milan 7 022 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Nawet dema nie ruszyłem, taki jestem pewny że będzie ok, smuteczek tylko z tymi błędami typu nie rpzechdozenie przez drzwi czy niezniszczalna szyba. No ale co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ej serio usunęli pająki? Pamiętam za młodego jak grałem i doszedłem do nich, to jak tylko zobaczyłem to wyłączyłem grę i nigdy do niej nie wróciłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Tych przeciwnikow, których w podstawce nie ma na bank zostawili na dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Co za żal, IGN wystaiwlo wczoraj note 8.8, gdzie recenzent probowal sciemnic ze gral w oryginal (a wyraznie bylo widac ze nie gral), po fali hejtu zaczeli banowac komentarze, zdjeli recenzje i po jakims czasie wrocila edytowana z ocena 9. Jak ja gardze dziennikarzynami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zrozumcie w końcu, że nie ogląda się i nie czyta recenzji od IGNów, Gamespotów i innych dziadowskich portalików. Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 30 minut temu, Rozi napisał: W którym, katowickim? Silesia A wieczorem Libero i Galeria Katowicka Info Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Teraz widzę, trzeba będzie podskoczyć wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 W Pozku tez juz mozna kupic pudeleczka w cenie 200 cebulionow. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 4 minuty temu, smoo napisał: W Pozku tez juz mozna kupic pudeleczka w cenie 200 cebulionow. Pamiętam jak dzisiaj ten dzien w którym kupiło się residenta 2 na psxa w starej hali góreckiej. Kto z Poznania moze kojarzyć, fajny sklep tam był kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 A jakieś informacje o Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Tak, nadal nie ma dostępu do morza. Sorry, musiałem 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Nom, teraz będzie 30 stron o kupowaniu gierki. Nie było od tego szału oddzielnego tematu? 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Tutaj macie do tego odpowiedni temat edit: nie wiem czemu ten link nie działa. Dział PS4 "Gry na premierę. Gdzie dostać?" W dziale Xa takiego tematu nie zauważyłem więc może warto go tam założyć. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiolku 1 592 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 7 minut temu, Masorz napisał: Nom, teraz będzie 30 stron o kupowaniu gierki. Nie było od tego szału oddzielnego tematu? Normalne na FPE. Potem 15 mega podniet i nakręcania hajpu. Potem 10 rozkminiania gameplayu i pytania, gdzie jest złoty opus i fioletowy koczkodan. Potem 12 wmawiania, że jednak nie mesjasz i 6-tka w sumie lepsza. Potem wegetacja. Chwila zmartwychwstania przy DLC. 12 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Forumek, forumek nigdy się nie zmienia A ja tylko zapytam czy jest jakiś crack żeby odpalić dzisiaj cyfrówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 54 minuty temu, Bzduras napisał: Tak, nadal nie ma dostępu do morza. Sorry, musiałem Dobre! Wrocławianie zdobywają szczyty!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Mam nadzieję, że Brada wałęsającego się przed komendą nie usunęli Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Troche tam kogos ponioslo w capcomie z tymi pistoletami. Wlasnie zwykly zombiak przyjal 9 "focused" kul pod rzad w leb i dalej chodzil, popyerdolone... xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Godzinę temu, Masorz napisał: Mam nadzieję, że Brada wałęsającego się przed komendą nie usunęli O ile nikogo nie zabiłeś z broni idąc na posterunek. Tylko nóż! Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 5 minut temu, Bansai napisał: Troche tam kogos ponioslo w capcomie z tymi pistoletami. Wlasnie zwykly zombiak przyjal 9 "focused" kul pod rzad w leb i dalej chodzil, popyerdolone... xd Strzelba załatwia sprawę od razu, lecz w przypadku innych pukawek headshoty nie "wchodzą" już tak łatwo, gdyż aby zdekapitować umarlaka, trzeba wyczuć moment, gdy celownik gwałtowanie zmniejsza się na celu. Działa to na podobnej zasadzie, co przeładowywanie broni w grach z cyklu Gears of War, choć wymaga większej uwagi. Satysfakcja z krytycznego strzału w głowę jest ogromna To wiele wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ta gra ma ukrytą mechanikę z tą ilością strzałów, niech ktoś to wytłumaczy, bo podobno Capcom w ogóle o tym nie wspomina w grze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Masz post wyżej wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 21 minut temu, flahu napisał: Strzelba załatwia sprawę od razu, lecz w przypadku innych pukawek headshoty nie "wchodzą" już tak łatwo, gdyż aby zdekapitować umarlaka, trzeba wyczuć moment, gdy celownik gwałtowanie zmniejsza się na celu. Działa to na podobnej zasadzie, co przeładowywanie broni w grach z cyklu Gears of War, choć wymaga większej uwagi. Satysfakcja z krytycznego strzału w głowę jest ogromna To wiele wyjaśnia No to wlasnie 9 takich headshotow sprzedalem na zmniejszonym celowniku. xd Zreszta zagracie to zobaczycie. Gra ma niestety ukryta funkcje ze jak za dobrze ci idzie i celnie strzelasz, masz amunicje to zombiaki buffa dostaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Trochę abstrahując od RE2 to w trójce RE miałem wrażenie, że strzelając z pukawki na ptaszki, jak ręce opadają po odrzucie i naciśnie się ponownie spust kiedy ręce znajdują się pod odpowiednim kątem podczas opadania to wtedy wchodzi krytyk i łeb wybucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi