Przemasso 1 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Przeszukując tematy o tej grze znalazłem parę głosów o tym, że brakuje jej trybu wyścigów online. Oczywiście w wersji na PS3 co byście powiedzieli żeby zrobić coś w rodzaju turnieju offline w klimacie starych zawodów z PSXExtreme ? Nagrywamy swoje przejazdy, wrzucamy na YT z widocznym czasem, linki umieszczamy na forum. Wyniki oczywiście zależą od czasu. Osobiście wydaje mi się, że jestem całkiem dobry (jeśli nie nie najlepszy ) i chciałym się sprawdzić z innymi. To jest tylko luźny pomysł. Jeśli ktoś ma ulepszenia do niego to jestem otwarty Grać można na PSX, PS2 oraz PS3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Można popróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Na wstęp powiedzmy żeby zebrało się minimum 4 chętnych każdy nagrywam swój przejazd i klasyfikacja jest ustalona po osiągniętym czasie. Osobiście proponuję Slide Coliseum Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Na wstęp powiedzmy żeby zebrało się minimum 4 chętnych każdy nagrywam swój przejazd i klasyfikacja jest ustalona po osiągniętym czasie. Osobiście proponuję Slide Coliseum Z ciekawości, skróty wszelkiego rodzaju są dopuszczalne czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No raczej powinny:) Jest wtyczka do epsxe na granie multi. Są upały i się nie chce grzebać, ale wszyscy musielibyśmy mieć ten sam pliczek z emulatorem i ustawieniami. No i grać by się dało po multi nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Na wstęp powiedzmy żeby zebrało się minimum 4 chętnych każdy nagrywam swój przejazd i klasyfikacja jest ustalona po osiągniętym czasie. Osobiście proponuję Slide Coliseum Z ciekawości, skróty wszelkiego rodzaju są dopuszczalne czy nie? Ze skrótami jeszcze można by się zastanowić jak się zbierze więcej chętnych i poprostu zagłosować. Na moje mogą być ale też nie będę płakał jak się postanowi, że jeździmy bez skrótów. No raczej powinny:) Jest wtyczka do epsxe na granie multi. Są upały i się nie chce grzebać, ale wszyscy musielibyśmy mieć ten sam pliczek z emulatorem i ustawieniami. No i grać by się dało po multi nawet. Pomysł spoko ale też z jednej strony chodziło mi o utrzymanie kliamtu ze starych konkursów extrima gdzie trzeba było wysyłać zdjecia wyników albo całych przejazdów na VHS ( jeśli dobrze pramiętam ). YT może być takim współczesnym substytutem online ( którego nie wykluczam - mozna spróbować jeśli będą chętni i nie bedzie za duzo grzebania żeby "ruszyło" Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ja wstępnie się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dziś kupiłem PSX'a scph5502 więc dołączę jak paczka przyjdzie, pewnie od następnego weekendu bo konsole dostane gdzieś w środku tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jakby online działało na emu to bardzo chętnie ponapierdzielał sie na arenkach. Na PS4 mi ruszy CTR jak kupiłem na PS3 ? Bo PS3 sie pozbyłem i w sumie tylko emu by mi w gre wchodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Gry z PSOne nie działają na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 eh Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Tez bym z checia popóbowął z tym ze jak miałbym to robic skoro mam psxa, nagrywac telefonem? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ty to kanabis jak masz crt to na vhsa nagraj, potem zrób ripa u fotografa z VHS na AVI i wrzucaj na YouTube:) A jakieś konkretne levele? Jutro coś nagram może w 480p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Każdy może niech poda po 3 trasy, które by mu pasowały najbardziej i sie wtedy wybierze te, które się najczęściej powtórzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Chu.j tam najwyzej bede porównywał sobie czasy z waszymi i zobacze dla samego siebie na jakim poziomie stoje , a ostrzegam 92% mam na memory card Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nagrywaj telefonem jak trzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza plansza, wybrałem na easy, trochę żałowałem, bo było za łatwo. No i na początku nie wiedziałem, czym się oddala kamerę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ja odpale jednak TT, po obiedzie sie zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zobaczę ja to u mnie, a co do plansz proponuję rotacyjnie, co tydzień kolejna. Najlepiej na początek te od razu odblokowane. I time trial oczywiście. Postacie dowolne, ale tylko z podstawowego rostera No i ktoś by musiał ogarnąć ligę, najlepiej w osobnym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Na tę chwilę tylko screen z pierwszego przejazdu w Time Trial, bo ogarniam jak zrzucić filmik zapowiada się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Masz kartę geforce to poderz nVidia experience. Jest tam pakiet do nagrywania pulpitu za free dla posiadaczy kart gtx. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Tez bym z checia popóbowął z tym ze jak miałbym to robic skoro mam psxa, nagrywac telefonem? Spokojnie - ja taki własnie wstępnie mam plan nie mam TV CRT więc prawdopodobnie tak bedę wrzucał Każdy może niech poda po 3 trasy, które by mu pasowały najbardziej i sie wtedy wybierze te, które się najczęściej powtórzyły. Dobry pomysł ! Moje propozycje: 1. Sewer Speedway. 2. Slide Coliseum 3. Crash Cove Zobaczę ja to u mnie, a co do plansz proponuję rotacyjnie, co tydzień kolejna. Najlepiej na początek te od razu odblokowane. I time trial oczywiście. Postacie dowolne, ale tylko z podstawowego rostera No i ktoś by musiał ogarnąć ligę, najlepiej w osobnym temacie Mi też odpowiada ten format . Plansze by były wybrane z głosowania. Reszta bez zmian. Był poruszany jeszcze wątek skrótów. Poddałbym to głosowaniu. Pytanie jeszcze jedno - filmiki wrzucamy tutaj czy tworzymy kanał osobny na YT? Mogę się podjąć jak będzie trzeba Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Przemasso Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No ale po co głosować na plansze, skoro możemy jechać po kolei? Po wszystkich zrobi się podsumowanie i zliczy ewentualnie punkty. Wideo można wrzucać tu. Skróty jak najbardziej, bo czemu nie? Wrzucę tu do wtorku propozycję formatu ligi Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Znam parę skrótów, które nie każdemu mogą pasować (najlepsze jest to, że poznałem je dzięki mamie mojego kolegi, która namiętnia grała z mężem w CTR, teraz pewnie by nam dupska złoiła). Zaraz wrzuce filmik z przejazdu bo się konwertuje.. 3gb mi sie nie chce uploadować. https://youtu.be/Vu5zlRuZvX8 Musze jeszcze ogarnąć konwertowanie bo troche przycina, ale następny będzie już dobry Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Plamek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Przycina, ja tam Corel Video Studio, konwertuje na avi, czy tam mpg o słabej rozdziałce, a tak te 320 x 240 pikseli (czy jaką to ma rozdziałke PSX), rozciągasz do FULL HD i przez to przycina. Albo w emu masz coś nei tak. Ja bym proponował jeszcze w tytule filmiku wpisywać czasy i nazwę planszy. ---- EJ. O TYM SKRÓCIE NIE WIEDZIAŁEM. A wrzucam właśnie swój czas z tej trasy, ale bez tego buga:/ https://www.youtube.com/watch?v=PBGH65EgYdg Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi