Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli jak zwykle zero konkretów i pjerdololo. Dzięki Mendrek, że utwierdzasz nas w przekonaniu, że jesteś podgraczem.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja xbot ogralem szybciej plejstejszynowe exy niz czolowy beton plejstejszyn na forum. :obama:

Opublikowano

Mendrek pierwsza konsola ps3 i ma czelność pisac tu swoje wywody.

Na siłownię lub basen idź chlopie..

Opublikowano

jakby moja pierwszą konsolą było ps3 to rzucił bym te gierki w pizdu i zaczał łowić ryby albo robić gwiazdki z masy solnej

Opublikowano

ale pożyczał ps2 z gralni! xddddd czemu plejstejszonowcy to takie przychlasty co to nigdy niczego nie mają swojego i wieczny ból dupy o inne konsole bo albo nie stać ich albo mają ograniczenie umysłowe, że muszą bronić jednej słusznej marki?

Opublikowano

Z pctowego szamba wybrnąłem 1.5 roku po nabyciu PS3, czyli gdzieś na przełomie 2011-2012. Czyli 3 lata temu.

O Chryste , czołowy klap forum odkrył playstation w 2011 :kaz: . A beka z Mazzeusza była. Mendrek, mogłeś jeszcze narysować sobie na czole wielką tarczę. Można zamykać temat.

Opublikowano

nie no musze sobie sprawic kiedys cos innego niz sprzet od sony bo jihadzisci sony mnie przerazaja , jacys zamachowcy na ircu, kolesie co bardziej cenia sony niz rodzine choc zaczynali z ps3 i na tym sie zatrzymali, inni maja wyimaginowane sprzety grajace, inni bronia i jaraja sie gierkami choc zagraja najwczesniej w 2025roku, przeraza mnie to

Opublikowano

Ins - po prostu nie dam się wciągnąć w gierki typu: "a bo miałeś to i to, a jakbyś miał tamto sr*mto to by było inaczej" ;] Takie manipulacje to sobie kolegom z podwórka albo januszom z pracy wciskaj. Chociaż za mojego posiadania to jeszcze w miarę multiplatformy chodziły, a nie że gra zepsuta i haha może naprawimy.

Miałem psx-a gdzieś tak pod koniec 97, nawet te stare Demo 1 mam nadal ;)

Opublikowano

Ins - po prostu nie dam się wciągnąć w gierki typu: "a bo miałeś to i to,

Miałem psx-a w 96-97

:rotfl:

Na dobrą sprawę to nic nie miałeś, albo jakieś góówno, dlatego "nie dasz się wciągnąć". Proste

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze bierze tego klapka na serio? :facepalmz: zaorać

Opublikowano

Jako xbot jestem większym fanem marki niż Mendrek xD 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Rayos to tak jak Ciebie

Opublikowano

Jako xbot jestem większym fanem marki niż Mendrek xD 

mysle ze kazdy xbot mial wiecej konsol sony od mendrka

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze bierze tego klapka na serio? :facepalmz: zaorać

No poza toba chcemy miec jeszcze jedna osobe, z ktorej zawsze dobrze sie posmiac. Takie czarne owce.
Opublikowano

Sorka, po prostu zamiast roku pamiętam że dostałem go w podstawówce. Dawno, ale na pewno w 97 już miałem, bo Fifa 98 była moją pierwszą grą i była to aktualna Fifa.

Opublikowano

Czyli co my tam mamy w obozie sony?

Klapka, który właściwie nigdy konsol Sony nie używal i ma gorsze pojęcie o ich exach niż każdy normalny xbot. Dodatkowo pyerdoli trzy po trzy i nie ma palca - Mendrek

Klapka, ktory nie je mięsa, jest zyebany i lubi CoDa, Fife, assassyna i inne gry dla januszy - Bluber

Klapka, który potajemnie brandzluje się do xboxa i irracjonalnie broni Vity - Ficuś

Klapka o którym nawet szkoda wspominać. - YETI

Elita gamingu, #4thePlayers, królowie graczy :dynia:

Opublikowano

Rayos to tak jak Ciebie

starh ty lepiej dawaj fote loniaka bo pierw szkoda kasy na abonament, teraz niby brak headsetu - jeszcze moment i wyjdzie, ze z ciebie tez kolejny romantyczny jihadzista
Opublikowano

Miałem kilka pctów tak naprawdę, zawsze na swoje czasy to były mocne sprzęty, które zwykle wychodziły 3-4 kafle.

ale kupić ps2? na chuy

Opublikowano

Rayos to tak jak Ciebie

starh ty lepiej dawaj fote loniaka bo pierw szkoda kasy na abonament, teraz niby brak headsetu - jeszcze moment i wyjdzie, ze z ciebie tez kolejny romantyczny jihadzista
Na profilu ma ograne forza horizon 2 wiec chyba jego xbox jest prawdziwy.
Opublikowano

Psp, ps3 i ps śmierć. Czy szanowałem markę bardziej niż karol?

Opublikowano

Na dobrą sprawę to nic nie miałeś, albo jakieś góówno, dlatego "nie dasz się wciągnąć". Proste

Nie "jakieś" tylko "po prostu". G*wno zwane przez niektórych " pctem do grania". Przynajmniej miałem na tyle silną wolę, że zdałem sobie z tego sprawę, a nie udaję do dziś że to czekolada ;)
Opublikowano

i wolales miec rzekomo kilka pc "kazdy w swoich czasach kosztowal 3-4kafle" niz wydac tysiaka na konsole firmy do ktorej walisz konia dziennie aka ps2?

wez, przepadnij, skocz z mostu, pier.dolnij sie kciukiem w oko, skasuj tu konto i wez ze soba sepleniacego gejosa i stulejarza figaro - przynajmniej bedziesz po latach wspominiany tu cieplo

Opublikowano

pc bylo guwnem do grania jakos w latach 2004-2012 wiec jak pc gaming zaczal sie zmieniac w koncu na lepsze to mendrek sprzedal blache i kupil najgorsza konsole sony xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.