Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

140595_te-dziwne-uczucie-kiedy-szef-kaze

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

PINCET ZLOTYCH MLODY KAWALERZE :daddy:

Opublikowano

konsolorze w battlefroncie sobie pogadają dowoli, a blachary?

no cóż oni ZNOWU potraktowani jak podludzie, jak będą chcieli komunikacji to neich teamspeaka zainstaluja :kaz:

HsaxRVZ.png

PECECIARZE SYRYJCZYKAMI GEJMINGU XD

To juz wiemy skąd te 500zł :obama:

Opublikowano

DF o Wieśku:

Overall, it's a mixed bag. Xbox One takes one step forward, and another step back - with better asset streaming in the city, but a notably worse frame-rate there as well. As for PS4, this is the first patch where the platform is so consistently ahead of Xbox One in performance terms. Previous updates had different scenes favouring one console or the other, but this patch ramps up PS4's delivery across the board; less stuttering while travelling the world, and a smoother return in matching stress-tests.

banderas.

Opublikowano

DF o Wieśku:

Overall, it's a mixed bag. Xbox One takes one step forward, and another step back - with better asset streaming in the city, but a notably worse frame-rate there as well. As for PS4, this is the first patch where the platform is so consistently ahead of Xbox One in performance terms. Previous updates had different scenes favouring one console or the other, but this patch ramps up PS4's delivery across the board; less stuttering while travelling the world, and a smoother return in matching stress-tests.

banderas.

xbox pokonany  zakopio go w ziemi jak itiego, kolejna deska do gwozdza xboxa!!!111

Opublikowano

Przynajmniej skończy się brandzlenie botów o najlepszej wersji, uff.

Opublikowano

Lepsze to niż brandzlowanie sie do ps4, którego nie masz. 

Opublikowano

Po 5 miesiacach i 35gb patchy no (pipi)a powod do dumy xD ale wiadomix lepszy niż ixibox

Opublikowano

Przynajmniej skończy się brandzlenie botów o najlepszej wersji, uff.

cicho bo blachary zaro przyjdo

Opublikowano

Milcz jak do mnie mówisz.

Opublikowano

Milcz jak do mnie mówisz.

Japa hentaju i stulejarzu. 

Obrzydzasz mi wii u. 

Opublikowano

wspominałem już jak bardzo gardze figaro?

Ostatnio chyba mniej, bo odpuściłeś sobie codzienne minusowanie mych postów. 

Chyba muszę się postarać i zacząć być jeszcze bardziej irytujący. 

<wchodzi do tematu Halo 5>

Opublikowano

konsolorze w battlefroncie sobie pogadają dowoli, a blachary?

no cóż oni ZNOWU potraktowani jak podludzie, jak będą chcieli komunikacji to neich teamspeaka zainstaluja :kaz:

HsaxRVZ.png

PECECIARZE SYRYJCZYKAMI GEJMINGU XD

To juz wiemy skąd te 500zł :obama:

Na konsolach też nie będzie VC  :Coolface:

http://uk.ign.com/articles/2015/10/13/star-wars-battlefront-wont-have-dedicated-voice-chat?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20%28front%20page%29&utm_content=4&utm_campaign=Blogroll&abthid=561d41401c62ecf366000019

Opublikowano

No wreszcie nie będzie białych murzynow, ktorzy się wylamuja i nie chca korzystac z teamspeaka :banderas:

Opublikowano

Deril jeszcze nie zainstalował? 

Opublikowano

Dokładnie XDDDD

Opublikowano

We’d like to apologise to Naughty Dog for a massive mistake we published last month.

On September 30 we published an article titled “Is Uncharted 4: A Thief’s End too formulaic?” based on what we thought was a hands-on session with Uncharted 4 at the Tokyo Game Show.

We didn’t realise it at the time; what we’d played wasn’t Uncharted 4, but the remastered Uncharted 2: Among Thieves, from the recently released Uncharted Collection. We were not aware of this until after the article went live.

http://www.vg247.com/2015/10/14/letter-from-the-editor-an-apology-to-naughty-dog-and-uncharted-fans/

xDDDDDDDDDDDDDD

EDIT: 

Kilka cytatów z tego preview:

No guidance is offered on where you’re supposed to go next, but the Uncharted veteran in me immediately shimmied a sign post and leapt through a hole in a nearby wall.

and even if Uncharted 4 is the most beautiful thing ever to have happened in the history of video games, it’s not – it’s not new

It felt like Naughty Dog took some lessons from The Last of Us

skisłem

Edytowane przez Ins

Opublikowano

czyli to prawda co mowia ze remaster uncharted ladniejszy niz wszystki gry obecnej generacji

naughty dog bokowie

Opublikowano

Przeczytalem wlasnie troche postow z tematu o battlefront i... zalamalem sie.

Pisze to zupenie serio - wiekszosc graczy, ktorzy sie tutaj udzielaja powinni zamienic forum PE na forum cybermychy.

Otoz w Battlefront strzela sie z biodra. 

- Zayebiscie, wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banderas: - pomyslalem

- co za chuynia, nie kupuje - przeczytalem.

Kurtyna opada.

Nie chce mi sie juz czytac ani pisac na forum PE, to juz nie ma sensu  :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.