Opublikowano 19 sierpnia 20159 l No i dzieje się. Nadciąga kolejna odsłona wesołej motoryzacyjnej rozwałki. Grę tworzą aż 3 studia: Kylotonn Entertainment, Tiny Rebel Games i Strategy First. Premiera gdzieś w 2016 na Xone, PS4 i PC. http://www.gamespot.com/articles/destruction-focused-flatout-for-xbox-oneps4pc-gets/1100-6429877/
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Łołołołoło! W dwójkę zagrywałem się na PC aż miło. Mam nadzieję, że będą te zabawy z wystrzeliwaniem ludka przez przednią szybę.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Słyszałem że Trójka to był straszny gówniak robiony przez inną firme. Oby seria wróciła na swoje tory bo jedynke wspominam miło.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l W jedynke i dwojke zagrywałem się mocno. Super rozwałka na drodze i tryb zawodów w m.in. przeleceniu kierowcy na jak najdłuższą odległość po katapultowaniu się przez przednią szybę. Trójka widziałem, że niezły szrot. Zobaczymy jak teraz będzie.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l jak reszta - dwojka super, oby cos dobrego wyszlo z tej czesci bo nowego burnouta to my sie cyba nigdy nie doczekamy
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Prawdziwy Flatout 4 jest tylko jeden od oryginalnych developerów http://store.steampowered.com/app/228380/?l=polish
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Flatout 1&2 stawiam na pierwszym miejscu gier wyścigowych na PS2 więc czekam mocno, ale cudów się nie spodziewam choć screeny mocno przypominają drugą część.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Next Car Game raz odpaliłem i daje rade. W sumie jak tą gre dokończą będzie miodniejsza od Flatoutów ze względu na wymagający model jazdy i brak nitra i innych arkejdowych gówienek. Aczkolwiek widok 30'tu rozwalających sie po drodze aut (niektóre fruwają w powietrzu) jest troszke absurdalny, no ale w duchu tej serii zawsze chodziło o absurd
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ale rozpierducha w erbach i wesołe tryby z grą w bilard, skok w dal, rzutki to dodatek do bardzo dobrej gry wyscigowej z swietnym arcadeowym modelem jazdy plus roznorodne i ciekawe trasy. Fallout 1 pamiętam miaL wysoki poziom trudnosci + sniezne trasy z lodem:)
Opublikowano 2 lutego 20178 l Myślałem, że zaorali gre, a tu premiera za rogiem. Nice! W końcu prawdziwe wyścigi, a nie jakieś pseudo Horizony 3.
Opublikowano 2 lutego 20178 l Cuchnie mi to na kilometr skromniutkim budżetem. Nazwy devów też nie napawają optymizmem. Fabrykanci krapów, w najlepszym przypadku średniaków Też kiedyś zagrywałem się w jedynkę i dwójkę, ale tu będę sceptyczny. Ja jednak spokojnie poczekam na Wreckfest od Bugbear... Edytowane 2 lutego 20178 l przez Czezare
Opublikowano 2 lutego 20178 l trailer troche mi smierdzi motorstormem burnouta sie nie doczekamy to trzeba bacznie obserwowac ten tytul, chwala bogu ze zamkniete prawdziwe trasy, a nie pseudo sandbox
Opublikowano 3 lutego 20178 l Jakby mało było na ten rok gierek, to jeszcze nowy Flatout dochodzi. Ależ będzie grane.
Opublikowano 3 lutego 20178 l ale to była seria dwie generacje temu tylko gdzie wylatujący ziomek przez przednią szybę :/
Opublikowano 13 marca 20178 l Będzie grane, w piątek zaczynamy ja, Yano i Ficuś. Jak ktoś jest chętny się pozderzać, to brać
Opublikowano 14 marca 20178 l Dobra, za 3 godzinki zaczynam testy. BEDZIE DOBRE JAK DESTRUCTION DERBY 2?
Opublikowano 14 marca 20178 l Obejrzyjcie sobie dokładnie gameplaye z tej gry. Nie widzę tam raczej dużego napracowania od devów Chciałbym się mylić, ale nie oczekiwałbym wielkiego powrotu serii.
Opublikowano 14 marca 20178 l Ofi idź stąd Coś czuję, że będzie epicki rozpierdol i wyginanie setek ton blachy. Wszystkie tryby mutli w grze są dostępne dla 8 graczy JESZCZE 2 DNI. Dobra, za 3 godzinki zaczynam testy. BEDZIE DOBRE JAK DESTRUCTION DERBY 2?
Opublikowano 14 marca 20178 l Też liczę na solidny roz(pipi) i dobre multi. Szkoda, że nie dali żadnego dema co by sprawdzić model jazdy. Dwie pierwsze odsłony serii kocham, ale zastanawiam się czy zamawiać w ciemno preordera. Czezky, czekamy na pierwsze wrażenia:)
Opublikowano 14 marca 20178 l Kierwa, nie ma kiedy tych wszystkich sztosow ogrywac :( Panowie, jest kuresko dobrze Grajac w to czuje sie jak wtedy, kiedy ogrywalem downhill domination, gre ktora rowniez miala zerowy marketing, przeszla praktycznie bez echa, a jest jedna z najlepszych pozycji w swoim gatunku. Po pierwsze - udzwiekowienie, idealnie trafiajace w moj gust (rozne odmiany rocka), po drugie - specyficzny dla serii, ale satysfakcjonujacy mydelniczkowy model jazdy, przywodzacy na mysl motorstorm (nie brzmi najlepiej, ale uwierzcie, ze gra sie fajnie), no i wreszcie po trzecie - ROZPYERDOL. Co tam sie kierwa odjaniepawla - latajace deski, opony, samochody, setki przeroznych przedmiotow i czesci przedmiotow (z zayebista fizyka), wpyerdalanie sie w stodoly, sklepy, domy, a wszystko to w tumanach kurzu przy wlaczonym nitro (efekt dopalacza najlepszy jaki widzialem) Gra ma mase trybow, w tym wiele do lokalnego multiplayera, oj bedzie jechane na czezkim graniu Juz widze oczami wyobrazni te forumkowe deathmatche na arenie Jest tutaj potencjal na drugiego blura, w sensie - gra bedzie miala grupke swoich wiernych fanow podtrzymujacych ja przy zyciu przez dlugi czas. A wy co? Nielegalne cebulowanie na dzielonym koncie i czekanie do piatku jak ostatni frajerzy? Nawet mi was nie zal.