Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

już widzę Shenmue 3, Nier Automata, Horizon i Yakuzę z eng. subami w 2016 :pawel:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

już widzę Shenmue 3, Nier Automata, Horizon i Yakuzę z eng. subami w 2016 :pawel:

Akurat co do Nier to nie jest tak, że choć nie jako Nier, ale jako gra Platinum to można mieć pewność że wyjdzie w tym samym czasie co jap-wersja?

Widziałeś nobody gameplay z tej gierki platinum o transformersach? Wygląda super.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

kolejna lista prawdy xd the last guardian od 9 lat na nich ciągle visi, teraz deep daun z którym nie wiadomo co jest grane no i god of war lel

Opublikowano

widziałem. transformacje w auta i system walki robiły całkiem nieźle, ale ponoć, pomimo 6h singla levele szybko stają się wizualnie powtarzalne i po prostu czuć że Acti nie sypnęło dostatecznie na projekt. pewnie sami w niego nie wierzyli. [*]

btw widziałeś ostatnie newsy o N2?

http://www.pssite.com/news/45700/masa-szczegolow-na-temat-nier-automata.html

• bronie YoRHa 2B nie dotykają jej pleców (unoszą się za nią) spowodowane jest tym, że mają własne pole magnetyczne. Dzięki temu można używać ich jako miecze lub rzucać niczym shurikenami.

Opublikowano

Nobody byłeś pierwszy, co pisałeś, że Horizon na pewno wyjdzie w 2016. Teraz co? Zobaczyło się zadymę w 10 klatkach i zmiękłeś co, cwaniaczku? :xboss:
Opublikowano

Czemu w ogóle Horizon zostało wymienione obok japońskich gierek? Poyebało cie nobody? :pechowiec:

Przecież to będzie typowa gra na plejstejszyn między 70-79 na MC. Reszta to będą co najmniej crapy na 8. #yeti 

Opublikowano

Przyszły rok zapowiada się na najlepszy w historii playstation. 

DfzOpdK.jpg

PRZYSZŁY ROK, No tak jak nowa Lara w przyszłym xD

A nie wybacz to już jutro!

pGSEpg2.gif

zmJPgPs.gif

FbBKUOK.gif

:banderas:

Ależ będzie granie

4KMUDGf.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Z tego wszystkiego wyjdzie pewnie tylko Uncharted 4, Persona 5 i Ratchet. Wiecie czemu? Bo te gry mialy juz wyjsc w tym roku :reggie: reszta w 2017, takze 2017 bedzie juz na pewno rokiem plejsteszyn!

Opublikowano

Połowa w 2017, reszta na PC, zostanie wam natan 3 fpsów drejk z multi kupa stajl 

Opublikowano

Patrząc jak sony dotrzymuje terminów to może 2018, będzie  rokiem S. Jakoś nie wierze w Yakuze w przyszłym roku z ludzkim językiem ... a kocham tą serię lecz niestety mój japoński kończy się na "yamete kudasai , senpai" , więc dupa z grania w Yakuzy a  takiego Ramake 1 i 2 chętnie bym przytulił o Exlusive for Japan  nie wspominając.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Czemu w ogóle Horizon zostało wymienione obok japońskich gierek? Poyebało cie nobody? :pechowiec:

Bo twórcy sami podali że raczej na pewno nie 2016. Czemu ty mnie oceniasz tak zerojedynkowo, jeszcze jak daje sarkastyczne emotki na końcu? Jakbym obok Nier umieścił GT Sports też byś tak brzydko napisał?  :niedobrze:

Nobody byłeś pierwszy, co pisałeś, że Horizon na pewno wyjdzie w 2016. Teraz co? Zobaczyło się zadymę w 10 klatkach i zmiękłeś co, cwaniaczku? :xboss:

Że "na pewno"? raczej że "raczej 2016" i w odpowiedzi na pjerdolenie o braku podanym roku premiery na traillerze. Do czasu newsa w CW o prawdopodobnym przesunięciu. :kaz:

Jak zwykle chcecie mi dopiec. jak zwykle nietrafnie i na 2/10

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Zamiast naku.rviac w Tomb Raidera klapom zostają takie smaczki

12239216_1011903772195728_51410061671317

12247910_1011903775529061_20683827996039

To (pipi)a nawet smiesznie nie jest xD 

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Co to za indyczek?

Opublikowano

To chyba ta polska gra Target

Opublikowano

jak na ps4 wyglada nieźle

Opublikowano

Może wybuch bomby stopił asfalt żartownisie? Najmniej wiecie a się rzucacie, żałosne.

Opublikowano

to fanek już wie co jest w krypcie

Opublikowano

na xboxie nie lepiej 

Burze to jest moc :fsg:

Haven jak gra chodzi na xo? Uświadczyłeś większy spadki?

14h gry za mną, gra ani razu mi się nie skradzowala, a spadki do zera mialem raz gdy po prostu sobie bieglem przez las xd. Ogólnie nawet przy większej rozrubie chodzi dobrze, chyba ze ktos rzuci molotovem to wtedy przycina ostro. Ogólnie polecam.

XD spadki do 0 fpsów i przycina ostro, ale ogólnie jaranko jak zwięrzeta

Opublikowano

Przyszły rok zapowiada się na najlepszy w historii playstation. 

DfzOpdK.jpg

:banderas: AND MANY MORE ARE COMING :banderas:

c6626c313fca768adc2103bffd288ab3.jpg

BaMaS63IcAEWLUo.jpg

WFaLcqh.jpg

keep-calm-and-love-the-ps4-2.png

JAK DOBRZE BYĆ KLAPEM, NAJLEPSZY SPRZĘT NA RYNKU Z NAJLEPSZYMI GRAMI.

:fsg:

Opublikowano

To chyba ta polska gra Target

To byla gierka a nie jakies crapy z plejstejszyn.
Opublikowano

(pipi)a jeti jaka patologia XDDDDD  

#nieuleczalny #o(pipi)a #klap #gryw2025

Opublikowano

Yeti xd

Panowie da sie go jeszcze uratować? W bibli mówią o miłosierdziu

Opublikowano

nie pytałbym czy da się tylko po co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.