Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Yeti ogląda filmy na blureju trzymając pada jest świecie przekonany, że gra w gre

Na PS4 czasami to się zdarza, ale sam wiesz, nowe standardy graficzne itp.
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no ja rozumiem

tylko plajstajeszyn

Opublikowano

Yeti, a grałeś chociaż w Sunset Overdrive? Tam to jest dopiero graficzka. Śliczna, kolorowa i bardzo przyjemna dla oka. Do tego żadnych dropów i mocarny gameplay. No i ta możliwość kreacji dowolnego bohatera, wystrzałowe pukawki i festiwal postaci. Oby nowy Lombax prezentował podobny poziom. W końcu to ten sam developer. 

Opublikowano

Akurat w Sunsecie dropy byly, ale gameplay mocarny, moje 2014 GOTY, a zaraz za nim Buraki 2.

Opublikowano

Ja nie uświadczyłem żadnego. Serio, przez te 10h jakie dotychczas spędziłem z SO nie było ani jednego poważniejszego zwolnienia animacji. Można? 

Opublikowano

Gra wyznacza nowe standardy graficzne. Szkoda, że YETI nie doczytał, że chodziło o te konsole z graficzkami w okolicach PCtowego 2012 xdd

:pawel:

Możesz sobie to tłumaczyć i w ten sposób, pozwalam, bo mam na uwadze przez co przechodzicie przez ostatnie dwa lata. :kaz:

Od razu mi sie przypomina komentarz blacharzy pod materiałem z Order, ze taką grafikę to mieli już w Wiedzmine 2. Wezyr następny, który w 2012 ogrywal gry z grafika z U4. Pewnie to był TR, bo tu już Januszzeo pisał ze TR wygląda lepiej od U4, inny bot ze Forza ładniejsza od DC. Widać ze mocarz ciągle w obiegu.

Opublikowano

YETI, moja miłość nie jest ślepa. 1080p/60 ultra w takim Metro Last Light i Crysis 3 wygląda jak coś co na konsoli zobaczymy w okolicach 2020 :dunno:

Co do DC: gra bez deszczu wygląda jak PS3 HD. Handluj.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

TR do U4 nie ma startu. Smutne to ale prawdziwe. Ta gra przy U4 wygląda co najwyżej jak solidny remaster. Co nie znaczy, że się nie jaram bo premiera za niecałe dwa tygodnie. Sama rozgrywka będzie mocarna. 

Opublikowano

Ja nie uświadczyłem żadnego. Serio, przez te 10h jakie dotychczas spędziłem z SO nie było ani jednego poważniejszego zwolnienia animacji. Można? 

Przy grubszych akcjach tylko dropi, ogolnie jest dosc plynnie, ale czasem spadnie. Pamietam ze Insomniac kiedys mowilo ze spadki w takich sytuacjach powinny byc traktowane jak nagroda za zrobienie takiej rozpierduchy, kwiklem mocno.

Buraki 2.

???

Forza Horizon 2

Opublikowano

W ogóle ps4 to niezła maszyna czasu, grafika z 2012, internet z 2001, pad jak w 1995

Opublikowano

Yeti, a grałeś chociaż w Sunset Overdrive? Tam to jest dopiero graficzka.

Grałem, bardzo ładnie wyglądająca gra, ale swój urok zawdzięcza stylowi graficznenu. Jaskrawe kolory, bajkowa kreska, bardzo ok.

ALE INFAMOS ZJADA GO GRAFICZNIE :daddy:

Poza tym, dobrze ze kolejna gra Insomniac trafi już na PS4, to chłopaki przynajmniej coś zarobią. Sunset sprzeda się słabo, ale co się dziwić, jak został wydany na konsole, gdzie ludzie z gustem, albo raczej jego brakiem, jak Januszzeo to norma. Przecież takie Rime miało trafić na xbona, to microsoft stwierdzić, ze gra nie trafia w gusta ich graczy. TAK BARDZO GARDZE.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że dotychczas mieliśmy najsłabszy line-up w historii PlayStation? Jasne, DriveClub jest mega, BB dla fanów gatunku to mesjasz ale cholera, trochę tego mało...

Xbox jednak przoduje. Nawet jeśli graficznie nie dorównuje takiemu Orderowi to gry ma po prostu lepsze.

Sony nie postarało się choćby o coś tak mocarnego jak Killer Instinct (jasne, będzie SFV ale to tylko umowa na wyłączność) czy o Sunseta od Insomniac, które od zawsze pracowało dla Sony.

Czekam na ten remake FF7  tylko kiedy to nastąpi?

@YETI; czyli ja kupując One nie mam gustu? Pomimo tego, że ostatnie 17 lat spędziłem przy konsolach Sony (w większości) i Nintendo? Po prostu nie wiesz co piszesz i wciąż powołujesz się na to co spotkało X1 zaraz po pierwszych pokazach. Teraz sytuacja jest zupełnie inna. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

YETI, moja miłość nie jest ślepa. 1080p/60 ultra w takim Metro Last Light i Crysis 3 wygląda jak coś co na konsoli zobaczymy w okolicach 2020 :dunno:

Co do DC: gra bez deszczu wygląda jak PS3 HD. Handluj.

Nie zamierzam handlować z tym postem, a tobie radzę nie handlować z dilerami.
Opublikowano

Nie ma to jak wybrać mega-chuyowe zdjęcie i zestawić z najlepszymi ujęciami ze starszej gierki...

Driveclub5.jpg

Opublikowano

Cieszę się bardzo ze gejlo5 takie super i znajduje graczy w 10 sekund (to jakąś rewolucja na lajwie? xDDD). Miejmy nadzieję, ze nie zdechnie tak szybko jak H4, miłego biegania po tej afryce w hd. Niestety, ja konsoli dla crapa na 8 nie kupie.

wiemy, kupiłeś za to konsolę dla crapów na 7 w ilości hurtowej :cool:

Opublikowano

@YETI; czyli ja kupując One nie mam gustu? Pomimo tego, że ostatnie 17 lat spędziłem przy konsolach Sony (w większości) i Nintendo? Po prostu nie wiesz co piszesz i wciąż powołujesz się na to co spotkało X1 zaraz po pierwszych pokazach. Teraz sytuacja jest zupełnie inna.

Oczywiście, ze nie, nie wrzucam wszystkich posiadacze xbona do jednego worka, ale polityka microsoftu do Rime czy do Heavy Rain (również nie byli zainteresowani) wiele mówi. Zresztą spójrz jak wyglądały 3 ostatnie lata poprzedniej generacji.

Ja nie mam w nicku Ficek i obok konsol Sony miałem dwa Xboxy GBC czy GC, a jak na xbonie wyjdzie coś takiego kalibru jak swego czasu Ninja Gaiden czy Girsy, to nie będę miał żadnych oporów aby kupić tą konsole.

Opublikowano

Dziś Święto szrota4 bez gier zapalmy znicze, ps4 [*] i pamiętajmy po poległych:

sony [*]

lem[*]

iras [*]

juras [*]

boban [*]

expert [*]

figaro [*]

amsterdam [*]

i wielu wielu innych soynbotach o których już nie pamiętamy jak walczyli w przegranej sprawie.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

DriveClub to nawet bez deszczu jest graficznym obłędem.

Ale weź zdytuj ten post albo go usun, bo Wezyr dopiero coś wrzucił pod język, wkreca mu sie, a ty chcesz wszystko popsuć.

wiemy, kupiłeś za to konsolę dla crapów na 7 w ilości hurtowej :cool:

Kupiłem głównie dla darów od bogów ze średnia 93.
Opublikowano

Fajnie, że te dary od bogów są w liczbie 1 (czytaj JEDEN). Gdzie tu mnoga?

To o jeden więcej niż na x-trupie, a kolejny już w marcu.

:fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.