Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

dobry crap nie jest zły. hanna montana i my horse and me 2 na zawsze w moim serduszku. 

Opublikowano

a czy ja kogoś do czegoś zmuszam? po prostu stwierdzam że jak człowiek nie czyta o rakach w cw to gry prezentują się jakoś inaczej

Przeciez w CW wszystko jest wyzywane od raka. Nie ma swietosci. Tu jest wojna a nie jakies smyranie sie po jajkach :shotgun:

Opublikowano

co wiecej - gdyby tego bylo malo - tu potrafia nawet xbona hejtować więc wiecie :pipi:

Opublikowano

xbox a.k.a forza, halo, gearsy

Opublikowano

Xbona to nic tu potrafia wiiu i Godstation4 hejtowac

chyba szrotstation4 

Opublikowano

owS4W0n.jpg?1

Cena: 50 baksów  :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Juz niedługo Borderlandsy za darmo w BC, ogram na najlepszym padzie w historii gamingu :fsg:

Dzieki ci Microsoft <3

Opublikowano

Noo zwłaszcza przez ostatnie dwa lata.

No dokladnie, po 2 latach xboks ma szybszego dasza i wiecej swietnych gier, a ps4 nie ma juz nic i klapy dalej zyja przeszloscia(a najlepiej czasami ps2)

Opublikowano

Noo Ms przynajmniej coś poprawia i się stara, a co sony zrobiło dla graczy? Remaster za 250zł? Podwyżka plusa? Stabilność systemu? 

No właśnie. :gayos: 

Opublikowano

Jeszcze niech wydadzą jakąś fajną grę i będzie goty konsola.

Opublikowano

Noo Ms przynajmniej coś poprawia i się stara, a co sony zrobiło dla graczy? Remaster za 250zł? Podwyżka plusa? Stabilność systemu?

No właśnie. :gayos:

Trzeba suteqslawowi przyznac racje. Sony zachowuje sie jak Ms w czasie sukcesu x360. A ms uwija sie niczym sony z ps3.
Opublikowano

Jeszcze niech wydadzą jakąś fajną grę i będzie goty konsola.

No masz rację, myślę, że U4 będzie w końcu pierwszą grą, dla której warto mieć tę konsolę. :banderas:

Chyba, że Ratchet wyjdzie wcześniej w co wątpię.

:pawel: 

Opublikowano

Pisałem o xbonie bo na szrota jest bb.

Opublikowano

Xboksik ma solidne gry (ale dla takich gier nie kupuje się konsoli), to fakt, ale w 2016 Sony wyda MEGATONY: Uncharted, Ratchet, Street Fighter, TLG :obama:

Chuyowego Horizon nie liczę.

Opublikowano

Pisałem o xbonie bo na szrota jest bb.

W marcu wychodzi kolejna część serii więc na co komu bb. 

@up

SFV, którym się podnieca yeti, a pewnie w niego nawet nie zagra. 

No i wymienianie gry z ps2 z chłopcem z daunem jako atut, lol.

:dafuq:

Opublikowano

Zapomniałem o The Witness i No Man's Sky. I o NieR. Ja yebię, ale mocny rok się szykuje.

Opublikowano

Nioh chyba 2016 też

Opublikowano

Czyli w 2017 Sony również zaora:

- NieR

- Ni-oh

- Shenmue

- GT Prolog

- God of War

Na co komu Xbox?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

xD Jak zwykle ta sama gadka "za rok plejstejszyn to dopiero będzie miało lajnap" xD

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.