Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A co aktywność w dziale halo to aż łeb oddaje. Zaraz dogonią Splatoon.

Następna w kolejce karcianka Pokemon.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nikt nie pisze bo wszyscy non stop grają. Jak o grze sieciowej więcej się pisze niż gra to chyba coś nie Halo, c'nie?

Opublikowano

Klapa jaka walka o ps4 bo CoD wiecej pixeli, bo battlefront wiecej pixeli no ja perdole xd

Opublikowano

niech zgadnę, pewnie dlatego że od dyskusji o grze xboty mają xbox live, live party i mikrofon, a plejstejszonom i nintendodałnom zostaje pisanie na forum.

Opublikowano

Klapa jaka walka o ps4 bo CoD wiecej pixeli, bo battlefront wiecej pixeli no ja perdole xd

Nie wiem już sam czy z naszej perspektywy należy się śmiać z klapów czy ich żałować :) Ktoś tam na liście znajomych gra w tego BLOPSA, odpaliłem jakiś nagrany filmik i zmiękłem jak tam zawodnicy padają po 4 strzałach w stopy z pierwszego lepszego rozpylacza. W tej grze nie ma czegoś takiego jak wymiana ognia.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

splatoon 250postów  (połowa figaro)

H5 2k

Z tym że pisanie na forach nie ma za dużo do popularności na gry świecie, taki KZ2 powinien pójść wtedy w 20mln. na ps3.

No i tak jak pisze Mazzeo, po premierze gry wszystko przenosi się na XBL.

Opublikowano

No nie wiem jak inaczej nazwać, że znajomki w ciągu tygodnia od premiery ponabijały po kilkadziesiąt godzin w multi i singlu, ale jak wolisz  :reggie:

Opublikowano

No nie wiem jak inaczej nazwać, że znajomki w ciągu tygodnia od premiery ponabijały po kilkadziesiąt godzin w multi i singlu, ale jak wolisz  :reggie:

Juz spiesze z teorią.

Znajomki wydały 250zł na gre. Gra sie nie spodobała. Zostawili gre na IDLE zeby koledzy na friendliscie sie nie smiali ze zakup sie nie zwrocil. W miedzyczasie znajomki pisza na forum jakie Halo super :pipi:

I jak?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Juz spiesze z teorią.

Znajomki wydały 250zł na gre. Gra sie nie spodobała. Zostawili gre na IDLE zeby koledzy na friendliscie sie nie smiali ze zakup sie nie zwrocil. W miedzyczasie znajomki pisza na forum jakie Halo super :pipi:

I jak?

No ale podobno nie piszą, więc już sam nie wiem :(

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Od 15 do 19:30 grałem w Fallouta, a klapy co? W CW jak widzę, bo co mają robić jak nie ma w co grać na tym trójnogu. :kaz: 

Opublikowano

przekuwać w zwycięstwo chwalenie się najgorszą wersję Fallout 4 to tylko ty tak suteq potrafisz :kaz:

Opublikowano

przekuwać w zwycięstwo chwalenie się najgorszą wersję Fallout 4 to tylko ty tak suteq potrafisz :kaz:

Oj jak boli, że ja gram, a klapy cw. :banderas: 

Opublikowano

Wchodzisz do tematu Fallouta 4, a tam dyskusja tylko blacha z xbotami, jeden biedny pawcio sie szweda ale on jes w sumie spoko. Reszta klapow w CW zakrzywie rzeczywistosc I czeka na Battlefronta bo 900p XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KU.RWA JAK GARDZE.

Opublikowano

@suteq

no bardzo mnie boli że nie kupiłem tego raka ze zgrzewką specjali przed wyjściem edycji goty z miljonem bug fixów. :<

Opublikowano

No rozumiem, że jesteś przyzwyczajony do czekania, nie ma problemu.

:kaz: 

Opublikowano

no styknie mi jeden Far Cry 3 w glorious 25 fps 

fallout-4-framerate-ps4-vs-xbox-one.jpg

i na nic nie czekam. ostatnio rozrywki dostarcza mi dokonywanie moralnych wyborów amerykańską 10-latką z plusa pedobear-facebook.png?1:problem:

Opublikowano

Tomb Raider miał chyba sprzedawać konsole? a gre na twitchu streamuje ledwo 8k ludzi, Star Warsów niecałe 5k coś cieniutko :whistling:

Nowe Halo 2k osób, Forzy nikt, to jest ten najmocniejszy line up w historii Xboxa?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Czego chcesz, z PS4 już prawie same takie fanki zostały :P

Opublikowano

Też racja. Szkoda, że pobanowano niebieskich. Takie ciągle wygrywanie z niebieskim robactwem może się znudzić i sprawi, że wojna przeniesie się na Nintendo lub PC (szanuję obie). Cóż, liczę na poprawę.

Z Nintendo w lidze stacjonarnych to walkower skośnych bo co by nie mówić o świetnych grach na WiiU, to ta konsola "żyje" tylko pojedynczymi produkcjami co parę miesięcy. Nintendo powinno robić gry na pozostałe stacjonarki i dać sobie na luz ze swoim sprzętem, szkoda ich gier. Handheldy Niny to oczywiście inna bajka, rządzą i dzielą, chociaż jak porównać sprzedaż do DS'a i PSP, to ten rynek skurczył się o jakieś 50% (jak nie więcej) na przestrzeni jednej generacji.

Opublikowano

Też racja. Szkoda, że pobanowano niebieskich. Takie ciągle wygrywanie z niebieskim robactwem może się znudzić i sprawi, że wojna przeniesie się na Nintendo lub PC (szanuję obie). Cóż, liczę na poprawę.

Z Nintendo w lidze stacjonarnych to walkower skośnych bo co by nie mówić o świetnych grach na WiiU, to ta konsola "żyje" tylko pojedynczymi produkcjami co parę miesięcy. Nintendo powinno robić gry na pozostałe stacjonarki i dać sobie na luz ze swoim sprzętem, szkoda ich gier. Handheldy Niny to oczywiście inna bajka, rządzą i dzielą, chociaż jak porównać sprzedaż do DS'a i PSP, to ten rynek skurczył się o jakieś 50% (jak nie więcej) na przestrzeni jednej generacji.

No niestety masz racje. Rynek 3DS sie skurczyl przez smartfoniki i komóreczki i mam cicha nadzieje ze bedzie nowy handheld od Ninny i beda jeszcze wychodzily gierki bo ja naprawde nie gram i nie mam zamiaru grac w zadne jrpgi/podobne produkcje na jakis dotykowych ekranach bo to jest poprostu nie wygodne :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.