem z butów"

Opublikowano

Nie bede rzucał ksywkami ale pare osób dało sie wkręcić w gadanie Macka :yao:

@kermit

Bo xboty maja otwarte umysły i grają w dobre gry, a nie sa niewolnikami marki, przeciez oni bronią Sony jak matki :yao:

Opublikowano

"pazur xboxa"

"testy 4k na xboxie powiodly się"

Pamiętamy kermit [*]

Opublikowano

Tymczasem kolekcja uncharted ma średnią ocen na metacritic 86. Kolekcja Halo ma 85 a gears of war Ultimate ma 82.

Opublikowano

Coś ciekawego byś napisał w końcu, a nie tylko tabelki, średnie ocen i wyniki sprzedażowe. :dog:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

A jak tam sprzedaż sie prezentuje endrju bo siedzę jak na szpilkach czekając na te info?

Opublikowano

w bośni, polsce, mołdawii i japonii xbox praktycznie nie istnieje

Opublikowano

Podsumujmy - maciomaniak jest mistrzem havena i kermita 

:obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:

Chlopaki, newsflash: to jest top 5 najwiekszych spyerdolin na forum

A, i serio chcecie walczyc na tabelki?

http://www.metacritic.com/game/pc/undertale 

BOOOM KONSOLOWY PLEBSIE  :daddy:

WYLACZNIE na PC powstaja jeszcze gry robione przez pasjonatow, z sercem, z jajem, z pomyslem za ktorymi mendrek tak teskni.

Szkoda, ze jest takim hipokryta i nie wspiera tych ludzi.

Opublikowano

chyba twoja stara

Opublikowano

I twój stary

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

kupowac zderzacz hydronow i potem grac w:

oy0VPEc.png

Opublikowano

Wygląda jak gra z plusa na ps4

Opublikowano

wole grac w to ze srednia 97/100, ktore maja KOSMICZNA grywalnosc i

97/100

niz w "hity" typu order albo driveclub, gdzie jest TYLKO grafika i NIC wiecej.

A poza tym gram np w UT ktory o 10 lat wyprzedza najlepsza grafike na ps4 :yao:

Alez wychodzi konsolowa obluda - zarzuca plebs, ze na pc tylko grafika, a potem takie zaklamane teksty jak Fajuś. 

Zdecydujcie sie.

Protip: w kazdym aspekcie jestescie ruchani, a niedlugo zagram w wasze najwazniejsze exy: sf5 i no mans sky BUHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!

W 3x lepszej jakosci :yao:

Opublikowano

Wypociny blacharzy w tym temacie sa strasznie zabawne, bo staraja sie za wszelka cene pokazac jakie to pecety nie sa super, a i tak wszyscy tutaj maja ich w (pipi)e.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.