Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

DICE to niech juz serio (pipi) z tym swoim frostbite, silnik wcale nie wyznacza nowych standardów a na konsolach zawsze jest 900/720p, na dodatek w battlefront skala map i ilości graczy mniejsza niz w bf4

dalej ladniej i w wiekszej skali niz w halo

To żaden wyczyn zrobić grę ładniejszą od H5, które to w wielu aspektach technicznych ma bliżej do poprzedniej generacji. Odsyłam do tekstu DF, który jakoś został przemilczany na forum, oczywiście jeżeli ktoś ma ochotę pośmiac się z ułomności i niepełnosprawności x-korki taczera.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

czy klapoblachy już pochowane w głębokich schronach?

nvsig7.png

Opublikowano

Ja ci moge powiedziec, latales za mna i dobijales, wiec chyba troche wiecej o niej wiem niz ty.

:pawel:

I KTO TO (pipi)A PISZĘ, PIERWSZY ZŁODZIEJ FRAGÓW FORUM PSXE.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ey yeti, wez jeszcze cos napisz o gddr5 czy cos xddddddddddddddddddd

A2hLzrZ.gif

http://static2.gamespot.com/uploads/original/1551/15516546/2886436-9536306290-gc9p9.gif

http://i.imgur.com/NijO80I.gif

Jak to pisze DF "nowe graficzne standardy" :obama::banderas:

Podoba mi się bardzo to określenie "graficzny standard", które klapy używają nie mając pojęcia czym "standard" jest. Używają go w przypadku pojedynczych tytułów, wydawanych raz na kilka lat przez ND, co przeczy pojęciu standaryzacji. Standard odnosi się do czegoś powszechnego "wiecie, taka grafika to normalka na plejstejszyn", co w tym przypadku jest nie tyle nadużyciem, co zwykłym pier.doleniem trzy po trzy. Standard w przypadku gierek na PS4 określiłbym raczej jako na siłę wciskane 1080p do którego PS4 brakuje pary i kwiczy z bólu próbując w większości tytułów utrzymać chociaż 30 k/s jednocześnie udając, że część efektów jest nikomu niepotrzebna. Bardzo łatwo jest określić standard dla zamkniętej platformy, ale nie, nie dla klapów.

Opublikowano

900p na 55 calowym telewizorze. MOC KU.RWA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KkNEC.gif

4k na 21 calowym monitorze. MOC KU.RWA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano

Grają w MGO xDDDDD na tej konsoli nawet mulit jest chooyowe.

5 map i 3 tryby ładna bieda :yao:

Opublikowano

ale ty wysmiales strone techniczna gierki dice, nie porownujemy co lepsza gra jest

nagle widze klap przemowil przez ciebie - kij z tym, ze halo5 wyglada jak go.wno wazne ze chodzi w rozdzialce wyzszej niz 720p

te podwojne standardyxDDDD

Opublikowano

pajgi, ja sobie tego tekstu nie wymyśliłem, to DF przy analizie DC, Order czy Uncharted 4 piszę o nowych standardach graficznych czy tekstach typu "czegoś takiego jeszcze w grach nie widzieliśmy". Także pretensje ślij do nich, albo do Sony że wydali jako jedyni next gena na rynku, który z laptopowym gpucpu ośmiesza tytany. Oczywiście gdyby na pc powstała wysoko budzetowa produkcja pisana tylko pod pc, to graficznie gra zniszczyłaby wszytsko, ale nikt nie jest na tyle głupi, aby pchać się z dużą kasą na rynek pełny złodziej, gdzie tylko 35% graczy odpali ten tytuł na ultra, bo reszta to era kamienia łupanego.

Starh, teddy, odpowiecie mi na moje pytanie???

ficklapie halo nie chodzi w 720p. I jest lepsza gra.

Gameplayowo na pewno, technicznie nie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ZAKLAD Z YETIM xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

dokładnie xd na xbonie to chociaż te 10h pogra przez ea acces w battlefronta w ramach abonamentu, a na ps4 kupisz gierke za 259zł pograsz 10 h i gierka na pchlim/allegro będzie wrzucona.

ZAKĄŁD Z YETIM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czy jest na sali notariusz?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Yeti, moze zakladzik? Jak Halo 5 bedzie mialo 90% to kupujesz xbone, jak mniej to ja kupie ps4 :lapka:

Gdzie ja twierdze, że H5 nie osiągnie 90%?

ZAKLAD Z YETIM xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przynajmniej rozumiem o co się zakładam, w przeciwieństwie do ciebie. Mówię ci, rzuć tą robotę w bizariuszu.

Opublikowano

Akurat każdy kto gra nie mówi że jest (pipi)owo ale whatever.

Opublikowano

Piszę z telefonu, nie chce mi się szukać. Wrzucałem cytat z tematu tlou o pakietach broni za kasę, które nie są tylko skorkami tylko mają swoje staty

Opublikowano

Jakie to smutne. Bociki sobie urządzają jadowitą ucztę, bekują, że 8 graczy, że 5 map i 3 tryby, kiedy bracia na PS4 zbierają się do grupy i sobie wspólnie spędzają czas bawiąc się w świetnym multi i wspominają najlepsze akcje :) 

Doprawdy smutny widok, fani Xboxa.

Opublikowano

Akurat każdy kto gra nie mówi że jest c(pipi) ale whatever.
zaraz ci odpisze, ze gracie bo nic innego nie macie, a najlepsze gry w swoim gatunku oczywiscie tylko na xone
Opublikowano

900p na 55 calowym telewizorze. MOC KU.RWA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

4k na 21 calowym monitorze. MOC KU.RWA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ty chyba nie rozumiesz jak działa rozdziałka w grach. Tłumacze typowi, który w 2015 roku gra nadal 640p

IM JEST WIĘKSZA TYM LEPIEJ

typie

(pipi)a

Opublikowano

A macie? Xd

Opublikowano

Jakie to smutne. Bociki sobie urządzają jadowitą ucztę, bekują, że 8 graczy, że 5 map i 3 tryby, kiedy bracia na PS4 zbierają się do grupy i sobie wspólnie spędzają czas bawiąc się w świetnym multi i wspominają najlepsze akcje :) 

Doprawdy smutny widok, fani Xboxa.

No smutny zwłaszcza jak odpalasz ps3 i patrzysz, że wszyscy są na ps4 a potem odpalasz wiiu a tam nie ma nikogo xd

sad-frog.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
No smutny zwłaszcza jak odpalasz ps3 i patrzysz, że wszyscy są na ps4 a potem odpalasz wiiu a tam nie ma nikogo xd

Nie masz Wii U, skąd możesz wiedzieć?

Opublikowano

Nie masz Wii U, skąd możesz wiedzieć?

Nie masz ps4 skąd możesz wiedzieć?

Opublikowano

żal mi yetiego, naprawde, chłopak zamiast pograć w prawilne halo 5 to musi sie zadowalać jakiks ubogim, stworzonym na sile multiplayerem, który na dodatek wygląda nieporównywalnie gorzej niż ma pececie z 2013 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.