Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

yeti skonczyles ty w ogole tego bloodborne czy jeszcze sie okaze ze ja go szybciej zalicze choc dostalem go pol roku pozniej od ciebie?

yeti bedziesz wreszcie grac w drivecluba czy tylko wklejasz gify do niego? bo lvl zaraz wiekszy od ciebie bedzie miec czezky, a w wyzwaniach tez juz dawno cie nie widzialem

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Haha, za(pipi)iste pytanie w ankiecie Sony:

sonywhenmirkx.png

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

jysUSWm.jpg
Fanek znalazłem twoją świnie!

btw, na targach spoko, U4 grą targów, SF5 też spoko, Tomb raider też spoko, reszte zaorać, a i fajne cosplaye były, dziewucha w power armorze z fallouta i laska za wieczną Joe'ane? z madmaxa goty.
Nadal nie wiadomo jak pachnie kinga.

a no i kupiłem plejstejszyn xd
wiecie że w tym najnowszym modelu już nie ma trzech nóżek? tylko są dwie na środku konsoli? xddddddddddddddd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Yeti jest tak samo nudny jak eksy na PS4. Znów wkleja to samo, gif z DC, gif/obrazek z U4, zdjęcie lali od marketingu. Jeszcze liste na 2016 daj bo to już na 100% będzie rok plejstejszyn 

Zmień płyte typie

Opublikowano

yeti chce byc w tych tekstach jak waldus - przejal po nim ten gloryfikujacy szlechecki styl pisania, jednak posty waldusia byly przekozackie, mial latwosc i lekkosc w pisaniu tych tekstow, tutaj yeti niestety leci na dwoch trzech kliszach w kazdym poscie :( :( :(

Opublikowano

Ten lineup ps+ to jakaś masakra, nawet konta za 1zł na 2 tygodnie nie będzie się opłacało kupić. Kapiszony 4 na pewno będą spoko dla nowej generacji graczy, którym pasi 56dB w MGSV w najcichszym modelu ps4 + bateria w padzie na 6h gry. Kupię jak tylko skończę trójkę ale w najbliższych latach to nie nastąpi raczej bo gra po godzinie wyleciała z dysku tak jak kolejne indyki na ps4 w czasach gdy miałem ps+, a oszuści sony (driveclub na premierę, infrastruktura sieciowa itp. Itd.) mogli tarzać się w moich 195 złotych.

Nie przeszkadza mi, że janusze i sebiksy grajo se w fife i destiny na ps4, bo każdy gracz konsolowy w dzisiejszych czasach to powoli rzadkość (ponad 13 mln sprzedanych najnowszych iphonów w 3 dni).

Konsolomaniactwo powoli wraca do niszy i odzyskuje elitarność. Myślę, że jesteśmy świadkami ostatnich generacji pudełek pod telewizory. Streaming to już kwestia mniej niż 10 lat. Always online już jest i ma się dobrze, nawet głupie pokemony na 3DS dostają patche usuwające game breaking bugi. Wygra bogatsza firma z lepszą infrastrukturą globalną. MS jest 10 lat do przodu z myśleniem i teraz za to zapłacili pewną cenę (przy ich bogactwie to śmieszne kwoty) ale to im się zwróci. MS w pełni zrozumiało, że przyszłość to usługi. Sony w tej chwili płynie na fali przypadku i wyboru x86 ale nie widzę w ich działaniach żadnej przyszłości. mam nadzieję, że nie skończą jak Nintendo, które zachwyciło się przypadkowym sukcesem Wii choć tak naprawdę sprzętowy monopol nie byłby taki zły, w końcu najważniejsza jest konkurencja między grami.

Tylko XBOX

Opublikowano

yeti skonczyles ty w ogole tego bloodborne czy jeszcze sie okaze ze ja go szybciej zalicze choc dostalem go pol roku pozniej od ciebie?

yeti bedziesz wreszcie grac w drivecluba czy tylko wklejasz gify do niego? bo lvl zaraz wiekszy od ciebie bedzie miec czezky, a w wyzwaniach tez juz dawno cie nie widzialem

Yeti w pigulce :P

Opublikowano

Ranking wartości brandów według Forbes'a:

1. Apple

2. Microsoft

.

.

.

79. Sony

Opublikowano

Mi pozwolili zagrac na tym pokazie u4,bo mowilem, ze to leci film a koles tylko naciska klawisze na pamiec, bo chodzil idenrtcznie jak na gameplayu z e3. Chłopaki moga potwierdzić, byli przy tym :)

No i (pipi)a ta gra miazdzy wszystko co bylo do tej pory, największe wrażenie robia duza mozliwosci rozegrania akcji i niesamowita animacja, zwlaszcza laczenie poszczególnych animacji.

Majstersztyk.

Jesli cala gra utrzyma ten poziom bedzie singlowy shooter wszechczasow.

srotfl

Opublikowano

Macio to idealny przykład choragiewki. Patrze na jego gry ograne na xbox one i na ps4 i jakoś tak smutno. Obecnie gra w trylogię uncharted bb nie ruszone. Na xbox one też takue ori nie ruszone:).

U4 będzie hitem w następnym roku w tym mam zaraz halo xenoblade fallouta i tomb raidera

Opublikowano

YETI NA KOLANACH !!!!!

TYLKO PLEJTEJSZYN!!!!111

Opublikowano

Ranking wartości brandów według Forbes'a

1. Apple

2. Microsoft

.

.

.

79. Sony

IMO,MS to win,office,xbox i kilka innych rzeczy,a sony tak naprawde nie liczac ps4 i telewizorow to nie maja nic wartoscowego. Wiec nic dziwnego,ze Sony jest tak nisko.

Opublikowano

:dynia: yeti jako gracz istnieje tylko teoretycznie

tak samo jak i platforma na której gra :cool:

Opublikowano

Ranking wartości brandów według Forbes'a

1. Apple

2. Microsoft

.

.

.

79. Sony

IMO,MS to win,office,xbox i kilka innych rzeczy,a sony tak naprawde nie liczac ps4 i telewizorow to nie maja nic wartoscowego. Wiec nic dziwnego,ze Sony jest tak nisko.

Audio i smartfony jeszcze mają. Dużo modeli. Kiedyś mieli też hi-endowe audio ale zamknęli.

Opublikowano

Czy klapoblachy już siedzą zamknięci na głucho w schronach? Jeszcze nie opadł radioaktywny pył po eksplozji FM6, a już bombowiec strategiczny jest z powrotem w powietrzu, aby spuścić kolejną wodorówkę tj Jego Wysokość GOTG Multi:

http://www.gamersyde.com/news_halo_5_guardians_multiplayer_videos-17245_en.html

Na domiar złego nadzieja zgasła jako ostatnia:

http://www.ppe.pl/news/39533/halo-5-guardians-zostalo-stworzone-ekskluzywnie-dla-xboksa-one.html

Wyglada na to, ze Wasze laptopy z Lidla na nic sie zdadzą. Musicie kupić Überkonsolę, no chyba ze chcecie grać w to, czego z całego serca nienawidzicie, czyli CoD-a :yao:

Mnie Was nie żal zupełnie. :cool::lapka:

PS: Choć jak już wspomniałem nie żal mi Was absolutnie to jednak jakąś minimalną dozą humanitaryzmu trzeba się wykazać. Deklaruję, ze do schronu przyniosę Wam garść sucharów z kminkiem i paczkę fajek. Sygnał, zebyscie wiedzieli ze to ja ten co zawsze: cztery podwójne szybkie stuknięcia we wrota :Coolface:

e8stac.jpg

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Nie moge z typow ktorzy mysla,ze naprawde gracze pctowi pragna tekiego szrota jak Halo.

Na piecu jest cs,ktory niszczy halo w kazdym aspekcie.

Porownajcie sobie serwery,scene esportowa i turnieje,gry od Valve to jest klasa sama w sobie.

A halo coz? 15 tickowe serwery,trade kile,hitboxy glowy wielkosci arbuza.

Opublikowano

nie moge z typów którzy jarają się csem, którego obecna wersja jest w choooj gorsza od tej sprzed 15 lat a obecna jest promowana na siłę, bo w interesie Valve jest by steam był na coraz większej liczbie komputerów.

Opublikowano

No nie mogę z typów którzy jaraja się CS i halo, strzelanki dla daunów z wodoglowiem. W jednej krasnale a w drugiej kolorowe bronie i gimberiada na serwerach.

Opublikowano

Macio to idealny przykład choragiewki. Patrze na jego gry ograne na xbox one i na ps4 i jakoś tak smutno. Obecnie gra w trylogię uncharted bb nie ruszone. Na xbox one też takue ori nie ruszone:).

Ori ograłem na PC, 42 achievy wbite na 50. Czy tam więcej. 

Jestem chorągiewką bo nie ograłem BB? XD 

Takie rzeczy tylko w CW, :facepalmz:

Opublikowano

Typki, ktore jaraja sie CS-em pod koniec 2015 roku...

35b6lfq.jpg

Opublikowano

Troche beka bo pamietam jak CS:GO zadebiutowalo i praktycznie kazdy pisal, ze kapec, a tu nagle mesjasz w 2015 :P

Opublikowano

Troche beka bo pamietam jak CS:GO zadebiutowalo i praktycznie kazdy pisal, ze kapec, a tu nagle mesjasz w 2015 :P

Bo był kapeć ale całkowicie zmienili tą grę od czasu premiery.

Mazzeo znów się wypowiada o grze o której nie ma pojęcia. Nie idź tą drogą, teoretyków grania jest tutaj wystarczająco dużo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.