Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No troszku poddenerwowany jestem przez te przeziębienie. :frog:

No, ale to prawda, już wole gejlo analo 5 kupić niż lare. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No troszku poddenerwowany jestem przez te przeziębienie. :frog:

No, ale to prawda, już wole gejlo analo 5 kupić niż lare.

W takim razie wybaczam

:frog:

Opublikowano

Suciu, lara nie będzie w 15 klatkach i 20 sekundowych loadingach. No chyba, że na PS4. Tam loading bedzie trwał rok.

No ale ja jestem popier.dolony i wole te 15 klatek i 20 sekundowe loadingi w falloucie. :frog: 

Nieuleczalny przypadek i ch.uj. 

Opublikowano

Od jutra Fallout 4, a jak okaze sie seryjnie s(pipi)ina to od czwartku tylko tyleczek Lary, a pozniej Divinity.

takie zycie na Xboxie :xboss:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Suciu, lara nie będzie w 15 klatkach i 20 sekundowych loadingach. No chyba, że na PS4. Tam loading bedzie trwał rok.

No ale ja jestem popier.dolony i wole te 15 klatek i 20 sekundowe loadingi w falloucie. :frog:

Nieuleczalny przypadek i ch.uj. 

Sutku a poczekanie na edycje  GotY  uleczy?

Opublikowano

:Coolface:

tumblr_nxcv8uI99R1ukyb1do1_400.gif

wybór między rakiem a dżumą?

Gif wrzucony ot tak sobie, bo F4 mnie nie rusza, a Battlefronta i tak ogram w EA Access, ale nie sądziłem że taką dyskusję tu wywoła.

Opublikowano

Czekałem 5 lat na nowego Fallouta, za ch.uja nie poczekam więcej niż konieczne(czyli jeszcze jakieś 40h zanim odbiorę). 

#nieuleczalnyprzypadek

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bardzo fajny gif Figus :lapka:

Opublikowano

Nie wiem czy brać ją teraz  na One'a czy czekać na  wersje Ostateczną na PS4

Wersja ostateczna, najpiękniejsza, najlepsza i najtańsza będzie dostępna kilka miesięcy przed wersją na PS4  :master:

Opublikowano

Nie wiem czy brać ją teraz  na One'a czy czekać na  wersje Ostateczną na PS4

Wersja ostateczna, najpiękniejsza, najlepsza i najtańsza będzie dostępna kilka miesięcy przed wersją na PS4  :master:

Wybacz ale mój  MasterRace jest wyposażony  w  GF610  więc to cud  ,że  FootballMenager na nim chodzi:)

Opublikowano

Proponuje ograć coś z backloga niż karmić którąkolwiek z tych gier. Serio albo chociaż na Just Cause 3 poczekać. Przynajmniej fajna destrukcja w niej jest

.Mądrość przez Pana przemawia, Panie Papaju  :mog:

Ja dzisiaj cały wieczór gram w Bayonetta 2 i nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby tknąć któryś z tych raków.  Serio są gry i Gry.  Zamiast pakować hajs w ten szmelc kup sobie Wii U tak jak ja i ciesz się jak dziecko :) 

tumblr_inline_nwxhj1Efl91qi1l59_500.gif

Opublikowano

Proponuje ograć coś z backloga niż karmić którąkolwiek z tych gier. Serio albo chociaż na Just Cause 3 poczekać. Przynajmniej fajna destrukcja w niej jest

.Mądrość przez Pana przemawia, Panie Papaju  :mog:

Ja dzisiaj cały wieczór gram w Bayonetta 2 i nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby tknąć któryś z tych raków.  Serio są gry i Gry.  Zamiast pakować hajs w ten szmelc kup sobie Wii U tak jak ja i ciesz się jak dziecko :)

tumblr_inline_nwxhj1Efl91qi1l59_500.gif

Wiiu posiadam  i obie bayo zaliczone:) Dwójka  jest  jak dla mnie najlepszym slasherem ever

Opublikowano

Figusia :[

Na WII U niestety interesuje mnie tylko Bayo właśnie.

Opublikowano

Figus daj znac jak wpadniesz kiedys do uk to sobie yebniemy jakis blackpudding cnie :lapka:

Opublikowano

Zapomniales sie przelogowac.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dzisiaj recki fallouta, ciekawe ktory serwis sie wylamie i powie jak jest, po czym zostanie zbombardowany tonami bolu dupy :fsg: - a jak juz miesiac miodowy grze sie skonczy, to sie okaze ze jednak serwis mial racje, ze jest glosem rozsadku w internecie i cala reszta to sprzedajne (pipi) xd

Jak tu nie kochac naszej branzy?

Opublikowano

Po miesiącu to ja będę miał wyje.bane w tę gierkę, przemaglują ją na tyle sposobów, wzdłuż i wszerz, że płyta będzie skwierczeć jak skwarki na patelni.  :banderas:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.