Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ty upadłeś niżej chorągiewko. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no trochę zajechało fanami apple, starbucksem i słodzeniem stevią 

Opublikowano

o boże (pipi) w posiadaniu telefonu Apple iPhone 4s White nie ma nic złego. Tak o se wys,rałem tego posta w 4 sekundy, a pałujecie się i przejmujecie się tym, jakby zabijano wasze matki.

A TO TYLKO TYPIARA Z TELEDYSKÓW ZAPIER,DALAJĄCA NA UMOWĘ ZLECENIA, KTÓREJ TREŚCIĄ JEST TRZYMANIE DS4 W ŁAPACH. NIE WASZA MATKA.

Opublikowano

no trochę zajechało fanami apple, starbucksem i słodzeniem stevią 

a wlasnie...

panowie co lepsze, samsung czy apple? :Coolface:

Opublikowano

To był super post użytkowniku Ragus, nie przejmuj się tymi bałwanami.

Opublikowano

Samsung ch.uj, bo android.

Myślę nad kupnem jakiejś Lumii bo na WP są giereczki z Xbox Store i punkciki. :kaz:

Opublikowano

o boże (pipi) w posiadaniu telefonu Apple iPhone 4s White nie ma nic złego. Tak o se wys,rałem tego posta w 4 sekundy, a pałujecie się i przejmujecie się tym, jakby zabijano wasze matki.

A TO TYLKO TYPIARA Z TELEDYSKÓW ZAPIER,DALAJĄCA NA UMOWĘ ZLECENIA, KTÓREJ TREŚCIĄ JEST TRZYMANIE DS4 W ŁAPACH. NIE WASZA MATKA.

ej no ale spokojnie. tekst o jakości jej plastiku był nawet GOTY

Opublikowano

Jak można nie rozumieć takich żartów, jak ten ragusa? 

Opublikowano

Nie rozumie ten, który bierze ten temat jak i wojenki plastiku na serio. 

Opublikowano

Ty upadłeś niżej chorągiewko. 

Ej, ale odtenteguj się ode mnie, boli dupa że kupiłeś Xboxa czy o co chodzi? ;)

Opublikowano

Dlaczego ma mnie boleć, że kupiłem świetną konsolę chorągiewko? 

Opublikowano

Dlaczego ma mnie boleć, że kupiłem świetną konsolę chorągiewko? 

No cóż, baw się dobrze ;)

Opublikowano

Macio pewnie teraz ma zamiar prowadzic PR dla Sony bo z wielka premiera xboxa nic nie wypalilo no i ma nadzieje ze zamoczy  :yao:

Opublikowano

To chyba już czas żeby ktoś wkleił "TEN" gif.  :kaz:

Opublikowano

Niech ktoś przerobi tego gifa, że ta ramka jest niebieska. xd

Opublikowano

To chyba już czas żeby ktoś wkleił "TEN" gif.  :kaz:

Z Kingą zamiast Fanka

EDIT:

A to o TEN gif chodzi.  :shieeet:    

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak sobie przypominam tą jego kampanię marketingową, którą tu prowadził gdy kupił Xbone :yao:

Gdyby nie fakt, że w Polsce kupiło te konsole może 100 osób, to pewnie miałaby większy sens, ale Xone nikogo praktycznie :(

Opublikowano

Ale czy o grafikę tu chodzi, czy o zabawę? No właśnie. PS4 wydaje mi się takim potężnym, wspaniałym technologicznie sprzętem dla baronów gamingu, którzy zaproszą znajomych do pokoju, posadzą ich na kanapie z winkiem w ręku i będą im pokazywać każdą teksturkę, efekty czy 1080p. Potrwa to 15 minut i znajomi wyjdą zachwyceni, ale więcej tam nie wrócą.

A Xbox One wydaje się taką konsolą z krwi i kości - wbijesz, odpalasz grę, zapraszasz znajomych, ładujesz Kinect Sports Rivals, splita w Forzy, KI, dajesz pada i po prostu się bawisz. Nie pierdzielisz o grafice, tylko skupiasz na miodności. Znajomi wyjdą po kilku godzinach i wrócą następnego dnia. Z większym bananem na ustach.

A do tego wszystkiego dochodzi Sunset Overdrive (które wydaje się grą nastawioną na fun) i kontynuacja fenomenalnej Forzy Horizon. GENIUSZ. Żyć, nie umierać.

Cóż powiedzieć - ludzie mogą kręcić szyderę, naśmiewać się z grafiki czy 792p, ale posiadacze Xboxów uśmiechną się cicho pod nosem i skupią na zabawie. Mega opcja. Nie dziwie się Zeratulowi, że woli grać na Xboxie One. Mając możliwość nagrywać video jedną komendą, mając lepszego pada, lepszą sieć i lepszą obsługę party - po co kupować edycję na PS4? W dodatku funkcja snap, w razie czego można przełączyć na TV, odejść, zapauzować jedną komendą. Świetne.

Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Nie mogę się oderwać od Titanfalla, namówiłem mojego brata, by wymienił swoje PS4 na Xboxa One i jest podobnie zachwycony. Bo cały czas gra, odpala ten sprzęt regularnie. PS4 stało i się kurzyło, bo gry były piękne, ale nudne.

Niezdecydowane osoby powinny wybierać pomiędzy piękną grafiką, a wspaniałą zabawą. To zależy, co dla nich w grach liczy się bardziej. Ja mam dosyć tej całej pogoni za 1080p, bo nie o cyferki tu chodzi ;)

http://www.psxextreme.info/topic/106582-xbox-one-komentarze-i-inne-rozmowy/page-3?do=findComment&comment=3098147

:yao::reggie::yao:

Opublikowano

Czepiają się laski bo ma iPhone'a 4S :facepalmz:

Boże, ten temat upadł tak nisko :(

Dziwnym trafem ma to coś wspólnego z tobą

Zielone gatki xD

Opublikowano

Jaka mobilizacja sony defense force bo ragus zazartowal sobie z telefonu xd

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale Baron Xboxa szuka właśnie nowej pracy i jedną z typowanych dla niego propozycji jest Playstation Polska.

To byłby twist na miarę dekady...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.