Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No ja też na nie narzekam, ale umiem się normalnie wysłowić, a nie zachowywać się jak jakieś dziecko z adhd. :cool::lapka: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Plugawemu jak dupsko pękło, no ale jak bym grał na ps3 to też bym pewnie taki sfrustrowany latał :cool:

Ten caly plugawy okazal sie jakis dalniakiem - typ uwaza, ze bf > cod > CS jesli chodzi o MECHANIKIE xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A wiesz w co typ gra?

Battlefield na... ps3 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wow, forum n+ to dopiero musialo byc miejsce spotkan internetowej elity i znawcow etykiety.

Opublikowano

No ale paliodora pewnie fallout by interesowal gdyby nie był spi.erdoliną :sorcerer:

Z F1/2/Tactics spędziłem mnóstwo świetnych growo-godzin. F3 też przeszedłem ale uproszczenia gameplayu,rozwoju postaci i nędzna fabuła po raz kolejny utwierdziły mnie w przekonaniu,że Bethesda to nieudacznicy, którzy jedyne co potrafią to projektować w miarę fajnie swoje światy po których się łazimy ale cała reszta leży i kwiczy. To co dotychczas widziałem jeśli chodzi o F4 zasługuje na góra 7/10,a nie 9. Rozumiem jakby to był jakiś ubogi indie dev ale to jedna z wiekszych firm zarabiajaca grube mln na swoim tasiemcu. I oni wypluwają grę graficznie wyjętą z poprzedniej generacji,zabugowaną i ze spadkami animacji,które już na etapie testów powinny być wyłapane i priorytetowo naprawione. Bo to,że PS4/Xone to powinny ciągnąć w stałych 30fps'ach nie mam wątpliwości.

Dobrze,że chociaż Destructoid miał na tyle jaja,że napisał jak jest naprawdę z tym F4, a nie owczy pęd i asekuracyjne rzucanie dziewiątkami by przypadkiem wpływy z klików nie uciekły.

Jeszcze płacić tym nieudacznikom pełną cenę za niedorobiony produkt to naprawdę sprzyja chorym trendom w tej branży.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

bf na ps3? franciszek wprowadzil jakas reforme co do pokuty za ciezkie grzechy?

Opublikowano

Plugawemu jak dupsko pękło, no ale jak bym grał na ps3 to też bym pewnie taki sfrustrowany latał :cool:

Ten caly plugawy okazal sie jakis dalniakiem - typ uwaza, ze bf > cod > CS jesli chodzi o MECHANIKIE xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A wiesz w co typ gra?

Battlefield na... ps3 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ano w BFie przynajmniej pdobija lufe do gory przy serii a w Codzie mimo ze tez podbija to jednak celownik stoi w miejscu XD niezla beka i ta jazda jak na szynach. Koles biegnie a w ogole tego nie czuc. Poza tym dodatki do broni w BF przynajmniej maja realny wplyw na strzelanie a nie tylko dodaja laserki i swiatelka w gunach :D

6qjtw7.gif

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

xD

Opublikowano

nie no jak celowniki mają wpływ na strzelanie to szacunek

Opublikowano

co na ps3 polecacie saints row czy bf?

Opublikowano

Ciezko powiedziec, obie gry to istni liderzy w swojej kategorii :pipi:

Opublikowano

Co do lineupu x konsla vs y.. Prawda jest taka, że większość posiadaczy ps4 pucuje do bloodborna, a mnie przykładowo ta gra w ogóle nie jara. Owszem pograłem, jest b.dobra etc. (tu wstaw jakiś epitet), ale to nie są moje klimaty i tyle. Z drugiej strony nie lubię Halo, a piątkę ograłem z uśmiechem na ustach, bo strzelało się bardzo fajnie. Teraz wychodzi nowa Lara, na którą czekam od pierwszej części (reboot żeby było jasne) i gdybym nie miał konsoli, a chciałbym kupić ją "na teraz" to wziąłbym zdecydowanie xboxa. Lepsza usługa sieciowa, serwis, dłużej trzymający pad, większa liczba ciekawych exów (dla mnie) w tym roku. Ps4 jest dobrym kawałkiem plastiku, ale prawda jest taka że premierówki już dogorywają i niedługo zaczną się z nimi problemy (jednego pada naprawiałem już krwa 3 razy)... I tak, dalej gram głównie na plejce, bo więcej osób do multi, łatwiej wymieniać gierki i bardziej podoba mi się dash (na xboxie te kafelki są nasrane obok siebie, a w shopie ciężko cokolwiek znaleźć - mam nadzieję, że nowy dash jest lepszy...) itp.  Wolę również multiplatformy w FHD niż 900p, bo przy 50 calach widać lekką różnicę). Nie mam jednak klapów na oczach i widzę, że M$ zaciska poślady kiedy to Sony dyma wciąż graczy, ale cóż takie czasy

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nowa Lara wygląda jakoś młodziutko?

jak sama gra ktoś już grał czy jeszcze nikt nie ma?

taki duży tytuł a coś cicho

Opublikowano

bo każdy woli grać w grę niż o niej pisać. wejdź do tematu tomba, parę słów o grze tak znajdziesz.

Opublikowano

Pingu to zawsze trolluje :)

no właśnie w temacie TR cisza, pare screenów i filmik z yt

Opublikowano

wrog coś tam pisał, nie wczytywałem się za bardzo bo sam mam parcie na grę.

Opublikowano

Nie troluje mówi, że sztosik. 

Opublikowano

Nowa Lara wygląda jakoś młodziutko?

jak sama gra ktoś już grał czy jeszcze nikt nie ma?

taki duży tytuł a coś cicho

No dziwne, żeby pisali skoro premiera w piątek. :reggie: 

Opublikowano

Fallout 4 juz 88% na gamerankings, na meta 89 to co tam yeti kupujesz crapa na 8? Który wyglada gorzej niż Halo 5? Digital Foundry zrobiło całe śledztwo czy na pewno ta gra jest next genowa xd

Geometria: czegoś brakuje podczas patrzenia na świat Fallout 4 z bliskiej odległości. Imponująca z daleka geometria, często jest wyjątkowo prosta przy bliższym kontakcie, z zauważalnymi kątami na postaciach i obiektach. Elementy te przygotowano w z myślą o ogromnej skali, co można w pewnym stopniu wybaczyć, ale niektóre lokacje są zbyt prymitywne, niż można oczekiwać po wielkiej produkcji na PlayStation 4 i Xbox One. Może to sugerować, że projekty te powstawały pierwotnie z myślą o słabszych platformach.

Płynność: to szczególne rozczarowanie. PlayStation 4 i Xbox One mają problemy podczas pogoni za wartością 30 klatek na sekundę. Nawet po zainstalowaniu łatki 1.01 widzimy spadki w okolice 20 FPS pomiędzy miastami, a także dłuższe problemy w miejscach z większą liczbą postaci lub efektów. Krótko mówiąc: zabrakło optymalizacji na konsole obecnej generacji i jeśli naszym priorytetem jest stabilna płynność, to rekomendujemy PC - choć na komputerach także nie jest idealnie.

20 fpsów jak zwierzęta ale konsolorze już przyzwyczajone 

Wolumetryczne oświetlenie: jesteśmy wielkimi fanami tej opcji w Fallout 4, ale efekt na PlayStation 4 i Xbox One jest znacznie ograniczony w porównaniu z PC na wysokich ustawieniach. Mówimy o rozdzielczości na poziomie 480×270 w miejscach, gdzie krawędzie obiektu wchodzą w interakcję z promieniami słońca. To dużo mniej niż pełny obraz w 1080p, co tworzy czasami dziwne artefakty, stające w sprzeczności ze wszystkimi innymi elementami sceny, nie tracącymi ostrości w podobny sposób. Nie jest to jednak ogromny problem i trzeba odpowiedniego kąta, by go wyłapać.

XD

WbYyDIS.jpg

no ale jest 1080p i 30 fps PRAISE THE LORD beka z yetiego od zawsze na zawsze 

Opublikowano

Niech no tylko znajdę jakiegoś frajera , który minusował w zakupach coda, a będzie się chwalił kupnem Fallouta...

Minusa dam.

Opublikowano

Zabij ich ku,rwa zabij. 

Opublikowano

Wychodze z vaulta, a tam przed oczami pokazuje mi sie Morrowind xD.

Ale minusa za CoDa nie dawalem wiec luzik.

Opublikowano

daj screena posmiejemy sie

Opublikowano

Wiadomo lepiej udawać,że wszystko jest ok,nadal mamy poprzednią generację bo wygląda jak z tamtej i dać się walić w tyłek przez Bethesdę. Nie dziwne,że devi i wydawcy mają wywalone na jakość swoich gierek skoro i tak się byle jakie góvno sprzeda.

No to zrób to samo, co ja mam z Falloutem. Nie pisz, nie graj, nie interesuj się, ignoruj. Gówna nie tykam, bo się rozłazi.

O właśnie. Jak tam suciu idzie gierka w 15 klatkach xD? jak nie ogarniasz to napisz i ci pomożemy.

Opublikowano

Czy bethesda i fallout to rak? Będę musiał się wstydzić jak kupię?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.