Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja poszedlem na chemie po tym jak dalem zarobic EA kupujac Maddena.

Jak kupie gre od EA przez nastepne 12 miesiecy od jego zakupu to mnie zbanujcie na forum ;(

Dobrze ze mam xbox one na którym jest EA access, wszystkie ich gowniane gierki w ramach abonamentu ktory rocznie kosztuje tyle co nic

Xbox taki dobry i jeszcze te exy które sa najlepsze w swojej kategorii :banderas::fsg:

Dokładnie. Battlefronta,nfs i mirrors edge ogra się jak będą w the vault   :dynia:  :xboss:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tzn nie ma ps4 chodzacych tak samo cicho jak one - to fakt, ale obok odrzutowych modeli zdarzaja sie takie chodzace porownywalnie do np modeli z ps3 - moja taka jest, nie narzekam, spokojnie moge grac w nocy

Opublikowano

Troche smutne jak czolowe klapy musza sie podniecac kolejnym bugfieldowym wyciskaczem kasy.

Opublikowano

kto np?

Opublikowano

Yeti to nintendofag?

PS. ”Yeti” i ”zaklad” w jednym zdaniu :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

tak btw jakie aplikacje procz wiadomych skype, youtube itp sa dostepne w polsce na xone?szczegolnie chodzi mi o te filmowe

Opublikowano

Tomb Raider i RYSE

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

protip dla klapów żeby się ogarnęli i sprzedalo plebstejszyn

Podsumujmy

1. Niepowtarzalne gry pierwszy raz w historii xboxa (forza, halo, gearsy)

2. Rózne bundle i kolorki konsol

3. Kontroller za 700zł

4. Backward compatibility który wiadomo jak działa :Coolface:

5. Płatne granie online

6. Twardy dysk w konsoli

7. Patche i updejty

8. Super staty NFL dla każdego fana w Polsce ( :yao: )

9. Streamuj gierki do PC

10. Ogladaj TV, Youtube i zamawiaj pizze

Ku.rwa żaden inny sprzęt tego nie potrafi, przekonałes mnie :obama:

xDDDDDDDD Jakie to smutne jest :yao:

Opublikowano

No tak zamiast grać lepiej oglądać, kochane SONY ich przyzwyczaiło  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tymczasem w temacie   

Star Wars: Battlefront

Po dłuższym ograniu pojawiła się opinia profesjonalnego gracza

Po jednym meczyku mi sie podoba.

Więc jednak GOTY  :obama:

Opublikowano

tzn nie ma ps4 chodzacych tak samo cicho jak one - to fakt, ale obok odrzutowych modeli zdarzaja sie takie chodzace porownywalnie do np modeli z ps3 - moja taka jest, nie narzekam, spokojnie moge grac w nocy

Przecież ps3 było cichuteńkie jak łoniak. 

Miałem fata 80gb jak i Slima(2x320gb). Wszystkie 3 działały cichuteńko, nawet szmeru nie było słychać. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

oczywiscie,ze nie byl - fat potrafil sie przesolidnie rozkrecic, slim byl cichszy ale tez bylo go czasem slychac, super slima nie mialem i nie slyszalem wiec moze akurat on byl cichy i nim sie sugerujesz

Opublikowano

Przecież napisałem, że miałem fata 80gb i slimy 320gb. I były ciche, jedyne co było głośne to jak płyta działała, a tak to gites. 

Opublikowano

w cichego slima jestem sklonny uwierzyc ale cichy fat? ja mialem fata 40gb i no kurcze potrafil sie mega solidnie rozkrecic, swego czasu tez w necie bylo milion tematow, ze ps3 rozkreca sie jak odrzutowiec (podobnie jak teraz z ps4)

Opublikowano

To chyba miałem jakiś wyjątek jak yeti z ps4. 

Opublikowano

najwidoczniej, sa takie i takie modele, ja tez na glosnosc ps4 nie narzekam, a sie przerazam jak slysze jak ona innym chodzi

Opublikowano

Battlefront beta = meh

Grafika swietna, spadkow fps raczej nie odczuwam, w miare plynne 60, gameplay jest doszlifowany, dzwiek to orgazm, ale... nie podoba mi sie :reggie:

Co chwile sie respie i gine bo stoja tam wrogowie, albo respie sie i dostaje orbital strikiem. Pozniej pogra sie wieksza ekipa to moze zmienie zdanie ale poki co raczej tego nie kupie, szczegolnie ze to tylko 7 map w multi i do kazdej jest przypisany tryb.

Opublikowano

Przecież ps3 było cichuteńkie jak łoniak. 

Miałem fata 80gb jak i Slima(2x320gb). Wszystkie 3 działały cichuteńko, nawet szmeru nie było słychać. 

Zadna konsola nie jest tak cicha jak One. Jakby klocka w ogole w tym samym pomieszczeniu nie bylo.

Opublikowano

Zadna konsola nie jest tak cicha jak One. Jakby klocka w ogole w tym samym pomieszczeniu nie bylo.

Tak jest!

i jeszcze bonus

Opublikowano

We did a lot of research and discovered that about 80 per cent of the people that own a PS4 have never played Uncharted, period. That was one of the reasons why we thought remastering it would be a good idea.

ND o Uncharted xD

4 by nawet wyjść nie musiała, bo czarnula i tak sprzedaje się lepiej niż xo, a janusze gamingu w sumie nie oczekują U4. 

UP

Tę wadę M$ zniwelował jedną szybką aktualizacją systemu.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nawet w CW sie czlowiek czegos nowego nauczy :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.