Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gość w dziale awaryjności ps4 pisze, że szrot jest nie kompatybilny z niektórymi tv (pewnie żeby bravie kupić) i dostał bubla w którym hdmi nie wchodzi do końca :lol: jakośc sony xd

Spokojnie serwis w 3 miesiące upora się z usterka.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I jeszcze ten motyw jak wyślesz limitowana konsole to dostajesz spowrotem normalna wersję czy to jest jakiś żart? XD

Opublikowano

Swoją drogą, to beczunia by była gdyby te wszystkie promocję na świecie z ps4 wynikaly z tego, że Sony chce opchnac jak najwiecej obecnych plejek przed zapowiedzią ulepszonej wersji, tak aby jak najwiecej graczy było mimowolnie zmuszonych do późniejszej wymiany XD

Microsoft może o tym wiedzieć, skoro nawet Spencer wątpi w choćby dogonienie trendu sprzedazowego ps4.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

widze ze ruchanko kaza wskoczylo na wyzszy poziom :yao:

Opublikowano

ficuś masz dzis święto vita dostaje nową gre w europie!

hqdefault.jpg

xD

Opublikowano

NAJPOTĘŻNIEJSZA KONSOLA NA ŚWIECIE 

a oni chcą jeszcze mocy dołożyć, czy świat jest na to gotowy :obama:

hqdefault.jpg

Opublikowano

Jaram się, drabina i paleta w tlou 2 będzie dzięki temu w najwyższej jakości.

Opublikowano

X-COM to akurat GOTY gierka. Szkoda jednak, że nie dali Enemy Within.

no z tym, że wyszła na wszystko juz 3 lata temu taki tam szczegól

Opublikowano

JESZCZE WIĘCEJ MOCY ZAMKNIĘTE W TYM MAGICZNYM PUDEŁKU !!!

Czy Pawcio i reszta świata są na to gotowi??!!  Drabiny i palety w TLOU2 będą się jarać w najwyższej jakości :obama:

460x.jpg

obamasweats.banner.reuters.jpg.jpg

aaf9bf9d644c.gif

Opublikowano

DO4Zpx5.png

Jak zniszczony. :obama:

Pewnie klapers. 

Opublikowano

lemonka

Opublikowano

W TLOU będzie można włączyć jednocześnie nieupośledzone cienie i 60 klatek. Jak niesiesz drabinę w 60 klatkach przez godzinę to masz tak jakbyś niósł w 30 klatkach przez dwie godziny.

Dwa razy więcej eksperjensa sonowego. Ciekawe czy gry, które nie domagają na starym ps4 dostaną patcha za darmo czy za sonowe Bóg zapłać (64zł)?

Opublikowano

Konsolowcy w temacie Dooma jaka podjara bo arena shootera zobaczyli  :dynia:  TAKICH GIER SIĘ JUŻ NIE ROBI HUURRRR DURRRRRR

A później atak bo się zorientowali, że chooja wiedzą i tylko w tym roku można zagrać w jakieś 5 nowych sensownych tytułów z tego gatunku. 

Jak zwykle ograniczeni podgracze widzący tylko własne osrane podwórko, czego się spodziewać. Ale racja, nie robi się już takich gier na konsole bo NIE DLA PSA, DLA PANA TO  :daddy:

Opublikowano

Robiłem sobie przegląd tego, co niedługo wyjdzie na PS4... Kurde, naprawdę sporo ciekawego stuffu nadchodzi!

Chasm

ss_7d28a96ab81950e4fcef833d0ece52d6afe9e

Cosmic Star Heroine (turn based rpg)

CSH-Nightshade.png

Crypt of Necrodancer (zayebista gierka, ale już na PC. Niemniej...)

crypt-necrodancer.png

Darkest Dungeon (o_O woah.)

darkest-dungeon-ps-vita-ps4-001.jpg

Death;s Gambit (o_0 woah part 2)

Deaths-Gambit-PS4-PC-2016.jpg

gambit_o.jpg

Gunsport

AccurateThriftyFrillneckedlizard.gif

Manifold Garden

21449477405_c1b932caf4_z.jpg

Moon Hunters 

turkeys.gif

Salt and Sanctuary (banderas)

fuKy3k8.jpg

Skytorn

skytornPSX_610.jpg

Strike Vector

Strike%20Vector.jpg

A to tylko garstka cyfrówek, jest tego o wiele więcej. Aż się można rozpłynąć. Oczywiście mała część tego będzie też na PC (i praktycznie nic na Xboxie...), ale to dobrze. Im więcej, tym lepiej.

Opublikowano

Oczywiście mała część tego będzie też na PC

Chciałeś napisać większość.

Konsolowcy w temacie Dooma jaka podjara bo arena shootera zobaczyli  :dynia:  TAKICH GIER SIĘ JUŻ NIE ROBI HUURRRR DURRRRRR

A później atak bo się zorientowali, że chooja wiedzą i tylko w tym roku można zagrać w jakieś 5 nowych sensownych tytułów z tego gatunku. 

Jak zwykle ograniczeni podgracze widzący tylko własne osrane podwórko, czego się spodziewać. Ale racja, nie robi się już takich gier na konsole bo NIE DLA PSA, DLA PANA TO  :daddy:

Arena szutery i kąsole. Adi ja cię proszę. To multi tam równie szybko zdechnie jak się pojawi na tych szrotach XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Chciał napisać prawie wszystko

Opublikowano

6gMRtQyY.jpg

Opublikowano

No spoko,szkoda,że to marny argument za kupnem PS4. Widzę,że czasy mega ex'ów PSX/PS2 i nawet PS3 minęły i pozostaje Bloodborn jako jedyny powód dla kupna tej kupy góvna zwanej PS4. Przykre jak Sony się stacza po równi pochyłej. Gdybym był fanem gierek na Xbox to bym tak nie narzekał. Ale Halo i Gearsy mam w (pipi)u i tak pozostaje mi przyglądanie się jak moja niegdyś ulubiona firma jest jedynie namiastką tego czym była kiedyś.

Opublikowano

Bardziej dominacja jak za czasów Amigi. Ale skąd Zmasseło może o tym wiedzieć?

Opublikowano

To będzie mieć w końcu jakieś gierki

Opublikowano

Prawdziwe next-genowe gierki prosto z konsol.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.