Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bluber jak broni csa. ŻAŁOSNE

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I nawet z taką bronią gniecie halo na każdej płaszczyźnie jeżeli chodzi o competetive fps :frog:

Opublikowano

MaZZeo jaki slowpoke, już ten rewolwer poprawili w patchu.

Opublikowano

Lepszy CS niż beka halo, mazzeo poszedł grać w jakiegoś crapa od ubisoftu takie to halo zaje.biste :pawel:

Opublikowano

granie w gry video mając więcej niż 15 lat xd

Opublikowano

Blacharnia beczy, bo od niepamietnych czasow nie posiada zadnego liczacego sie ekskluzywnego fps-a. UT nie licze, bo to beta, sreta czy inna dżeta. Rdzewiarnia ma tylko Moby I Doty. Innymi słowy...

15qqgr6.gif

Opublikowano

Pecetowcy w lutym dostaną kontynuację świetnej XCOM: Enemy Unknown, a konsolowcy co? Far kraj :pawel: 

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BORZEE JEST ZBYT ŚMIERZNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem czy ten ból dupy o CSa jest spowodowany tym, że jestes w niego choojowy czy bardziej tym, że jeśli chodzi o fpsy to na Xboxa macie tylko jakąś marną imitacje arena shootera

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

powiedz czym sie kierowalo valve by do e sportowego shootera wrzucic rewolwer na 1 hita xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Blacharnia beczy, bo od niepamietnych czasow nie posiada zadnego liczacego sie ekskluzywnego fps-a. UT nie licze, bo to beta, sreta czy inna dżeta. Rdzewiarnia ma tylko Moby I Doty. Innymi słowy...

15qqgr6.gif

Juz chcialem cos odpisac ale...

Completed Games:1 / 209 (0%

Time tracked since: 15 Apr 2015 12:00 am Total time played:

13 days 14 hours

(pipi)a z czym do ludzi :pawel: :pawel: :pawel:

Pomyliles tematy kolego, tu sie rozmawia o grach :cool:

Opublikowano

powiedz czym sie kierowalo valve by do e sportowego shootera wrzucic rewolwer na 1 hita xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie wiem, co za różnica. Błędy się popełnia, było minęło a ty dalej na kolanach z pełnymi ustami  :dunno:

Opublikowano

czarek i tego jego opary mocarza, gardzi cs-em gra w gówniane call of duty xd

Opublikowano

Lepszy CS niż beka halo, mazzeo poszedł grać w jakiegoś crapa od ubisoftu takie to halo zaje.biste :pawel:

mnie ciekawi czy z onyxu wyszedl

Opublikowano

CS-em gardziłem nawet w prehistorycznych czasach, kiedy sam byłem blacharzem. Wowczas liczył sie dla mnie tylko Quake 2, Quake 3, Quake 3 CPM i UT :lapka:

Opublikowano

Tak czytam tą żałość Adiego i Mazza i aż wstyd po prostu. CS jest po prostu boski, tak samo Halo,  jeden i drugi zapewne nie ogarnia znienawidzonej gry nawet w januszowym stopniu.

Opublikowano

Z Quake stoczyłeś się do grania w takie szroty jak cock of duty. xd

Opublikowano

Co te konsole robią z człowiekiem

Opublikowano

Tak czytam tą żałość Adiego i Mazza i aż wstyd po prostu. CS jest po prostu boski, tak samo Halo,  jeden i drugi zapewne nie ogarnia znienawidzonej gry nawet w januszowym stopniu.

CS się skończył jak umarło 1.6

GO to jakas abominacja cs'a, gra dla dałnów i januszy biznesu, a jak valve wrzuca z dnia na dzien rewolwer a potem go pat(pipi)e to tylko świaczy o tym gdzie ta gra stoi

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Przypominam, że jesteśmy w CW  :lapka:

Ten filmik podsumowuje Halo

Cóż więcej można powiedzieć

:dynia:

Opublikowano

Adi serio ? Halo 5 to parujące góówno w porównaniu do Halo. Jedynie MaZZeo nie chce się z tym pogodzić. Fakt, że to multi bije na łeb inne obecne konsolowe współzawodnictwa nie zmienia faktu, że to jest olbrzymi krok w tył.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Adi serio ?

Przypominam, że jesteśmy w CW  :lapka:

Halo 5 to parujące góówno w porównaniu do Halo. Jedynie MaZZeo nie chce się z tym pogodzić. Fakt, że to multi bije na łeb inne obecne konsole współzawodnictwa nie zmienia faktu, że to jest olbrzymi krok w tył.

Właśnie Halo 5 mam na myśli bo podobno miał być mesjasz multi. Zresztą znając konsolowy gejming to starsze części i tak są martwe online więc who cares.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.