Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Team Racing - turniej offline

Featured Replies

Opublikowano

W sumie okej ale ja bym jeszcze inaczje zrobił

1. 10pkt

2. 8pkt

3. 6pkt

4. 4pkt

5. 3pkt

6. 2pkt

7:1pkt

?

Ja jestem za tą punktacją :)

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 50,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza pl

• Przepraszam  

• Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie.  Żeby nie było ze jestesmy botami  

Opublikowano

Mysle ze plamek sie tez zgodzi wiec uwzgledniam za oficjalną.

Plugawy a ty spinaj dupe bo 4 miejsce na wyciagniecie pada ;)

Opublikowano

Dziś ostatnia próba, jeden punkcik by się przydał ^^

Opublikowano

WALCZ KUR.WA

572666caed5fee9f787bce15dbc466f5.jpg

Pawcio ale weź używaj dopalacza. Staraj sie jechac na nim kiedy tylko możesz, i prowokuj drift, nie tylko wtedy kiedy wchodzisz w zakręt, prowokuj non stop. Oglądąłes nasze filmiki?

Opublikowano

Oglądałem, już nawet na skrót bez większych kłopotów wlatuje, tylko z nitro najgorzej mi idzie na początku i na końcu :/

Opublikowano

Ja i bez skrótu jechałem 1:33. 

Dopalacz jest wazniejszy. potrenuj go bez skrótu. Serio, olej skrót. Jak nie ogarniesz dopalacza to nie masz szans na dobry wynik. Dopalacz to w chu.j najwazniejsza rzecz. Skrót tak naprawde liczy sie jak robisz czasy ponizej 1:30.

Opublikowano
  • Autor

W sumie okej ale ja bym jeszcze inaczje zrobił

1. 10pkt

2. 8pkt

3. 6pkt

4. 4pkt

5. 3pkt

6. 2pkt

7:1pkt

?

Ja jestem za tą punktacją :)

Też się zgadzam na zmianę punktacji ;)

Z "nadgonieniem" trasy o którym pisaliśmy prędzej chodziło mi to żeby nie było jakiś sztywnych deadlinów ale spoko, myślę że dam radę jakos masterować po dwie trasy na tydzień :)

Opublikowano

Nie zgadzam sie. I CO TERA ?! XD

Nie no pasi. Przy okazji proszę uprzejmię o nie bicie mojego rekordu dzisiaj bo się źle czuję. BTW. Kabi.. zmieńmy czas zakończenia nie na NIEDZIELA 0:00. Niektórzy wstają o 4 w poniedziałek do roboty.. tak sobie pomyslalem. Np. 20:30 zakończenie. I start z automatu kolejnej rundy.

Opublikowano
  • Autor

Nie zgadzam sie. I CO TERA ?! XD

Nie no pasi. Przy okazji proszę uprzejmię o nie bicie mojego rekordu dzisiaj bo się źle czuję. BTW. Kabi.. zmieńmy czas zakończenia nie na NIEDZIELA 0:00. Niektórzy wstają o 4 w poniedziałek do roboty.. tak sobie pomyslalem. Np. 20:30 zakończenie. I start z automatu kolejnej rundy.

Z tą zmianą czasu mi trochę nie pasuje, jak mam być szczery. Teraz mam chwilę żeby "poćwiczyć" ale na dobrą sprawę ja i muimui bedziemy mogli dopiero po 22 jakoś usiąść żeby pomasterować :)

Opublikowano

Może ktoś ma taktykę że wrzuci najlepszy czas przed 12 :D

Opublikowano

To troche głupia taktyka by była na turnieju dla zabawy, bo nie daje to szansy komuś na pobicie tego :P też mogłem trzymać 1:23 na sam koniec ;) ale chciałem Was zmotywować do walki :P

Opublikowano

No wiem wiem. Chodzi o fun który jest nieziemski. Ta gra jest genialna, na nowo ją odkrywam :P Ja już przesiadłem się na nowe trasy. Twój wynik i Kanabisa to jest kosmos, nie do pobicia :P

Opublikowano

No wiem wiem. Chodzi o fun który jest nieziemski. Ta gra jest genialna, na nowo ją odkrywam :P Ja już przesiadłem się na nowe trasy. Twój wynik i Kanabisa to jest kosmos, nie do pobicia :P

No (pipi)a mam nadzieje xD już sie przyzwyczaiłem do koszulki lidera xd

Opublikowano

Między 6 a 4 miejscem pół sekundy róznicy i taka cisza w temacie? NO I PO CO BYŁO WCZORAJ CHLAĆ?!!!

No chyba ze nakur.wiacie mocno i nie ma czasu na forum :D

Opublikowano

O 22 planuje przewracać się na drugi bok. :P powodzenia. 

Btw. przed chwilą wróciłem z wieczornej przejażdżki, jadąc sobie NI STĄD NI Z OWĄD WYSKOCZYŁ JEŻ. Gdyby nie umiejętności nabyte w CTR pewnie bym go przejechał, a tak (pipi) (pipi) bokiem, potem redukcja i turbo po zakręcie. Jeż przeżył. Wnoszę o +1 punkt dla mnie. Kto za ręka w górę, kto przeciw niech zamilknie.  :sorcerer:

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

To co Pany, jedziemy z koksem następną runde! Wrzucam swoje czasy.

Roo's Tube

TXvsGUZ.jpg?1

Tiger Temple

AFKO7zx.jpg?1

Jak rozumiem Best lapy brane są z tabelki po lewej? Nie muszą być z najlepszego przejazdu?

Czekam na czasy od Bogów CTR :P

Opublikowano

Oki, na szybkiego, a zobaczecie jaką ładną tabelke nm walnąłem :D

Roo

rhHhVH7.jpg

Tiger

kP56LIm.jpg

Opublikowano

zaraz odpalam i napyerdalam \o/