Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

hav3n? przecież by nie trollował, siema przyjacielu :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

RE:UC z komentarzem esportowym:

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Animacje zombiakow goty, swoja droga nie wiem po co one tam sa xD

Gdyby nie tytul filmiku i logo na samym poczatku absolutnie nikt by sie nie zorientowal, ze to gra z serii resident evil. Operation Raccoon City przynajmniej mialo jakies tam fabularne umocowanie i jako tako znane miejscowki. Ta seria juz jest sama jak zombie, niemrawo czlapie w nie wiadomo jakim kierunku i wyciaga lapy kiedy poczuje w poblizu zapach forsy graczy bedacych z seria od poczatku. Niech capcom wyda to pudelkowe RER i RE0 w styczniu i strzeli serii w leb konczac jej agonie.

Opublikowano

Ale skaczący framerate i tearing w PC to ci izi nie przeszkadzały? Pewnie "nie widziałeś".

Opublikowano

A mnie Fanek nie wymieniles. Ty (pipi).

Opublikowano

Wyobraźcie sobie typowego gracza. Klienta, który przychodzi so sklepu po nowy sprzęt do grania. Sprzedawca pyta go o to co lubi, co preferuje, ect.

Klient odpowiada:

"- No wie pan, chcę dobrą jakość - wiadomo grafika i te sprawy"

"- No i żeby gry wszystkie mi chodziły, wiadomo, wracam z pracy i chce se pograć na co mam ochotę"

"- Fajnie jakby jakieś nowe superhity były, najwyżej ocenione tytuły na wyłączność, gra roku najlepiej"

"- No i jeszcze jedno. Nie lubię cziterów, więc chciałbym aby było ich możliwie najmniej"

"- A i żeby to proste było, jakby żona czy dzieciaki mogły se łatwo odpalić i pograć"

"- O i żeby jeszcze jakieś wsparcie było, konkursy, eventy, media, dużo graczy w Polsce"

"- Bo wie pan, fajnie się kumplować i gry se można między sobą wymieniać i pożyczać, o i żeby to tak się też dało"

Po czym klient się spesza, milknie. Pyta czy aby nie za dużo wymaga. Sprzedawca tylko miło się uśmiecha, odpowiada że wszystko to jest do spełnienia, po czym kieruje klienta ku jedynemu, prawilnemu sorzętowi...

PlayStation4-now-available-across-Games-

Opublikowano

Mendrek wychwalający PS4 to jak kastrat wychwalający uroki seksu :dog:

Opublikowano

po czym mendrek patrzy na cene - "tyle hajsu mam za to dac?!" i udaje sie do rogu marketu gdzie budke ma jego ulubiony prowident, po godzinie pocenia jego wniosek nie przechodzi, wychodzi ze sklepu, udaje sie na przeciwko do budki z kebabami, jedzac go, bedac polechnatym sosem czosnkowo-pikantym poprawia mu sie humor i mowi "yebac to, mam przeciez jeszcze tyle gier na ps3 do ogrania, a saint row4 i dragon age2 sa przeciez goty"

Opublikowano

To teraz pomyślcie co tutaj się będzie działo jak on faktycznie już kupi to swoje PS4. 

Opublikowano

Czy rozdzielczość wpływa na odbiór gry i na to jak się w nią gra ? odpowiedź jest prosta, w żaden sposób nie wpływa, gameplay jest taki sam, rozumiem, że jak nie ma się już żadnego innego argumentu, to ten jeden trzeba wałkować do usranej śmierci, faktem jest, że jest to dziwna przypadłość, bo faktycznie mogli by dać chociaż to 900p. Widocznie DICE i ich magiczny silnik nie jest wcale taki za(pipi)isty jak im się wydaje, bo inni jak chcą po trafią kwestia dupogodzin, zabawnym jest też to, że nagle klapom to magiczne 900p nie przeszkadza nawet na 55 calach. Przecież zostało już ustalone, że ONE to słabsza konsola i problem ten jest wszystkim znany od dawna, lecz nagle jak trzeba to jest przez wszystkich akceptowany :)

Opublikowano

Mendrek a myślałeś o zdobyciu PS4 sposobem 'na dziewczynę'? Bonusowo mógłbyś też przestać być teoretykiem seksu.

A jakby dobrze gotowała to i zacząłbyś się w końcu dobrze odżywiać, a nie tylko te kebaby z psiny zmielonej z budą i łańcuchem.

Opublikowano

12088548_10153605127602381_7186783709108

ale kawalarze w tym EA w polsce, boki zrywać xdddddddddddddddddd

Opublikowano

z tego co ja wiem to zazwyczaj jest tak, że klient przychodzi do sklepu, bo słyszał, że jest coś takiego jak plajstajszyn i można w fifkę pograć, wtedy sprzedawca wyciąga mu najstarszy z możliwych modeli ps4, mówi, że konsola działa też jak grzejnik i zimą będzie cieplej w domu.

Opublikowano

Jak Mendrek znajdzie dziewczynę to usuwam konto z forum PE. Dowodem jej posiadania musi być nie budzące wątpliwości co do autentyczności zdjęcie pocałunku typu glonojad zabezpieczone przed niewinnymi czytelnikami forum klamrą 'spoiler'.

ps. zdjęcie z mamą nie będzie uznane

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

"Konsola może służyć za grzejnik bądź kaloryfer. Można również wykorzystać ją do podgrzania sobie obiadu."

Polecam

Adam Małysz

Opublikowano

To teraz pomyślcie co tutaj się będzie działo jak on faktycznie już kupi to swoje PS4. 

Może w końcu zamknię mordę i będzie grał a nie tylko walił konia na sucho do obrazka ps4 z reklamówki saturna. 

Opublikowano

bedzie jeszcze gorzej bo sie synek podnieci, ze po 680p i rwacych 20klatkach jest na swiecie magiczne urzadzenie co moze wyswietlac gry w 1080p w miare stabilnych 30fps

Opublikowano

bedzie jeszcze gorzej bo sie synek podnieci, ze po 680p i rwacych 20klatkach jest na swiecie magiczne urzadzenie co moze wyswietlac gry w 1080p w miare stabilnych 30fps

heh coś w tym jest, bo oprócz wieśmina 3 większość gier, które ograłem na ps4 trzyma te 30 fpsów mocno albo i nawet 60 jak drabinach czy mgs v, a dla odmiany wczoraj odpalilem sobie pierwszego mass effecta na 360 bo w tęczy rozgorzała dyskusja, która część lepsza a tam takie dropy, że ja pier.dole oczy krwawią. Oj coś czuje karolek będzie w siódmym niebie nawet mu dźwięki odrzutowca nie bedą przeszkadzać 

Opublikowano

ja wiem, ze jest bardzo duzo racji w hejtowaniu obecnej generacji jesli chodzi o podsespoly, ale jesli chodzi o framerate w grach pomiedzy ps3, a ps4 to jest kolosalna roznica, przypadki by gry dzialaly tak jak wiekszosc gier z ps3 sa sporadyczne, nie jest to jakis turbo powod do dumy, ze konsolowiec sie jara w miare stabilnym 30fps ale ide o zaklad, ze mendrek dziesiac razy dojdzie przy tym

Opublikowano

no, i może w końcu zrobi w TLOU więcej niż 3% trofeów, które ma teraz w tej grze

Opublikowano

nie grajac w multi i nie koncetrujac sie na znajdzkach ciezko w tej grze z 10% trofeow zrobic, ja mam chyba 6%, jednorazowo konczac gre z 2-3 puchary przeciez wpadaly :P

Opublikowano

no, i może w końcu zrobi w TLOU więcej niż 3% trofeów, które ma teraz w tej grze

Też mam tylko 3%, ale to głównie dlatego ze gra mi sie srednio podobała.

Opublikowano

Taki to mesjasz z TLOU, że nawet klap-ekstremista pyknął 1 raz i szybko na allegro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.