Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ty upadłeś niżej chorągiewko. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no trochę zajechało fanami apple, starbucksem i słodzeniem stevią 

Opublikowano

o boże (pipi) w posiadaniu telefonu Apple iPhone 4s White nie ma nic złego. Tak o se wys,rałem tego posta w 4 sekundy, a pałujecie się i przejmujecie się tym, jakby zabijano wasze matki.

A TO TYLKO TYPIARA Z TELEDYSKÓW ZAPIER,DALAJĄCA NA UMOWĘ ZLECENIA, KTÓREJ TREŚCIĄ JEST TRZYMANIE DS4 W ŁAPACH. NIE WASZA MATKA.

Opublikowano

no trochę zajechało fanami apple, starbucksem i słodzeniem stevią 

a wlasnie...

panowie co lepsze, samsung czy apple? :Coolface:

Opublikowano

To był super post użytkowniku Ragus, nie przejmuj się tymi bałwanami.

Opublikowano

Samsung ch.uj, bo android.

Myślę nad kupnem jakiejś Lumii bo na WP są giereczki z Xbox Store i punkciki. :kaz:

Opublikowano

o boże (pipi) w posiadaniu telefonu Apple iPhone 4s White nie ma nic złego. Tak o se wys,rałem tego posta w 4 sekundy, a pałujecie się i przejmujecie się tym, jakby zabijano wasze matki.

A TO TYLKO TYPIARA Z TELEDYSKÓW ZAPIER,DALAJĄCA NA UMOWĘ ZLECENIA, KTÓREJ TREŚCIĄ JEST TRZYMANIE DS4 W ŁAPACH. NIE WASZA MATKA.

ej no ale spokojnie. tekst o jakości jej plastiku był nawet GOTY

Opublikowano

Jak można nie rozumieć takich żartów, jak ten ragusa? 

Opublikowano

Nie rozumie ten, który bierze ten temat jak i wojenki plastiku na serio. 

Opublikowano

Ty upadłeś niżej chorągiewko. 

Ej, ale odtenteguj się ode mnie, boli dupa że kupiłeś Xboxa czy o co chodzi? ;)

Opublikowano

Dlaczego ma mnie boleć, że kupiłem świetną konsolę chorągiewko? 

Opublikowano

Dlaczego ma mnie boleć, że kupiłem świetną konsolę chorągiewko? 

No cóż, baw się dobrze ;)

Opublikowano

Macio pewnie teraz ma zamiar prowadzic PR dla Sony bo z wielka premiera xboxa nic nie wypalilo no i ma nadzieje ze zamoczy  :yao:

Opublikowano

To chyba już czas żeby ktoś wkleił "TEN" gif.  :kaz:

Opublikowano

Niech ktoś przerobi tego gifa, że ta ramka jest niebieska. xd

Opublikowano

To chyba już czas żeby ktoś wkleił "TEN" gif.  :kaz:

Z Kingą zamiast Fanka

EDIT:

A to o TEN gif chodzi.  :shieeet:    

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak sobie przypominam tą jego kampanię marketingową, którą tu prowadził gdy kupił Xbone :yao:

Gdyby nie fakt, że w Polsce kupiło te konsole może 100 osób, to pewnie miałaby większy sens, ale Xone nikogo praktycznie :(

Opublikowano

Ale czy o grafikę tu chodzi, czy o zabawę? No właśnie. PS4 wydaje mi się takim potężnym, wspaniałym technologicznie sprzętem dla baronów gamingu, którzy zaproszą znajomych do pokoju, posadzą ich na kanapie z winkiem w ręku i będą im pokazywać każdą teksturkę, efekty czy 1080p. Potrwa to 15 minut i znajomi wyjdą zachwyceni, ale więcej tam nie wrócą.

A Xbox One wydaje się taką konsolą z krwi i kości - wbijesz, odpalasz grę, zapraszasz znajomych, ładujesz Kinect Sports Rivals, splita w Forzy, KI, dajesz pada i po prostu się bawisz. Nie pierdzielisz o grafice, tylko skupiasz na miodności. Znajomi wyjdą po kilku godzinach i wrócą następnego dnia. Z większym bananem na ustach.

A do tego wszystkiego dochodzi Sunset Overdrive (które wydaje się grą nastawioną na fun) i kontynuacja fenomenalnej Forzy Horizon. GENIUSZ. Żyć, nie umierać.

Cóż powiedzieć - ludzie mogą kręcić szyderę, naśmiewać się z grafiki czy 792p, ale posiadacze Xboxów uśmiechną się cicho pod nosem i skupią na zabawie. Mega opcja. Nie dziwie się Zeratulowi, że woli grać na Xboxie One. Mając możliwość nagrywać video jedną komendą, mając lepszego pada, lepszą sieć i lepszą obsługę party - po co kupować edycję na PS4? W dodatku funkcja snap, w razie czego można przełączyć na TV, odejść, zapauzować jedną komendą. Świetne.

Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Nie mogę się oderwać od Titanfalla, namówiłem mojego brata, by wymienił swoje PS4 na Xboxa One i jest podobnie zachwycony. Bo cały czas gra, odpala ten sprzęt regularnie. PS4 stało i się kurzyło, bo gry były piękne, ale nudne.

Niezdecydowane osoby powinny wybierać pomiędzy piękną grafiką, a wspaniałą zabawą. To zależy, co dla nich w grach liczy się bardziej. Ja mam dosyć tej całej pogoni za 1080p, bo nie o cyferki tu chodzi ;)

http://www.psxextreme.info/topic/106582-xbox-one-komentarze-i-inne-rozmowy/page-3?do=findComment&comment=3098147

:yao::reggie::yao:

Opublikowano

Czepiają się laski bo ma iPhone'a 4S :facepalmz:

Boże, ten temat upadł tak nisko :(

Dziwnym trafem ma to coś wspólnego z tobą

Zielone gatki xD

Opublikowano

Jaka mobilizacja sony defense force bo ragus zazartowal sobie z telefonu xd

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale Baron Xboxa szuka właśnie nowej pracy i jedną z typowanych dla niego propozycji jest Playstation Polska.

To byłby twist na miarę dekady...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.