Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno nie remasterem.

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chciałeś powiedzieć trzy kotlety. Jakoś M$ nie ma problemów z wydawaniem kotletów w jakichś ludzkich cenach. PS4 sprzedaje się oszałamiająco,Sony klepie na tym szrocie konkret kasę, a jeszcze doi graczy cenami za swoje składanki.

Opublikowano

157674_100004023751258_1469712209_n.jpg

Opublikowano

A jak to nazwiemy?

Must Fucking Have   :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

xDDDDDDDDDD mendrek podejrzewam, ze  ja na samej vicie kupilem i wydalem na gry wiecej niz ty w calym growym zyciu, a gdzie tam kasa wydana na gierki na ps3 i ps4 (na psp i psx full piractwo, na ps2 przez jakis czas tylko na oryginalach jechalem) 

Opublikowano

Mendrek proszę Cie zacznij sie leczyć póki nie jest za późno.

Twierdzisz, że nie jest?
Opublikowano

Randocelocie, czy ograłeś TLOU już?

Grę niedostępną na pc, że jakby ktoś miał tylko pc, to byłby przegrywem bo nie ograłby rekordowo nagrodzonej gry w historii branży? ;)

Opublikowano

Odpowiem na twoje pytanie zaraz po tym jak ty odpowiesz na zadane przeze mnie: schudles juz?

Opublikowano

Chciałeś powiedzieć trzy kotlety. Jakoś M$ nie ma problemów z wydawaniem kotletów w jakichś ludzkich cenach. PS4 sprzedaje się oszałamiająco,Sony klepie na tym szrocie konkret kasę, a jeszcze doi graczy cenami za swoje składanki.

Halo mcc na premierę kosztowało praktycznie 40 funtów,Jeszcze było zabugowane w ciul.

Gearsy kosztowały mniej ale jak porównać taka srake w 30 fpsach i takiej grafice to ta cena to aż tak za wysoka.

Gry kupowałem z ich elektronicznego stora.

Gearsy 33 f

Halo 40 f

Ms wydający po normalnych cenach xd

Opublikowano

Ale £40 to jest normalna cena za gre w UK xD.

Opublikowano

Haha randocelot nawet TLOU nie ograł.

Masz na imię Janusz czy tylko w przenośni? ;)

Opublikowano

kozacki masz tablet mendrek, prawie taki blacharz z ciebie

Opublikowano

Nah, jest dość dobry, ale nie jest to najwyższa półka. Najlepszego mi nie trzeba. Do mobilek i mediów starcza, od normalnego grania jest konsola ;)

Opublikowano

120kg jest na wadze czy nie ma sie pytam? Tluscz zjada ci szare komorki skoro twoje pojazdy sa tak nieudane ze "Januszem" jest ktos kto by nie gral w gre xD 

Opublikowano

ocelot jeszcze raz wkleisz ta fote mendrka gdzie wyglada jak stwor z bloodborne'a to staniesz sie moim wrogiem numer jeden na forumku(a wiedz, ze numeru dwa nie mam)

Opublikowano

Opublikowano

Już wiadomo kto zostanie bezbekiem 2016.

Mroku, znowu Ci się ufuksiło. Chyba, że Ocelot to Twój alter/kolega z klasy? ;)

Opublikowano

Haha randocelot nawet TLOU nie ograł.

Masz na imię Janusz czy tylko w przenośni? ;)

ty nie grałeś w ff7 wielki fanie polistejszyn więc japa:)

Opublikowano

Grałem. Tylko nie przeszedłem, bo jednak grafa była już niezjadliwa po Chrono Crossie :)

Nie można mówić więc, że nie próbowałem ;)

Opublikowano

typ co napyerdala w tokio hotel na konsoli zeszlej generacji mowi o grafice. No koorwa xD

Opublikowano

jak można bronić polityki finansowej sony. Przecież cena za 3 gry w 1, które każdy posiadacz ps3 już ograł powinna wynosić jakieś 69 zł.

Grałem. Tylko nie przeszedłem, bo nie było w plusie  :)
Nie można mówić więc, że nie próbowałem  ;)

fixed

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Grałem. Tylko nie przeszedłem, bo jednak grafa była już niezjadliwa po Chrono Crossie :)

Nie można mówić więc, że nie próbowałem ;)

jak grafa niezjadliwa to w co ty robisz z tym ps3? filmy na blurej oglądasz?

z resztą nie dziwie się, bo tylko do tego ten sprzęt się nadaje... przynajmniej póki laser nie (pipi)*nie

Opublikowano

Plusowy pasożyt zagrywający się w gierki mobilne na tablecie coś tu komuś wypomina  :yao:

#MendrekUsunKonto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.