Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Fallout 4>Knack>Halo 5

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kupowanie konsoli dla Fallouta  :yao:

Opublikowano

Premium member a taki nieogarnięty, sa tez inne gry które ogram XDDD ale biorę bundla na premierę fallout 4 bo lubiem fallout hihihhihi chyba wezmę ps4 

Opublikowano

bierz ps4 wpasujesz sie tam idealnie jako kolejny krol zycia i dobrej zabawy  :good:

Opublikowano

Przecie on zapewne gra na padlecie a ty mu piszesz o rozdziałkach i lepszym IQ xD

Granie w łóżku ze zgaszonym świetle > super duper 4K i łubudubu wizualne

Pewnie jeszcze komiksy z latarka pod kolderka czytasz co?

Opublikowano

Przecie on zapewne gra na padlecie a ty mu piszesz o rozdziałkach i lepszym IQ xD

Granie w łóżku ze zgaszonym świetle > super duper 4K i łubudubu wizualne

Pewnie jeszcze komiksy z latarka pod kolderka czytasz co?

Pod kołderką to ja nie czytam komiksów, tylko się w nie bawię. Z Wonder Woman ]:->.

Opublikowano

flameon_ep4.png

wiadomo z kim i w co się bawisz ]:->

Opublikowano

Ruda lezy obok, gotowa do akcji, a Flaccidgaro trzymajac padleta mowi ze jeszcze 4 grzybki zbierze i idzie nunu xd

Opublikowano

@Velius

spokojnie, wziąłem cię psychologicznie by wyszło że ps3 miało kolejnego goty exa :pawel:

odpaliłem na you tube intro i pierwsze minuty. no nie jest to moja bajka. :<

ale wierzę że Tales Of Berseria w 2016 da radę :czesc:

Tales-of-Berseria_2015_06-25-15_006.jpg_

TALESBERSIRIA_610.jpg

naprawdę fajnie to wygląda 

no, tekstury z n64 zawsze na propsie! :banderas:

xD no nie chodziło mi ani o tekstury ani w ogóle o grafikę.

art design i modele postaci to niebo a ziemia w por. z poprzednimi talesami.

Opublikowano

Ruda lezy obok, gotowa do akcji, a Flaccidgaro trzymajac padleta mowi ze jeszcze 4 grzybki zbierze i idzie nunu xd

Tylko wyczyść klawiaturę od łez :yao:

Opublikowano

Nie no az tak mocno sie nie smialem

Opublikowano

Dobra panowie kolejna bomba prawdy od Soul'a, byłem w piątek u pewnego jego mościa zobaczyć nowego turbo ex'a na ONE, dotarłem usiadłem przed TV .....patrze leci jakieś Halo na początku myślałem, że testujemy program wstecznej kompatybilności  później, że gramy w jakiegoś remastera na końcu okazało się, że to Halo 5  :teehee:

Opublikowano

Kogo mościa?

Opublikowano

Słabe prowo Soul, wracaj na kolana yetiego. 

Opublikowano

To żadne prowo, Halo 4.5 potwierdzone. 

Opublikowano

Figaro, ale chwalenie się dziewczyną i rukaniem na forum o gierkach to chwyt poniżej pasa!

...brzmi to dziwnie, ale no.

Opublikowano

raven jestes ciacho, nie martw sie, wreszcie zaruchasz

Opublikowano

Za ruchanie jest ban więc przemyśl to raven. 

Opublikowano

Dobra panowie kolejna bomba prawdy od Soul'a, byłem w piątek u pewnego jego mościa zobaczyć nowego turbo ex'a na ONE, dotarłem usiadłem przed TV .....patrze leci jakieś Halo na początku myślałem, że testujemy program wstecznej kompatybilności później, że gramy w jakiegoś remastera na końcu okazało się, że to Halo 5 :teehee:

No ale to wiadomo od e3 jak pokazali gameplay, który wyglądał jak z 360 tylko, że w 60 fpsach

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bez kitu, macie do wyboru ograć Halo 5 albo Uncharted 4 - tu i teraz. Co wybieracie? Ale bądźcie ze sobą szczerzy.

:yao:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Oczywiście, że U4. :lapka: 

Opublikowano

Bez kitu, macie do wyboru ograć Halo 5 albo Uncharted 4 - tu i teraz. Co wybieracie? Ale bądźcie ze sobą szczerzy.

:yao:

niektórym wystarcza Uncharted 2 remaster xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.