Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

najlepszy dash.

4-3.png

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Patrzę na te zdjęcie przy premierze xboxa i gierki jakie wyszly przez następne 2 lata, a teraz na gierki, które wyszły przez ostatnie 2 lata tej gen... Boże jaki regres branży.

No, jak kiedyś na martwa już konsole jaką był Dreamcast wychodziło 5 exow miesięcznie a teraz jak jeden na pół roku to wielki sukces to nie ma co się dziwić. Anyway linup w 2005 na xboxa nie był jakiś rewelacyjny lepiej się bawiłem przy ps2 wtedy akurat kolosy wyszły ale za to 2006 cudo. I 2007 rok premiera ps3 cena 2400 z pierwszym resistancem xd gdzie na 360 był mass effect, bioshock, oblivion, the darkness, forza 2 i klapy i tak kupowali :yao: i te dramatycznie dropujace multiplatformy jak skate 2 :sick:

Opublikowano

A nowa Yakuza nie wyjdzie też na PS4 ?

Na dzien dzisiejszy to JEDYNA gra (seria), ktora moglaby sklonic mnie do zakupu trójnoga, no chyba, ze wczesniej Ni-Oh okazało by się sztosem...

Opublikowano

4-3.png

:obama: to już 10 lat!

tumblr_inline_nv213bdyj91ryyjv7_540.jpg

jakie to było piękne w swojej prostocie. te wspomnienia, to pierwsze uruchomienie na zawsze w moim serduszku...

Opublikowano

To uczucie gdy wydałem ze 2 dychy na stroje dla avatara

Ach ten strój batmana

Opublikowano

Ten obraz na CRT 21 cali, zanim nie przesiadłem się na normalne full hd... W Dead rising nie widziałem czcionki, ale gearsy mimo to robiły dobrą robotę z grafą :)

Opublikowano

najpierw xbon polaczony z 21 tv crt, potem z monitorem 19 cali 4:3 gdzie nextgenowe 720p bylo rozciagniete w pionie, na koniec zakup 22 cali monitorka jako tru epic next gen expiriens

Opublikowano

Ten obraz na CRT 21 cali, zanim nie przesiadłem się na normalne full hd... W Dead rising nie widziałem czcionki, ale gearsy mimo to robiły dobrą robotę z grafą :)

Dobrą robotę z grafą to już startowe Kameo pokazywało :banderas:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Aktualnie porzuciłem granie. Czekam na nowe mocarne gry na PlayStation 4 (2016)

dyskutujmy

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xbox-360-launch.jpg

xbox-360-launch-guide-hooking-it-up-2005

4-3.png

boxshots.jpg

Xbox 360 :banderas:

Pamietam recke Gears of War w psx extreme, potem nakręcanie rodziców 2 miechy zeby na gwiazdke kupili konsolke. Długa walka i stary zły i wsciekly pojechal ze mna do VOBISA, zgarnalem swoja 360-tke i wracalem autobusem trzymajac jak jakbym wiózł milion dolarów. Do zestawu mialem Gears of War, PES6 oraz TES:Oblivion.

Na poczatku prawilnie gralem na CRT a potem przesiadka na 17 calowy monitor LCD i wielkie O (pipi) JAK TO WYGLADA :obama:

Naturalnie guwno pogralem w pes'a i obliviona bo co usiadlem do rozgrywki signle player to dostawalem wiadomosc JEST EKIPA DO GEARSÓW, albo BRAKUJE JEDNEGO, GRASZ?

I tak swieta minely grajac w GoW po 10-12h dziennie z Polska ekipa na headsetach. Albo te rozkminy kto hostuje :banderas: "Ja mam 100 mega moge hostowac", "o yebane 100 mega to gramy u niego", "ja mam neostrade 1mb, da rade zalozyc wam gierke?" :fsg:

Aha no i matka co chwila pytala "Co w tym pokoju tak gorąco?". Xbox pieknie ogrzewał pokoj.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Lubię czytać takie wspominki, ja kupiłem 360 z pgr3, a girsy w premierę, przeszedłem z 8 razy.

Druga gra, którą przeszedłem tyle razy to Max Payne na PC.

tylko XBOX

Opublikowano

ja swoja pierwszą 360tke w wersji premium z burnoutem paradaisem to był strzał w mordę, bo wcześniej miałem wii xdddd pamiętam miałem dash z boratem <3

Opublikowano

Pierwsza gra odpalona w HADE puszczona kablem vga to PGR3.

Tych OSTRYCH jak ŻYLETA literek nie zapomnę nigdy.

Opublikowano

xbox elite, do tego pakiet startowy: forza 2, tdu, pgr 3 i 4. jak odpaliłem demo tdu bo było na dysku to siedziałem z bonerem przez cały czas dema. nieco wcześniej ograłem całe na pc i byłem w szoku jaka różnica. później też pierwsza ustawka na hawajach, jaka podjarka że pogada się z kimś i pojeździ. trochę gimnastyki to wymagało bo wtedy routera nie miałem więc albo net w kompie albo w konsoli. pamiętam też na początku że nie wiedziałem o co chodzi z tymi achivami. wyskakiwało coś to wyskakiwało, grało się i tyle. później ogarnąłem temat i otworzył się nowy wymiar grania i pojęcia "skończona gra". tyle dobrych wspomnień z 360. tyle ludzi poznanych. z niektórymi trzymam się od lat i mimo że nawet mordy nie widziałem to ufam jak bratu. tylko xbox :banderas:

Opublikowano

Z takich mniej sympatycznych historii, wujek przywiózł synowi Premiuma ze stanów. Odpalił, 30 minut i RRoD xD. Czekał pół roku aż stary przywiezie mu nowego :kaz:

Opublikowano

moja premierowa padla w dzien premiery gta 4 xd

2 tyg wtedy chyba czekalem az pepiki mi naprawią

Edytowane przez kermit

Opublikowano

mi raz padł tydzień przed utratą gwarancji :banderas: to sie nazywa perfect timing

Opublikowano

mi raz padł tydzień przed utratą gwarancji :banderas: to sie nazywa perfect timing

Mi chyba padł miesiąc przed końcem gwarancji. Ze starego xboxa dostałem opusa co miał już poprawione bebechy. Chodził jak marzenie. :banderas: 

Opublikowano

:yao: mi w elite grafika padła po gwarancji ale zostało trochę na rroda. więc co? grzałem gnoja. po 3 dniach upalania się....naprawił. po 2 miesiącach i tak zdechł więc wzięło się slima. wiernie służył, teraz u kumpla stoi. 

Opublikowano

4-3.png

tumblr_inline_nv213bdyj91ryyjv7_540.jpg

jakie to było piękne w swojej prostocie. te wspomnienia, to pierwsze uruchomienie na zawsze w moim serduszku...

A teraz, kafelki srelki, wygląda to źle, a i nawigacja skopana.
Opublikowano

Jakie zjednoczenie w cw. Xbox 360 ponad podziałami.

Ja swojego mam od 2007 i działa do teraz (ewenement?), pierwszą grą było Lost Planet na 29" crt, co za animacja i grafika...

Opublikowano

X360? Jak mi padł trzeci raz, to wy(pipi)ałem ten złom tam gdzie jego miejsce.

article_post_width_Xbox_360.JPG

A tak w ogóle co tam słychać pc mastery frajery, pojawiła się jakaś gra która przynajmniej graficznie dorównuje eksą na Nadkonsole, czy nadal składki na gry, petycje, kąpiel ze starym i poniżanie przez laptopowe cpugpu? Co za podludzie, brzydzę się równo mocno co tymi pastuchami od zielonego szamba. No nic, babrajcie się dalej w tym guwnie rozmazanym, poklepujcie się po plecach w cw, może xone, to jednak nie będzie ostatnia konsola microsoftu.

A już jutro

Gamespot - 9
Game Informer - 9.25
PSNation: 9.0
Gamespot - 9
Push Square - 9/10
PSU - 9/10
Community Voices - 9/10

DLC które ośmiesza "najlepszy linup w historii x-korkiego" :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.