Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bo grafika reklamą next gena

po co Ryse wyszło tylko na bonera?  :newell:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Po co ryse w ogóle wyszło?  :dog:

Opublikowano
Liczby ciąg dalszy:

Just Cause 3 Runs At 900p Resolution On Xbox One, 1080p On PS4

Opublikowano

sonybociarnia i ich wyliczenie w zeszycie z matmy xDDD oficjalne dane $ony do września 2015 mówią o 2,37mln GT6 i 72mln gier z całej serii.

http://www.ppe.pl/news/38447/poznalismy-oficjalne-wyniki-sprzedazy-serii-gran-turismo-oraz-gran-turismo-6.html

Sony w oficjalnym komunikacie poinformowali, że sprzedaż Gran Turismo 6wyniosła do tej pory ponad 2 370 000 kopii!

Jednocześnie otrzymaliśmy informacje, że w trakcie 17-letniej historii produkcje z serii Gran Turismo trafiły do 72,6 milionów graczy na całym świecie.

Co do H5 to świetny wynik, gracze wiedzą co dobre, najlepszy FPS tej generacji zasługuje na to   :)

Opublikowano

Dostaje takiego maila:

Uprzejmie informujemy, że Twoja subskrypcja na produkt PlayStation® Plus: 12-miesięczne członkostwo (Subscription) wygasła z powodu niedokonania zapłaty.

Prosimy o zachowanie tej wiadomości.

Na poczatku przechodzi mnie dreszcz - subskrypcje mam bodajze od 2-3 lat. Stracilem wszystkie gry?! Ale potem sobie tak mysle w co ja ostatnio gralem z tej kupy (pipi) co dawali w plusie? Albo dawali indie (pipi) warte mniej niz prad zuzyty podczas jego sciagania albo stuletnia gre 6-8/10 ktora albo przeszedlem gdy wyszla albo ktora moge kupic na steamie za 2,99E albo mniej. 

Po 1min poczulem ulge ze nie wspieram wiecej raka typu ps plus. 

Opublikowano

Nie wiem po co mu w ogóle odpowiadam, ale OK: Sony nie podawało danych sprzedaży GT6. 2,37 mln to liczba, którą podała firma skarżąca Sony w sądzie. Wynik wzięli z... vgchartz.

Czytaj ppe, będziesz "mądry" jak daddy.

Opublikowano

Patrzac na jakosc serwerow sony i gry jakie ostatnio daja to szczerze wspolczuje ludziom ktorzy musza placic za to guwno prawie 2x wiecej niz za golda zeby pograc online, beka przeokrutna.

Opublikowano

sonybociarnia i ich wyliczenie w zeszycie z matmy xDDD oficjalne dane $ony do września 2015 mówią o 2,37mln GT6 i 72mln gier z całej serii.

http://www.ppe.pl/news/38447/poznalismy-oficjalne-wyniki-sprzedazy-serii-gran-turismo-oraz-gran-turismo-6.html

Sony w oficjalnym komunikacie poinformowali, że sprzedaż Gran Turismo 6wyniosła do tej pory ponad 2 370 000 kopii!

Jednocześnie otrzymaliśmy informacje, że w trakcie 17-letniej historii produkcje z serii Gran Turismo trafiły do 72,6 milionów graczy na całym świecie.

Co do H5 to świetny wynik, gracze wiedzą co dobre, najlepszy FPS tej generacji zasługuje na to   :)

Gran turismo sprzedało się 2 milionach a Halo 5 w 6 milionach.....Daddy znowu na mocarzu

Opublikowano

Spoko zieloni bracia klapy na gafie juz sobie tak policzyly sprzedaz Halo ze wyszlo ze gre kupil tylko mazzeo, a 400mln zarobili na swetrach z morda Chiefa xd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Po co ryse w ogóle wyszło?  :dog:

bo grafika reklamą next gena

:sorcerer:

Opublikowano

:dog: 

:wujaszek: 

Opublikowano

Patrzac na jakosc serwerow sony i gry jakie ostatnio daja to szczerze wspolczuje ludziom ktorzy musza placic za to guwno prawie 2x wiecej niz za golda zeby pograc online, beka przeokrutna.

ale drugi sezon TWD i Beyond Good & Evil HD to ty wiesz co

Opublikowano

Nie wiem po co mu w ogóle odpowiadam, ale OK: Sony nie podawało danych sprzedaży GT6. 2,37 mln to liczba, którą podała firma skarżąca Sony w sądzie. Wynik wzięli z... vgchartz.

Czytaj ppe, będziesz "mądry" jak daddy.

sonybociarnia dalej brnie w to niebieskie szambo, na vgchartz jest 3,2mln GT6 a złodzieje z $ony podali 2,37mln no i pewnie firma która zakłada pozew sądowy bierze sobie dane ze strony której wyniki mogą różnić się nawet o 30%  xDDDD

2,5mln GT6 jak na 80mln konsol  to i tak dużo   ^_^

Opublikowano

Beyond lol, byl juz ze 2lata temu po 10zl w promocjach na xboks live, ale nie no pyli sie zaplacic 200zl zeby pozyczyc go na rok xD

Opublikowano

Ciekawe gdzie byly klapy ze swoimi cyferkami jak MS podal kilka miechow temu ze zeszlo 5mln kopii gier z serii Halo w ciagu 10 miesiecy? Chociaz pewnie jakby ktos tu wkleil takiego newsa to by zaraz bylo ze Ms oszukuje bo to pewnie ludzie kupili ODST i Reach na 360 za dolara z bigmakiem xd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tak, pogrążaj się dalej w swojej głupocie. Pozew z 31 lipca 2014 miał wynik 2,37, a w lipcu na vgchartz było:

grJn7Wy.jpg

Pamiętaj, na eutanazję nigdy nie jest za późno.

Opublikowano

Chyba miały być bany za powoływanie się na vgchartz czyż nie? 

:kaz: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ciekawe gdzie byly klapy ze swoimi cyferkami jak MS podal kilka miechow temu ze zeszlo 5mln kopii gier z serii Halo w ciagu 10 miesiecy? Chociaz pewnie jakby ktos tu wkleil takiego newsa to by zaraz bylo ze Ms oszukuje bo to pewnie ludzie kupili ODST i Reach na 360 za dolara z bigmakiem xd

MS chwali się świetnym wynikiem H5 - sonyboty że ściema

GT6 poszło w 2,5mln według danych $ony czy tam nawet według vgchartz 3,2mln to sonybociarnia zakrzywia rzeczywistość że poszło ponad 5mln bo dzieciak usłyszał na festiwalu w Warszawie że tak jest  :dynia:   $ony chyba podniosło stawkę szczurowi i andrew21 za te bajki.

Opublikowano

sonybociarnia dalej brnie w to niebieskie szambo, na vgchartz jest 3,2mln GT6 a złodzieje z $ony podali 2,37mln no i pewnie firma która zakłada pozew sądowy bierze sobie dane ze strony której wyniki mogą różnić się nawet o 30%  xDDDD

2,5mln GT6 jak na 80mln konsol  to i tak dużo   ^_^

Akurat vgchartz nie jest wiarygodnym zrodlem...

Project CARS wg tej strony ma sprzedany 0,74 mln kopii a wiemy ze wciagu pierwszego miesiaca (czyli do czerwca) zeszlo ponad milion kopii.

W tej chwili blizej im do dwoch baniek...

Opublikowano
:morning2: To od czego dzisiaj zaczynamy ? Znowu beka z Fallota nowego, czy moze jakie to Sony jest dobre dla swoich smerfow ?
Opublikowano

Ja bym sie dowiedział jak tam wypadło finalnie strzelanie do krasnali z głosem smerfów. Bo ta gra już chyba wyszła nie ?

Opublikowano

wypadło fajnie

Opublikowano

Pewnie i tak wypadło lepiej niż paczenie się w manu ps4 hue hue

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ja bym sie dowiedział jak tam wypadło finalnie strzelanie do krasnali z głosem smerfów. Bo ta gra już chyba wyszła nie ?

6/10

Dopiero wczoraj miałem czas obejrzeć tą recenzje... nawet mi nie żal botów. Beka dobra z tego crapa.

Opublikowano

Wypadło tak, że już wiadomo, iż żaden strzelankowy ex od Sory (np następca Szadą Fą) obok Halo 5 w kwestii miodności multi nawet nie będzie obok leżał :yao:

Edytowane przez Czezare

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.