Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ash vs Evil Dead - 2015 - Showtime

Featured Replies

• Odpowiedzi 346
  • Wyświetleń 25,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Finał sezonu to absolutna miazga. Ludzie, co tworzą to arcydzieło tkwią dalej w latach 80 i tworzą na takim samym poziomie. Można to lubić bądź kochać - ja oszalałem. :) 10 EP to jest pełna moc i masa ukłonów w stronę fanów filmu. Do tego praca kamery, która, zaskakuje w każdym odcinku, GENIALNE efekty specjalne (i nie mówię tu o grafikach komputerowych - sztuczne flaki i hektolitry sztucznej krwi) i apetyt jaki zostaje na 2 sezon. Serial miał IMO kilka słabszych momentów ale summa summarum to jest to w co nie wierzyłem - Bruce Campbell wrócił, jest stary, otyły, wali suchary jak prowadzący Familiady ale jak zaje.bie z dwurury albo odetnie łeb łańcuchową to czuje się jakbym filmowy pierwowzór oglądał. I to jest piękne, nic tu nie jest na siłę - chylę głowę. W sobotę seans 10 epów w maratonie. Polecam!

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Ja przed chwilą skończyłem 9ty odcinek i byłem zachwycony.

Trochę rozwaliła mnie akcja z

tymi ludzkim teatrzykiem kukiełek

:pawel:

Opublikowano

Przecież jak oni tego nie spyerdolą (a po tym sezonie jestem raczej pozytywnie nastawiony) to drugi sezon zapowiada się na army of darkness 2 :obama:

Opublikowano

Obejrzałem i finał, który elegancko pozamiatał.

Ten odcinek nie dość, że miał największą dawkę gore, to jeszcze zdołał utrzymać zajebisty klimat.

Tym razem troszkę mniej głupkowatego humoru a więcej powagi i 'horroru'.

Podejrzewam, że tymczasowy

rozejm z Ruby skończy się bardzo szybko w drugim sezonie.

Albo może najpierw skupią się na ściganiu tego dzieciaczka-demona co go Pablo urodził gębą

:pawel:

Kelly w przemoczonej i zakrwawionej koszulce :banderas::obama:

Opublikowano

Ale tam pare tych guwniaków uciekło masorz

Opublikowano

Drugi sezon widzę tak

Ash z ekipą dojeżdżają, łowią ryby i piją whisky z jointami. Tym czasem z lejów wychodzą demony, pożerają ludzi i jak ekipa o tym słyszy w radio wracają do jazdy

Opublikowano

No i zrobiłem sobie maraton od odcinak 2 aż do finału. I co to była za jazda. Oglądało się to jak dobry film. Nie. Jak kolejne, świetne Evil Dead. Co do czasu trwania odcinków to wolę taką formę niż żeby sztucznie przedłużali do tych +/- 40 min. Chatka wciąż wzbudza sentyment. Drugi sezon będzie goty.

:shotgun: LET THE BOOMSTICK DO THE TALKING! :shotgun:

Opublikowano

Pierwszy, dziewiaty i dziesiaty to najlepsze odcinki. Teksty w ostatnim konkretnie daly rade jak i samo gore :shotgun:

Opublikowano

Nadrobiłem finałowy odcinek, rozróba w chatce dała rade. Ogólnie przez cały sezon serial trzyma równy poziom, aż się nie mogę doczekać co tam się będzie działo w drugim sezonie :obama:

Opublikowano

Za pewne na jesień tego roku. Jest to normalny cykl serialowy chociaż bywają wyjątki- drugi sezon Fear The Walking Dead startuje już 10 kwietnia o_O'

Opublikowano

ale to dlatego że chyba będzie dłuższy.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio nadrabiam ten serial. Jestem po dwóch pierwszych odcinkach, 10/10. Ash jak zwykle świetny, ten jego "kolega" meksykanin trochę mnie drażni. Sceny w drugim odcinku w aucie i po posiłku 10/10.

Edytowane przez Solderowy123

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem po kolejnych dwóch odcinkach. Trochę słabsze od dwóch pierwszych odcinków. Spodobał mi się Pablo, czasami potrafi palnąć Asha w łeb, lub ma odmienne zdanie. Jestem ciekaw, czy ta ich koleżanka z pracy zginie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy jakiś trailer 2 sezonu? Gdzieś można poczytać o tym serialu coś fajnego / ciekawego? Znacie takie strony?

Opublikowano

Bruce jest  w takiej formie ze jeszcze 10 sezonów nam zapewni.

• 3 miesiące temu...