Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A co aktywność w dziale halo to aż łeb oddaje. Zaraz dogonią Splatoon.

Następna w kolejce karcianka Pokemon.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nikt nie pisze bo wszyscy non stop grają. Jak o grze sieciowej więcej się pisze niż gra to chyba coś nie Halo, c'nie?

Opublikowano

Klapa jaka walka o ps4 bo CoD wiecej pixeli, bo battlefront wiecej pixeli no ja perdole xd

Opublikowano

niech zgadnę, pewnie dlatego że od dyskusji o grze xboty mają xbox live, live party i mikrofon, a plejstejszonom i nintendodałnom zostaje pisanie na forum.

Opublikowano

Klapa jaka walka o ps4 bo CoD wiecej pixeli, bo battlefront wiecej pixeli no ja perdole xd

Nie wiem już sam czy z naszej perspektywy należy się śmiać z klapów czy ich żałować :) Ktoś tam na liście znajomych gra w tego BLOPSA, odpaliłem jakiś nagrany filmik i zmiękłem jak tam zawodnicy padają po 4 strzałach w stopy z pierwszego lepszego rozpylacza. W tej grze nie ma czegoś takiego jak wymiana ognia.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

splatoon 250postów  (połowa figaro)

H5 2k

Z tym że pisanie na forach nie ma za dużo do popularności na gry świecie, taki KZ2 powinien pójść wtedy w 20mln. na ps3.

No i tak jak pisze Mazzeo, po premierze gry wszystko przenosi się na XBL.

Opublikowano

No nie wiem jak inaczej nazwać, że znajomki w ciągu tygodnia od premiery ponabijały po kilkadziesiąt godzin w multi i singlu, ale jak wolisz  :reggie:

Opublikowano

No nie wiem jak inaczej nazwać, że znajomki w ciągu tygodnia od premiery ponabijały po kilkadziesiąt godzin w multi i singlu, ale jak wolisz  :reggie:

Juz spiesze z teorią.

Znajomki wydały 250zł na gre. Gra sie nie spodobała. Zostawili gre na IDLE zeby koledzy na friendliscie sie nie smiali ze zakup sie nie zwrocil. W miedzyczasie znajomki pisza na forum jakie Halo super :pipi:

I jak?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Juz spiesze z teorią.

Znajomki wydały 250zł na gre. Gra sie nie spodobała. Zostawili gre na IDLE zeby koledzy na friendliscie sie nie smiali ze zakup sie nie zwrocil. W miedzyczasie znajomki pisza na forum jakie Halo super :pipi:

I jak?

No ale podobno nie piszą, więc już sam nie wiem :(

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Od 15 do 19:30 grałem w Fallouta, a klapy co? W CW jak widzę, bo co mają robić jak nie ma w co grać na tym trójnogu. :kaz: 

Opublikowano

przekuwać w zwycięstwo chwalenie się najgorszą wersję Fallout 4 to tylko ty tak suteq potrafisz :kaz:

Opublikowano

przekuwać w zwycięstwo chwalenie się najgorszą wersję Fallout 4 to tylko ty tak suteq potrafisz :kaz:

Oj jak boli, że ja gram, a klapy cw. :banderas: 

Opublikowano

Wchodzisz do tematu Fallouta 4, a tam dyskusja tylko blacha z xbotami, jeden biedny pawcio sie szweda ale on jes w sumie spoko. Reszta klapow w CW zakrzywie rzeczywistosc I czeka na Battlefronta bo 900p XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KU.RWA JAK GARDZE.

Opublikowano

@suteq

no bardzo mnie boli że nie kupiłem tego raka ze zgrzewką specjali przed wyjściem edycji goty z miljonem bug fixów. :<

Opublikowano

No rozumiem, że jesteś przyzwyczajony do czekania, nie ma problemu.

:kaz: 

Opublikowano

no styknie mi jeden Far Cry 3 w glorious 25 fps 

fallout-4-framerate-ps4-vs-xbox-one.jpg

i na nic nie czekam. ostatnio rozrywki dostarcza mi dokonywanie moralnych wyborów amerykańską 10-latką z plusa pedobear-facebook.png?1:problem:

Opublikowano

Tomb Raider miał chyba sprzedawać konsole? a gre na twitchu streamuje ledwo 8k ludzi, Star Warsów niecałe 5k coś cieniutko :whistling:

Nowe Halo 2k osób, Forzy nikt, to jest ten najmocniejszy line up w historii Xboxa?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Czego chcesz, z PS4 już prawie same takie fanki zostały :P

Opublikowano

Też racja. Szkoda, że pobanowano niebieskich. Takie ciągle wygrywanie z niebieskim robactwem może się znudzić i sprawi, że wojna przeniesie się na Nintendo lub PC (szanuję obie). Cóż, liczę na poprawę.

Z Nintendo w lidze stacjonarnych to walkower skośnych bo co by nie mówić o świetnych grach na WiiU, to ta konsola "żyje" tylko pojedynczymi produkcjami co parę miesięcy. Nintendo powinno robić gry na pozostałe stacjonarki i dać sobie na luz ze swoim sprzętem, szkoda ich gier. Handheldy Niny to oczywiście inna bajka, rządzą i dzielą, chociaż jak porównać sprzedaż do DS'a i PSP, to ten rynek skurczył się o jakieś 50% (jak nie więcej) na przestrzeni jednej generacji.

Opublikowano

Też racja. Szkoda, że pobanowano niebieskich. Takie ciągle wygrywanie z niebieskim robactwem może się znudzić i sprawi, że wojna przeniesie się na Nintendo lub PC (szanuję obie). Cóż, liczę na poprawę.

Z Nintendo w lidze stacjonarnych to walkower skośnych bo co by nie mówić o świetnych grach na WiiU, to ta konsola "żyje" tylko pojedynczymi produkcjami co parę miesięcy. Nintendo powinno robić gry na pozostałe stacjonarki i dać sobie na luz ze swoim sprzętem, szkoda ich gier. Handheldy Niny to oczywiście inna bajka, rządzą i dzielą, chociaż jak porównać sprzedaż do DS'a i PSP, to ten rynek skurczył się o jakieś 50% (jak nie więcej) na przestrzeni jednej generacji.

No niestety masz racje. Rynek 3DS sie skurczyl przez smartfoniki i komóreczki i mam cicha nadzieje ze bedzie nowy handheld od Ninny i beda jeszcze wychodzily gierki bo ja naprawde nie gram i nie mam zamiaru grac w zadne jrpgi/podobne produkcje na jakis dotykowych ekranach bo to jest poprostu nie wygodne :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.