Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Cw uczy i bawi.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Battlefront w 720p na Xbox One :yao: 

W dodatku sporo więcej dropów w frameracie niż na PS4 :yao:

:yao:

Opublikowano

Battlefront w 720p na Xbox One :yao:

W dodatku sporo więcej dropów w frameracie niż na PS4 :yao:

:yao:

No juz dawno zostalo ustalone ze frostbite o kant piz.dy mozna rozbic.
Opublikowano

To chyba miałem jakiś wyjątek jak yeti z ps4. 

Chyba miałeś bo mój FAT 80 gb też jest głośny już po niecałej godzinie pracy. Inna sprawa, że ma już 6,5 roku. I ani jednej awarii, zawiesił mi się może z 5 razy przez ten czas. Dla mnie to zawsze będzie solidna maszynka. 

Opublikowano

No nie powiem. Byl bardzo zadbany. Kupilem go w 2011 roku z tego co pamietam i naprawde piekny sprzet.

Opublikowano

PS3 FAT wygląda przecudnie - zwłaszcza takie nowiutkie. W momencie premiery ten sprzęcik serio wyglądał na technologię jutra. 

Opublikowano

Battlefront ma oficjalnie najbardziej (pipi)owy system party w grach wideo EVER.

Siedzimy sobie pelna ekipa na party, probujemy sie polaczyc, no wszystko ok, kazdy widzi swoj nick na tabeli, ekran wczytywania, po chwili okazuje sie ze kazdy jest (pipi)a na innym serwerze, na innej mapie a i tak na tabeli wynikow widac ze jestesmy razem :dynia: Jak jakims cudem kilka osob wejdzie do jednego serwera to gra sama i tak rozrzuca do roznych druzyn.

Opublikowano

trolling 2/10 botki zgrywuski

Opublikowano

Battlefront ma oficjalnie najbardziej (pipi)owy system party w grach wideo EVER.

Siedzimy sobie pelna ekipa na party, probujemy sie polaczyc, no wszystko ok, kazdy widzi swoj nick na tabeli, ekran wczytywania, po chwili okazuje sie ze kazdy jest (pipi) na innym serwerze, na innej mapie a i tak na tabeli wynikow widac ze jestesmy razem :dynia: Jak jakims cudem kilka osob wejdzie do jednego serwera to gra sama i tak rozrzuca do roznych druzyn.

Słyszałem na wsi, że to beta...

Opublikowano

Beta miesiac przed premiera <okej> sama gra juz pewnie w tloczni jest.

Opublikowano

No widzisz i najgorsze jest to, że premiera jest 16 listopada więc za jakieś dwa tygodnie gra idzie do tłoczni. 

Tak wiem, są patche. 

Opublikowano

figaro wez sie pier.dolnij w leb o ten parkomat na wsi i odsapnij troche od forum

Opublikowano

Zmierzylem glosnosc kloca apka na telefonie.

Wyniki:

Min: 18db

Avg: 19db

Max: 22db

Jak kliknalem info to bylo napisane ze 20db to szept.

Telefon lezal przez minute na gorze gdzie pod nim byl otwor wentylacyjny i duzy wiatrak.

Czuje sie rozyebany. :obama:

Opublikowano

figaro wez sie pier.dolnij w leb o ten parkomat na wsi i odsapnij troche od forum

co ty ku.rwa z nintendopedałem gadasz i jeszcze do tego meczu nie oglądasz? 

Opublikowano

Kto to mówi?

No i spoko, na premierę będzie też źle (może nie). Nie zmienia to faktu, że to dalej beta. Gra PRZED premierą, suchy fakt. 

Opublikowano

Siedzimy sobie pelna ekipa na party, probujemy sie polaczyc, no wszystko ok, kazdy widzi swoj nick na tabeli, ekran wczytywania, po chwili okazuje sie ze kazdy jest (pipi) na innym serwerze, na innej mapie a i tak na tabeli wynikow widac ze jestesmy razem :dynia: Jak jakims cudem kilka osob wejdzie do jednego serwera to gra sama i tak rozrzuca do roznych druzyn.

nie chce nic sugerowac, ale mozliwe ze to wina plejstejszon :yao:

Opublikowano

w temacie o quantum break bez trollingu napisalem to co zawsze podkreslam - ze quantum break prezentuje sie super (bo sie prezentuje, jedyny ex na xone z super grafika), a mazzeo mi minusa przypier.dala bo mysli ze sie zgrywam xDDDD (pipi)nij sie w czolo niech ci jeszcze bardziej spuchnie xDDDD

Opublikowano

To już wrodzona nienawiść do Sony. Fanatycy mają to we krwi xDDD

Opublikowano

To taki mendrek tylko ze zielony.

Dragon age trzy spoko gierka do szukania ch.uja w smietniku.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.