Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie i tak większość się rozejdzie wśród pracowników, a jedyne co zobaczą klienci to reklamę tej oferty w sklepie XD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

waczdogi, asaszyn i tombraider gender, ale mi okazja...

Opublikowano

Zrobiłem sobie wczoraj rundkę po lokalnych ( angielskich ) sklepach z grami. W takim CEX czy  nawet GAME gry na PS Vita są w ilościach śladowych dosłownie po 5 sztuk na półce. Gdzie konkurencyjny 3DS w Game ma cały regał - gry,akcesoria , sporo tytułów na DSa. Z drugiej strony w moim CEX leży z 10 PSV w cenie już od 79 funtów za OLED i bodajże od 119 za Slim. Tymczasem cena nowej PSV od dawna ani drgnie  :reggie:

Opublikowano

Gierek na Vitę szuka się teraz tutaj, wnIoskując po zdjęciach z zakupów growych

valentines-day-date-ideas-sex-shop.jpg

Opublikowano

Gierek na Vitę szuka się teraz tutaj (...)

Chyba tutaj:

Graveyard-after-dark-21615783-2560-1793.

Opublikowano

Nie no, jakieś tam ruchadełka dla zboczuchów wychodzą.

Opublikowano

Zrobiłem sobie wczoraj rundkę po lokalnych ( angielskich ) sklepach z grami. W takim CEX czy  nawet GAME gry na PS Vita są w ilościach śladowych dosłownie po 5 sztuk na półce. Gdzie konkurencyjny 3DS w Game ma cały regał - gry,akcesoria , sporo tytułów na DSa. Z drugiej strony w moim CEX leży z 10 PSV w cenie już od 79 funtów za OLED i bodajże od 119 za Slim. Tymczasem cena nowej PSV od dawna ani drgnie  :reggie:

Fapowanie do wyników sprzedaży ps4 w wykonaniu kiszącego ogóry to zawsze jest beka jak  zapominają o tym przebrzydłym bękarcie xD 

x9lR59Q.jpg

Opublikowano

Na cmentarzu też znajdziesz. Hehe. 

Opublikowano

Na cmentarzu też znajdziesz. Hehe. 

to jest ku.rwa niesmaczne, tedzie bundy

Opublikowano

Zrobiłem sobie wczoraj rundkę po lokalnych ( angielskich ) sklepach z grami. W takim CEX czy nawet GAME gry na PS Vita są w ilościach śladowych dosłownie po 5 sztuk na półce. Gdzie konkurencyjny 3DS w Game ma cały regał - gry,akcesoria , sporo tytułów na DSa. Z drugiej strony w moim CEX leży z 10 PSV w cenie już od 79 funtów za OLED i bodajże od 119 za Slim. Tymczasem cena nowej PSV od dawna ani drgnie :reggie:

Przeciez amazon swego czasu wyprzedawał ps vita slim za £139, a raz cena spadła do £119 ale tylko na chwile

Ps vita jedynie nadaje sie do indyków jezeli ktos nie ma lub nie chce w nie grac na PC, nie mowiac juz o tym ze na vicie wydają moze 1% indyczkow

Opublikowano

vita pomnikiem tego jak sony od kilku lat traktuje swoich klientow

Opublikowano

Zrobiłem sobie wczoraj rundkę po lokalnych ( angielskich ) sklepach z grami. W takim CEX czy nawet GAME gry na PS Vita są w ilościach śladowych dosłownie po 5 sztuk na półce. Gdzie konkurencyjny 3DS w Game ma cały regał - gry,akcesoria , sporo tytułów na DSa. Z drugiej strony w moim CEX leży z 10 PSV w cenie już od 79 funtów za OLED i bodajże od 119 za Slim. Tymczasem cena nowej PSV od dawna ani drgnie :reggie:

Ps vita jedynie nadaje sie do indyków

I do jrpgów i VN.

Opublikowano

Jrpgi to były na PSXie......

Opublikowano

na PS2, PSP i PS3 też są/były

a i na PSV też szkoda tylko że większość wygląda nieciekawie

Edytowane przez Mace

Opublikowano

no PS2 jeszcze bym dopisał a ostatni dobry to LO z X360.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

no PS2 jeszcze bym dopisał a ostatni dobry to LO z X360.

Ty to jesteś ekspert.

Opublikowano

Wiem, wiem dziękuje.

Opublikowano

Oczywiscie o Xenobladzie zapomniał nasz koleżka

Opublikowano

ubi znów wydało bubla (wybacz bluber  :Coolface: )

acs_g_fps.png

Opublikowano

Znów gra stabilniejsza na XO? :banderas:

Opublikowano

Widzę, że klątwa 20fps przenosi się od gry do gry. 

Ah te kuboty to zawsze mają wiatr w oczy. :dafuq: 

Opublikowano

22fps w dwoch momentach trwajace lacznie dwie sekundy>>> ciagle 27sekund gdzie mamy praktycznie caly czas 4-5fps mniej na xlomie od rocksolid30 z bogstejszyn4

Opublikowano

Tak, zwłaszcza w przedziale 18-45s.

22fps w dwoch momentach trwajace lacznie dwie sekundy>>> ciagle 27sekund gdzie mamy praktycznie caly czas 4-5fps mniej na xlomie od rocksolid30 z bogstejszyn4

ahaha jak się rzucili do obrony tego gó.wna xd

:banderas:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.