Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nawet Soul ocenil na solidne 7/10!

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Biceps 48cm, a mózg 2cm. 

Tak zwany orzeszek. xddd

Sorry Orzeszku. :****

Opublikowano

Jeszcze wam nie przeszedł ten ból dupy o zakład, który wygrałem? Była mowa, że Order to będzie gra na 8, i można to odbierać na dwa sposoby. Nikt nie mówił, że chodziło o średnią i dla tego podjąłem się zakładu. Ocen 8/10 nie brakowało, jak jakiś Zenek z serwisy X ocenia grę na 8/10,to jest to dla niego gra na 8, więc wygrałem. Dopiero po zakładzie Jaczes zorientował sie, że ograłem go jak dzieciaka. Tak więc...

Dobra, utwierdziłem się w przekonaniu, że Yeti to największa piz.da tego forum a mózgu nie ma wcale :lapka: 

Brawo klapki, macie reprezentanta na poziomie :lapka: 

YETI, powtorz jeszcze raz proszę 19 vs 3, bo widzę, że sprawia Ci to przyjemność i pewnie staje Ci na samą myśl o tym 

Jeśli zaś chodzi o 19 tytułów na Nadkonsole, to jeżeli tylko czas pozwoli, to będę chciał ograć z tej listy 90% gier.

Czyli ograsz tylko do połowy U4, bo czasu braknie, bo trzeba dom wykańczać :lapka: 

Opublikowano

czyli wszystkie exy od ms sa na 9 bo gdzies dostaly taka note 

Opublikowano

:teehee: :teehee: :teehee: :teehee:

Piszcie więcej, chłonę te obelgi jak największe komplement, w końcu jesteśmy w CW. Proponuje zarzucić więcej maści na ból dupy, dla waszego dobra.

YETI, powtorz jeszcze raz proszę 19 vs 3, bo widzę, że sprawia Ci to przyjemność i pewnie staje Ci na samą myśl o tym 

:daddy:19 vs 3 :daddy:

The+sexual+thrill+_f63e4723eb596b1e656f1

PS. Dom był już wykończony na jesień, teraz tylko kominek, winko, kapcioszki i... 19 eksów na Nadkosnole plus te co wyjdą też na pc. Ahh... to wygrywanie życia. :banderas:

Opublikowano

stac go na dom a gra na ps4 

xddddd

a w barku pewnie grants 

xdddd

Opublikowano

xddddd

a w barku pewnie grants 

xdddd

Nie no, winko pije, to pewnie jakieś Carlo Rossie :kaz:

Wydał wszystko na dom to zostało mu akurat kasy na szrota bez gier

Opublikowano

xddddd

a w barku pewnie grants 

xdddd

A na czym miałbym grać? Na x-korkim? Aby dostosować się do poziomu konsoli microsyfu, to musiałbym wybudować szałas na drzewie i kupić jakiś hd ready. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

:teehee: :teehee: :teehee: :teehee:

Piszcie więcej, chłonę te obelgi jak największe komplement, w końcu jesteśmy w CW. Proponuje zarzucić więcej maści na ból dupy, dla waszego dobra.

:daddy:19 vs 3 :daddy:

The+sexual+thrill+_f63e4723eb596b1e656f1

PS. Dom był już wykończony na jesień, teraz tylko kominek, winko, kapcioszki i... 19 eksów na Nadkosnole plus te co wyjdą też na pc. Ahh... to wygrywanie życia. :banderas:

Nie wiem czy wiesz, ale właśnie przyznałeś się,że jesteś klapoblachą. Gardzę! :bad:

Opublikowano

nikt mu nie powie, że białe jest białe a czarne jest czarne

Opublikowano

A na czym miałbym grać?

nie powiem ci   :dafuq:

Opublikowano

jeszcze jedna grafika o niedo(pipi)aniu mózgowym a poznacie ból moich działań :lapka:

Opublikowano

jeszcze jedna grafika o niedo(pipi)aniu mózgowym a poznacie ból moich działań :lapka:

:doom:

:daddy: 

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale właśnie przyznałeś się,że jesteś klapoblachą. Gardzę! :bad:

Ludzie, litości, czy ktoś może tych botów wysłać do jakieś zoo czy cyrku? Pisze to osoba, która gra w takie gry...

https://www.mygamerprofile.net/gamer/CzezarePL

Normalnie same konsolowe eksy. :yao:

Boty, czasami to aż nieswojo się czuję, że masakruje was z taką łatwością. Marzy mi sie jakis godny przeciwnik, ale aby taki sie pojawił, to najpierw microsyf musi wydać next gena z grami, a nie guwno rozmazane bez gier. :daddy:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti budowal dom i powtarzal sobie "Jak juz zbuduje dom to na pewno wyjda jakies dobre gry, na pewno. Sony mnie nie oszuka, o nie, na pewno nie mnie. Kaz mnie kocha. Tylko playstation.".

Dom wybudowany a yeti zobaczyl ze jak nie bylo gier tak nie ma i teraz w amoku z bulem dupy wkleja ciagle te same formulki.

P.S To prawda. :obama:

Opublikowano

hehehe, suciu, jedynie co ty możesz obecnie wybudować, postawić, to klocka w kiblu. Taka jest między nami różnica, chłopczyku.

Opublikowano

Ludzie, litości, czy ktoś może tych botów wysłać do jakieś zoo czy cyrku? Pisze to osoba, która gra w takie gry...

https://www.mygamerprofile.net/gamer/CzezarePL

Normalnie same konsolowe eksy. :yao:

Boty, czasami to aż nieswojo się czuję, że masakruje was z taką łatwością. Marzy mi sie jakis godny przeciwnik, ale aby taki sie pojawił, to najpierw microsyf musi wydać next gena z grami, a nie guwno rozmazane bez gier. :daddy:

No i co tam widzisz? Juz na pierwszej stronie 6 konsolowych eksów a Ty pewnie Ori obskakujesz na swoim biedalapciu z Biedronki :yao:

Opublikowano

No i co tam widzisz? Juz na pierwszej stronie 6 konsolowych eksów a Ty pewnie Ori obskakujesz na swoim biedalapciu z Biedronki :yao:

- Battlefront

- Black Ops III

- Halo 5

- Halo TMCC

- Tomb Raider DE

- Battlefield Hardline

- AC IV

:obama:

Robi wrażenie.

Opublikowano

yeti nie lepszy, battlefront, the order, bf4, symulatory chodzenia, driveclub i remaster uncharted JEZU ALE TE PLEJSTEJSZYN ORA, zaraz jeszcze kolejny crap na 7, którego pochłonęla klątwa yetiego i gra nie wyszła na polskim storze :yao:

Opublikowano

- Battlefront

- Black Ops III

- Halo 5

- Halo TMCC

- Tomb Raider DE

- Battlefield Hardline

- AC IV

:obama:

Robi wrażenie.

Ważne,że gram na konsoli i nie wspieram rakoblachy :reggie:

Opublikowano

w moim kraju jest takie przyslowie na takie okazje:

przyganial kociol garnkowi

Opublikowano

Nie chce szukac bo mi sie nie chce, jak to YETI szydzil z blacharni twierdzac, nie bez racji, ze tworcy gier chca jezdzic na porzadne wakacje z dziecmi, a nie robic zakupow w Biedzie. A teraz?No wlasnie...

Podwojne standardy YETI...Pogarda! :shotgun:

Opublikowano

hehehe, suciu, jedynie co ty możesz obecnie wybudować, postawić, to klocka w kiblu. Taka jest między nami różnica, chłopczyku.

Chyba trochę się zagalopowales w tych osobistych podjazdach...

Opublikowano

no ale pewnie ma racje

Opublikowano

Spoko. Yeti mysli ze wzial kredyt na 30 lat i zlapal pana boga za nogi. xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.