Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

chyba dupsko japoni na twoich ustach 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ficek ciebie dzisiaj balon rozjechał walcem więc japa ryj tam koniu!

Opublikowano

co jak co ale temat o halo5 to kopalnia beki, aktualnie chwala multi tam chyba tylko stali bywalcy CW, pewnie zgadali sie na ircu by nie krytykowac bo nie daj boze ktos ich wzorem wyciegnie posta tutaj , a posty krytyczne randomow mozna latwiej obronic xDDD

A na co ludzie narzekaja w multi Halo 5? Nie obserwuje tematu ani Halo mnie za bardzo nie interesuje wiec nic nie slyszalem jeszcze.

Opublikowano

Lecą mistrzostwa świata w Tekkena 7 na oficjalnym kanale Bandai Namco, gra dwóch polaków - wcześniej Matt, w tej chwili Devil.

Na forum cisza, stream ogląda coś ponad 400 osób. To jest ta słynna scena bijatyk którą Mendrek nazywał konsolowym esportem tak?  :yao:

http://www.twitch.tv/bandainamcoeurope

Opublikowano

@Velius

Narzekają na to, że nie ma go na plejstejszyn. 

Opublikowano

jak sutkowi dupsko peklo, boze nie ma w tym temacie drugiej takiej osoby ktora tak latwo mozna z rownowagi wyprowadzic xDDD nie denerwuj sie tak bo widac ci brazowy jezyk od dupska wielkiej Japoni

velius poczytaj sobie lepiej - jedno wielkie narzekanie, jedynie bojowka CW zachwycona xDDD

Opublikowano

Trzeba przyznać, że ten NieR wygląda dużo lepiej od Scalebounda.

Opublikowano

Trzeba przyznać, że ten NieR wygląda dużo lepiej od Scalebounda.

piszesz tak bo scalebound nie wyjdzie na plejsztejszyn

Opublikowano

jak sutkowi dupsko peklo, boze nie ma w tym temacie drugiej takiej osoby ktora tak latwo mozna z rownowagi wyprowadzic xDDD 

Jest, Ty.

Twoje zyebane "xDDDDDDDDDD" próbujące ukryć bul dupy jednoplatformowca pojawia się w praktycznie każdym poście.

Zamiast siedzieć w cw idź skończ tego wiedźmina kur.wa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To jest ta słynna scena bijatyk którą Mendrek nazywał konsolowym esportem tak?

Bitki nie są już tak bardzo popularne wśród mainstreamu stąd mniejsze zainteresowanie. Zresztą e-sport i kąsole, no proszę cię bez takich żartów XD

Opublikowano

Chciałbym tylko poinformować drogie połykacze spermy kaza, że Halo 5 w multi jest słabe ale tylko w porównaniu do pierwszych trzech części, bo w porównaniu do tej paraolimpiady na trójnogu jest to istny mesjasz multi  :dynia:  

Opublikowano

Przecież na PS4 nie ma żadnego skillowego szutera więc H5 zbytnio się nie musi wysilać w wojnie na najbardziej skillowe kąsolowe multi.

Opublikowano

przykro mi, ale statystycznie najczęściej robiącą w tym temacie loda swojej korpo i jej prezesowi (tytułowanemu przez nich w dodatku Królem xD) jest "Wyższa Kultura Konsolowości".

Opublikowano

Xbox chui..

Opublikowano

Xbox chui..

zaprosiłbyś na psn co? :[

Opublikowano

przykro mi, ale statystycznie najczęściej robiącą w tym temacie loda swojej korpo i jej prezesowi (tytułowanemu przez nich w dodatku Królem xD) jest "Wyższa Kultura Konsolowości".

Serio nobody, przypomnij sobie ile razy Microsoft coś nam obiecywał i nie dotrzymał słowa? W taki mocno rażący sposób. Chyba tylko z tym, że nie będziemy wymieniać gier, co jak widać, skończyło się dodatkowo wsteczną kompatybilnością z Xbox360.

Na Playstation za to przykładami można sypać jak z rękawa: począwszy od pomysłów które nie wypaliły (Home jako przystań dla gracza), przez wymóg by zarabiać więcej za ich konsolę bez gier (PS3 za 599E, czaisz typie?!), aż po pomysły z kosmosu (PS3 z 2 HDMI dające 2160p/120 xD, zrzynanie Move, fałdowanie białek). Przypomnij sobie jak SIXAXIS NIE MIAŁ WIBRACJI!

1080p miało być standardem nawet nie na tej, a na poprzedniej generacji od Sony. Gdzie zapowiedziane sprzęty oparte o UMD?

Po dziś dzień online nie ma dedykowanych serwerów, płacicie drożej niż ktokolwiek inny za online (a jak nazywaliście frajerami posiadaczy stabilnego Golda xD). Skoro jesteśmy przy online: pamiętasz co się stało w 2011 czy już pamięć zawodzi?

Zrozum, nie są frajerami Ci którzy są świadomi jak Sony ich (nas, bo i mnie też) dymało, ale Ci co to wiedzą i dalej brną w to udając, że nic się nie stało.

Ciekajcie dalej na 2016, 2020 czy 2666. Może doczekacie się kolejnego "HaloKillera" (Haze, Lair,) i reszty. Może Sony wpadnie na pomysł, że zamiast 1080p/20 mądrzej jest zainwestować w 900p, ale w płynnych 30 klatkach.

Nawet mi Was nie żal. FOR THE FRAJERS pełną gębą.

a no i Wasze standardy graficzne, z U4 multi 900p/40 xddd

Opublikowano

Po tym poście już przelewam pieniążki za Xboxa

Opublikowano

przeciez nobody to zwykly klap ktory jedynie potrafi ladniej sie wyslowic niz reszta jego kolegow xDDDDDD wielki znawca i obronca marki plejstejszon, ktory jest ruchany przez kaza jak milo :yao:

a nie sorry kupil sobie 3ds to jest tez wielkim znawca nintendo xD

Opublikowano

Serio nobody, przypomnij sobie ile razy Microsoft coś nam obiecywał i nie dotrzymał słowa? W taki mocno rażący sposób. Chyba tylko z tym, że nie będziemy wymieniać gier, co jak widać, skończyło się dodatkowo wsteczną kompatybilnością z Xbox360.

Niewiele obiecywał, to i nie wiele musiał dać. xD 

Dla mnie obie te korpo w tej generacji to choynia w por. nie tylko z poprzednią, ale nawet z wii u. Jedynym powodem dla którego kupiłem zamiast niego new 3ds były Zeldy z N64 i Fire Emblem. Swoją drogą wciąż mam polewę z porównywania lineupu ps2 z ps4, a w przypadku x1 gadkę o "innych czasach i oczekiwaniach" w wykonaniu kubsona.  :yao:   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Daleko w tyle jest MS dopiero po 1.5 roku od premiery oferujący wystarczający zestaw must havów... Dla tych których od 8 lat jara jedzenie na śniadanie tej samej kanapki z tą samą szynką. Na samym dnie ps4, które ratuje Bloodborne i kilka lepszych multiplatform kandydujących do GOTY. Co już wystarczy abym nie żałował decyzji w por. do x1, gdzie SO i Ori to jednak za słaby deal do wydawania ponad 1700 zeta).

Nie wrzucaj mnie więc do jednego worka, z ludźmi udającymi (lub co gorsza) serio odczuwającym podjarę (pipi)rderderami i Until Downami, ok? 

@kubson

przeciez nobody to zwykly klap ktory jedynie potrafi ladniej sie wyslowic niz reszta jego kolegow xDDDDDD wielki znawca i obronca marki plejstejszon, ktory jest ruchany przez kaza jak milo  :yao:

Moją opinię o cenie kolekcji Drejka, Gównorderze, czy jakości samej ps4 podawałem tu dziesiątki razy i zawsze była to pogarda. Ile spermy knura musiałeś wychapać Ty, by godzić się z tym szajsem którym karmił cię do jesieni 2015? :kaz: Serio nigdy jeszcze nie przeczytałem od Ciebie choć jednego złego posta na Twojego Królewicza. 

Opublikowano

Bo xbox to wspaniała maszynka co ci moge na to poradzić ?

Btw wiele razy pisałem ze dash to pomyłka no ale teraz jest wszystko naprawione wiec xbox znow wrócił na tron

Czuje dumę

Tylko xbox

Ty a pozatym bić nie pisałem o innych czasach i oczekiwaniach (chyba)

Serio dla mnie xbox one jest bdb mam go od premiery, zapłaciłem premierowa cenę i nie żałuje hajsu wyłożonego na niego bo od momentu jak go mam dał mi masę fajnych gier przy których bawiłem sie w y j e b i s c i e, no i nie musiałem sie oszukiwać jak posiadacze plejki ze mam fajny sprzęt którego nie używam xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

To jest ta słynna scena bijatyk którą Mendrek nazywał konsolowym esportem tak?

Bitki nie są już tak bardzo popularne wśród mainstreamu stąd mniejsze zainteresowanie. Zresztą e-sport i kąsole, no proszę cię bez takich żartów XD

są popularne czy nie są, to wciąż najbliżej im do sportu. tak, wiem że e-sport na ogół kojarzy się z garbatymi lachociągami klikającymi w myszke, ulokowanymi w boksach jak bydło. a jakie  emocje, nie to co kozackie imprezy u żółtych z energicznym komentarzem, głośną muzą i wyebnym dopingiem

co tam jeszcze.....

a, skończyłem bloodborne. nic się nie zmieniło, japończycy dalej TWORZĄ gry, a na zachodzie po prostu je się produkuje. bloodborne > wszystko. fajnie jest sobie przypomnieć, jakie ma sie fajne hobby    

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Wspaniale, to może niech wyprodukują coś nowego, a nie zaczęli robić co roku to samo. 

Opublikowano

Byłem dzisiaj z monitorem u jakiegoś gimba z OLX, patrzę - PS4, pytam: wyszli jakie fajne gierki na to?

- Nie ma, też wystawiłem na OLX i kupuję PC - odrzekł.

Uwierzyłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.