Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

gt sport, motorki do dc i 3 seson pasa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ciesniesz beke z raka sory ale lykasz tego raka day one

a tymczasem w raju:

oferta na xbona taka se, puzzle sciagne ale dirt 3 + dungeon siege na xbonie chetnie przytule

całkiem niezły patent że teraz 4 gry co miecha dla Goldowców na XO ogramy :) Jeszcze jak ktoś kupił H5 lub GOW:UE to dostanie HR i 4 części GOWa, MS taki dobry.

Gran Turismo Sport to jednak nie GT7 a większe demo?  :bad:

Opublikowano

xddd gt sport w ogole nie kupie, tak jak nie kupilem nigdy zadnego prologue'a z tej serii, nawet glowy nie dam czy pelne gt7 kupie, ostatni "sim" jaki mi sie podobal to byl GT4, od czasow gt5 i objezdzenia go na kierownicy wiem, ze jezdzenie autem na powaznie tylko w realu, a do simow na pc/konsolach must have to kierownica (juz jej nie mam, a za jezdzenie w simy na padzie powinna byc eutanazja)

Opublikowano

co lykam day one? taki ze mnie klap jak z blubera, choc ten na premiere kupuje pesy lub inne mad maxy, ja jestem tutaj jedyny obiektywny klap

Amiga do bycia multiplatformowcem się nie liczy :yao:

Opublikowano

Miała być miazga a wyszło jeszcze gorzej niż zwykle XD A to co Sony szykuje z GT i multi Uncharted 4 to pure gold :P

Opublikowano

Takie dymanie tylko u SONY  :kaz:

Opublikowano

nic nowego, sony takie konsekwentne 

Opublikowano

no jaranko na potrzeby CW, kazdy, nawet bot, plakal w dedykowanym temacie, ze to nie bedzie platformer tylko potyczki z bossami, wielka szkoda bo design i styl graficzny jest przekozacki

Czekaj, czekaj, czy na PS2 nie wyszła kiedyś gierka, w której walczyło się tylko z bossami, a dzisiaj dla wielu z niewiadomej przyczyny jest grą kultową...

Z tego co pamiętam cuphead nawet na pierwszych trailerach nie zapodawał się na  platformera (obczajcie sobie). Opinie o tej gierce, wśród tych, którzy mieli okazję testować są bardzo pozytywne. To będzie po prostu tytuł hardcoreowy (bo podobno jest masakrycznie trudna , ale też satysfakcjonująca), czyli nie dla psa kiełbasa. Ogram na PC, jak na rasę panów przystało.

Opublikowano

cuphead to wielka niewiadoma, to ma być trylogia więc jeśli jedynka odniesie sukces to może dwójka będzie HC platformerem z bossami.

Opublikowano

Kuźwa, to multi U4 - 8 map, brak dedyków i mikrotransakcje, a ja się nastawiałem na coś konkretnego i ciekawego. Rozgrywka może i będzie wkręcająca, ale to bardziej taka popierdółka na zasadzie - mam 15 minut, odpalam partyje w multi U4 i styka. Mam 3 godziny, to karcę w coś bardziej sensownego.

Opublikowano

Mam 3 godziny, to karcę w coś bardziej sensownego.

ale to chyba nie na trojnogu

Opublikowano

Sony do konca sierpnia sprzedało prawie 30mil ps4, maja rozmach..

Opublikowano

W ogole slyszeliscie, że insomniac robi reboot całego Ratcheta na remasterstation 4? Beka. 

Opublikowano

ficus bierzesz fallouta czy na ten rok juz tylko motorki?

Opublikowano

Kuźwa, to multi U4 - 8 map, brak dedyków i mikrotransakcje, a ja się nastawiałem na coś konkretnego i ciekawego. Rozgrywka może i będzie wkręcająca, ale to bardziej taka popierdółka na zasadzie - mam 15 minut, odpalam partyje w multi U4 i styka. Mam 3 godziny, to karcę w coś bardziej sensownego.

I tak będziesz gral klapie.

Opublikowano

ficus bierzesz fallouta czy na ten rok juz tylko motorki?

bloodborne, wiesiek3 i mgs5 nieskonczone i rozgrzebane, nie ma szans na F4 w tym roku, jak pokoncze nastepny w kolejce F4 , chyba ze bede je tak dlugo przechodzic ze zrobi sie wiosna z u4 i ratchet wtedy tez f4 na dalszy plan :P

motorki pewnie kupie - dc idealnie sie sprawdza jak mam 20minut przed konsola, majac tyle czasu w/w gier nie warto nawet odpalac, podobnie mam z MKX - idealna na krotkie sesje

Opublikowano

A multi? Czy bedzie ci glupio jak Fanek zayebie cie totemem?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

od 2:25

900p i super płynny framerate w przedziale 30-60fps xD

Opublikowano

Czyli podsumujmy multi w Uncharted chodzi na p2p połączeniu za które trzeba i tak zaplacić, w 900p, ma 8 map i microtransakcje a ND także zapowiedziało już DLC do singla rok przed premierą. I to nie jest rak branży? Jeszcze zapowiedzieli demo GT7. NAWET MI WAS NIE ŻAL xD Yeti już w amoku zamawia nowy TV żeby grać w niższej rodziałce haha

Opublikowano

37fps XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

TEN FRAMERATE XDDDDDDDD

LEŻE (pipi)A XDDDDD

900p / 37 fps

Opublikowano

Bo to build sprzed roku, teraz jest 67 fpsów.

Opublikowano

Ten komentarz DF XDDDDDDDDDDDDDDDDD

''Gra jest plynniejsza na targach I wyglada super, zobaczcie na ta fizyke liny, spadajaca doniczke czy dym z totemu''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Warzone w Halo 5 12vs12, pojazdy, granaty, co tam sie odperdala w plynniutkich 60fps, nawet mi was klapy nie zal, niech was dalej ruchaja..

I servery p2p

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

K W I C Z E

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.