Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

O, to tak samo jak konsolorze

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lol Humulin, przecież Ty masz tylko xboxa. I nie raz źle tu o PS3 pisałeś. Nawet w TLOU nie grałeś

Ja dla odmiany grałem i uważam, ze do mniej wiecej połowy ta gra to doskonały symulator podstawiania drabin i kibli. Dopiero potem powiedzmy,że coś zaczęło się dziać.Konkluzja: gra przereklamowana jak stąd do Buenos Aires :reggie:

Opublikowano

Lol Humulin, przecież Ty masz tylko xboxa. I nie raz źle tu o PS3 pisałeś.

O ps3 ciężko napisać coś dobrego. No chyba że jest się dzieciakiem z gimbazy napalonym na god of war i fifkę, wtedy więcej nie trzeba do szczęścia.

I tak dla Twojej wiadomości, to obecnie obok TV stoją u mnie dwa xboxy, wii i ps2.

Wolę w gry grać, niż tylko pod przykrywką obeznania z branżą o nich pieprzyć.

Życzę szczęścia na dalszej drodze bycia teoretykiem.

Opublikowano

Czyli piszesz źle o konsoli której nie masz (i nigdy nie miałeś), zarzucając innym że piszą o konsolach których nie mają? WTF?!

To jakiś nowy model otwartej hipokryzji...

Opublikowano

tez uwazam ze w "lecie" sa dluzyzny, dopiero od "jesieni" zaczyna sie jazda

second son jest ok, tylko i wylacznie, to dalej seria gdzie tworcy nie potrafia stworzyc fajnych misji pobocznych (te sa tragiczne!) i nalezycie zaserwowac fabuly (jedynie cliffhanger jedynki jest zacny), bolalo mnie tez, ze mocami nie dalo sie zonglowac w locie

lbp3 - najslabsza z serii, jakis byl pomysl na nowe postacie ale ich uzycie w grze jest slabe, do tego gierke konczy sie w 3h

order - dno, kompromitacja, niewykorzystany potencjal, nawet grafa to wydmuszka bo otoczenie jest sterylne jak w pierwszym RE, gra sie konczy w momencie jak fabula sie zaczyna

killzone shadow fall - gimnazjalna fabula, halo w uniwersum killzone, w ogole nie czuc klimatu starych czesci, wyglada swietnie i jest dosc dluga

driveclub - kompromitacja na premiere, oswietlenie i efekty pogodowe najbardziej nextgenowy efekt na konsolach, dla kogos kto wciagnie sie w spolecznosciowe wyzwania goty, dla innych co chca przejsc tylko singla(ktory bez season pass jest krotki) sredniak z dosc fajnym i wymagajacym modelem jazdy bedacym miksem arcade i sima, rok czekania na prywatne lobby to zenada, mimo wszystko propsy za wspieranie gry i kontakt z fanami

konsola - pad wygodny, lepszy niz stare dual shocki, wytrzymalosc akumulatorka to zenada, czarne ps4 wyglada jak bazarowa podrobka, biale i inne kolory na szczescie juz wygladaja fajnie i nie stwarzaja wrazenia badziewia, moja odpukac chodzi jak ps3, ale jak slysze konsole znajomych to strach sie bac

serwis - tragizm, zenada

na tu i teraz jedynie bebechami czyli moca czyli multiplatformami (a nawet tutaj juz sa coraz czesciej wyjatki) wygrywa z xone, cala reszta (gry ekskluzywne, serwis, pad, nawet za chwile nowy dash) na korzysc zielonych

byle do premier ratcheta i uncharted4, sony ma niesamowite szczescie, ze rynkiem od lat rzadza multiplatformy i to one stanowia 95% gier dzieki czemu mamy w co grac i wielu dobrze bawi sie przy konsolach nawet nie ruszajac praktycznie tej garski ekskluzywow

Opublikowano

@ [emoji14]roblem:

Miałem z nią na tyle duży kontakt, by ocenić i jej nie kupić, zamiast tego wziąłem 360tkę przy wyborze nowej konsoli.

Raczej nie zarzucam nikomu że pisze źle o konsoli której nie posiada. Jedynie Tobie wytykam, że piszesz o współczesnych grach mając o nich zerowe pojęcie. A jak się okazało wczoraj z tymi starszymi też zbyt dużego doświadczenia nie masz.

I zrozum w końcu, że rozmowa z Tobą oraz Twoje argumenty w dyskusji o grach ludzie tutaj postrzegają tak jakby głuchoniemych chciał się wypowiadać o nowej płycie Pink Floyd, która jest słaba, a ten brnie w zaparte że arcydzieło.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No tak, bo nie było pif paf z laserków do krasnali albo z kapiszonów do nano robotów :reggie:

Szczerze powiedziawszy to do tej pory Halo nie darzyłem jakąś szczególną estymą. Owszem...genialna muza i klimat, ale samo strzelanie...siakoś takie nie teges, zwłaszcza w multi...Wszystko zmieniło sie z chwilą ogrywania bety multiplayera  Halo 5. Coś kliknęło, jakaś zapadka zapadła i teraz WIEM, że nadchodzi prawdziwy niszczator wszechświatów i Mesjasz w jednym - Halo 5: Guardians :exact:

Opublikowano

mendrek wygral gre na ps4

na ps4 :frog:

Opublikowano

bomby prawdy

Masz racje co do większości, ale to na ps4 zagrałem w top 3 tego roku czyli

Bloodborne (plus zaraz 10h dlc czyli dłuższe niż singiel Halo 5 albo Tomb Raidera pewnie) 

Wiedzmina 3

MGS V

Inaczej musiałbym albo upgradować kompa lub dokupować do xboxa jeszcze ps4 albo pożyczać konsole od znajomych także gdyby nie japonski mesjasz to :dunno:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no szkoda tego bb, sony przez przypadek wydalo 1 dobra gierke, ale beka z trojnoga i tak jest dobra

Opublikowano

O jedną więcej niż na bonie :kaz:

Opublikowano

Pawcio, kupujesz Xbox One?

Opublikowano

on "należy do niebieskich"

Opublikowano

Pawcio, kupujesz Xbox One?

Pewnie kupie ale to raczej daleka przyszłość, mam ochote bardziej kupić coś od nintendo ale boje się że zostane reyosem albo figaro :kaz:

Opublikowano

dla jednej gry nie warto brać konsoli

Opublikowano

dla jednej gry nie warto brać konsoli

w ogole nie warto brac konsoli a tym bardziej grać w gry bo jest zagrożenie, że stanie się mendrkiem 2

Opublikowano

Dawni pracownicy Criteriona tworzą duchowego następcę Burnouta, aw yes.

Opublikowano

umiesz czytac newsy z gafa? aktualnie pracuja nad czyms innym, jakas gra sportowa do online z data premiery w 2016, potem dopiero maja zamiar sie zabrac za duchowego nastepce burnouta

Opublikowano

Co za różnica? Znaczy to tyle, że gra jest w fazie planowania. Czyli już jest tworzona przez parę osób i na wiosnę wejdzie w pełny developing. Normalka. Głupku.

Opublikowano

od planowania do realizacji czesto dluga droga, tym bardziej ze studio jest malutkie klonie gayosa

Opublikowano

od planowania do realizacji czesto dluga droga, tym bardziej ze studio jest malutkie klonie gayosa

Ale już ci napisali datę realizacji - wiosnę 2016. 

Opublikowano

a'propos szybkiego planowania i pisania gier chciałem tutaj wspomnieć o dziwnej grze o dziobku gryfie i chłopcu, która miała na ps3 wyjść, ale niestety zapomniałem jej nazwy...

Opublikowano

Zapowiedz zapowiedzi produkcji :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.