Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - rozwój Mother Base, ekwipunku, porady, pytania etc.

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, jak to jest możliwe, ale z zasobów offline udało mi sie zatwierdzić developing NW online. Dodam, ze nawet nie zacząłem samouczka, a wiec trofeum wciąż do zaliczenia online. Myślałem , ze tak sie nie da   :dunno:

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 436
  • Wyświetleń 50,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powinieneś mieć to opisane. Mi gdzies w okolicach misji 13 pojawiła się ta opcja. Sprawia mase frajdy, najbardziej lubie rozwiązywać side opsy dotycznące likwidowania armored unit lub tank unit przy p

• Ja fabule przeszedlem glownie z nozem i pistolecikiem ktorego uzywalem w sytuacjach kiedy juz mi sie nie chcialo skradac lub robilem rusha na S rank do platyny. W ekstremalnych przypadkach uzywalem je

Opublikowano

Ja wczoraj odkryłem że zasoby online się procesują nawet jak nie gram i wpadło 4k paliwa :P

Opublikowano

GMP tez wpada ?

wystarczy sprzedać troche surowców i możesz zyskać miliony GMP. ja mam ponad 150.000 biologicznych ktore prawie do niczego nie są potrzbne, i sprzedaje regularnie po pare tysięcy co zwykle daje kilkaset tysięcy GMP

Opublikowano

GMP tez wpada ?

wystarczy sprzedać troche surowców i możesz zyskać miliony GMP. ja mam ponad 150.000 biologicznych ktore prawie do niczego nie są potrzbne, i sprzedaje regularnie po pare tysięcy co zwykle daje kilkaset tysięcy GMP

Juz w trakcie gry sie pozbywałem nadmiaru towaru, jak choćby roślinki. U mnie pozostaje powtarzanie misji 8 bodajże.

Poza tym SO i robienie Sek. 

Edytowane przez MEVEK

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

farmienie paliwa to ból dupy wszystkich, każdemu brakuje paliwa mimo że pozostałych surowców ma setki tysięcy...

osobiście nie wiem jak szybko i łatwo zdobyć dużo paliwa. więc ten post może nie jest zbyt pomocy ale łącze sie w bólu

Opublikowano

Spaczowali to juz i trzeba wychodzić do ACC, po restarcie dostaje się tylko 50 Diamentów,500 Minora i 750 Paliwa.

Opublikowano

Ale to wciąż nieprzetworzone materiały. A nawet wysoce rozbudowany Base Development nie przetwarza zbyt dużo/często paliwa. Sam mam ten dział rozbudowany na maxa w dwóch bazach gdzie staff jest od A+ wzwyż, a przetwarza tak mniej więcej 6k paliwa z kontenerów na raz. 

Ostatnio skończył się event gdzie można było sporo paliwa nagrabić z FOB-ów. Jak nie masz co robić z personelem dobrze jest wysyłać ich na misje. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej chłopaki ma ktoś dobry sposób aby dorwanie do klatki Leopard Tortoise?

Dzisiaj około 5 godzin na niego poluje w 3 wybranych miejscach w których podobno jest i zero efektu.

Nigdy w grach nie spotkałem takiej czasochłonnej randomowej rzeczy.

Platyna przez cholernego żółwia nie do zdobycie.

Nowy tytuł dla gry to:

Metal Gear Leopard Turtoise 

Tactical Espionage Turtle

Edit.

Już nieaktualne po 6 godzinach udało się go dorwać

Edytowane przez Kyokushinman