karmaster 359 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Poszukaj sobie na http://www.futhead.com. Sporo gotowych skłądów całkiem ciekawych. JAk wolisz skłądać samemu to też możesz tam sobie fajnie pofiltrować (przykładowo grasz 4-3-3 na dwóch środkowych pomocników i 1 defensywny i sobie filtrujeszc pozycje na CDM, CM + sortowanie wg. physical albo shots i masz jak na tacy najlepszych (niektórych sensownych ~80 można z marketu brać za 400-600 coinsów bo nie się nie błyszczą im karty). Przykładowo z ligue 1 za ~500 każdy masz Riou (GK), Maxwell (LB), Mexer (CB), Bisevac (CB) Jallet (RB), Sertic (CDM), Fofana (CM), Sanson (CM), Germain (ST), Pedro Henrique (RW/RM), Ayite (LW/LM). Skłąd pod 4-3-3(2), każdy zawodnik za ok. 500 coinów (~5500 za 11 zawodników). Overall od 75 w góre, chemistry 100 + skillsy przydatne na danych pozycjach (środkowi z sensownymi long shotami, napastnicy z finishingiem, dribllem i passami) Przy 40k żetonów to już można sporo lepszych kozaków dorzucić np. Ruffier na GK, El Shaarawy na LW, Marquinios CB, Ben Arfa RW (pozytywnie przegięty w tej edycji, można nim konkretnie mieszać na skrzydle). Ogólnie polecam futhead, bo mają tam za(pipi)iste filtry do wyszukiwania zawodników. Edytowane 28 Września 2015 przez karmaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzieki. Wlasnie wczoraj posprawdzalem sobie zawodnikow na futhead i zlozylem sklad glownie z brazylijczykow, ligue 1 i portugalskiej. Nie jest zle. W srodku marquinhos z Maiconem, atak aboubakar, carrilo i gradel (mounier). Na lewa obrone chcialem alexa sandro ale za drogi dla mnie ( Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 gra ktos mandzukiciem? daje rade? szukam jakiegos dobrego st z serie a ale nie mam pomyslu. z paczki wpadl balotelli i zostawie go tylko ze przydalby sie jeszcze ktos obok niego Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 gra ktos mandzukiciem? daje rade? szukam jakiegos dobrego st z serie a ale nie mam pomyslu. z paczki wpadl balotelli i zostawie go tylko ze przydalby sie jeszcze ktos obok niego Może on http://www.futhead.com/16/players/800/paulo-dybala/?? Słaba siła ale reszta widać że daje radę. Ewentualnie Bacca z Milanu. Higuain może ? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Podobno latwy do przepchniecia ! Ja mam budzetowego Luiza Adriano i gra sie dobrze, ale w sezonach juz ludzie Mandzukicem mi ladny poploch robili ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jak Wam w ogole idzie w UT? Ja w pierwsze 3 sezony, 1 tytul i 2 awanse a teraz... Siedze 3 sezon w 7 lidze i ni ch nie moge awansowac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ja 3 sezony 2 tytuły i 1 awans. W 7 lidze jeszcze meczu nie zagrałem bo sobie buduje skład grając draft. Już skład z ligue 1 się całkiem ładnie prezentuje, przydałby się jeszcze Ibra z paczki jakiejs https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=goK3SjPMnLXWK:FFA16PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Fajnie,że siła daje dużo w tej fifie ale z drugiej strony każdy bark w bark to praktycznie faul. Nie daj Boże jakiś anemik ci w wpadnie w pole karne i wapno. Ja obecnie gram w 7 dywizji skadem Polaków,większość to ekstraklasa i już mam problemy bo trafiam na drużyny z ovr 80+ Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 ja mam sklad z serie a, w 10 lidze 4mecze=4zwyciestwa i mistrzostwo, w 9 do tej pory 2zwyciestwa, 2 remisy i 2 porazki xd wiekszosc pogralem offline zeby coinsow troche zarobic i nauczyc sie grac. podoba mi sie ten fut, cala fifa najlepsza od lat. w dodatku przed chwila wpadl w paczce alaba ponad 100k i zastanawiam sie czy przypakowac sklad z serie a czy przeniesc sie moze do innej ligi. z przodu mam mandzukicia (taki sobie), balotelliego (polecam mocno, czolg z nienajgorszym speedem, 11 bramek w 7 meczach) i za nimi callejon (polecam rowniez, szybki, brameczki i asysty wpadaja az milo) jak ja sie ciesze ze nie ma takiego guwna jak rok temu z ta fifa <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja też mam skład z Serie A i mogę polecić naszego Glika w obronie. Jest stosunkowo tani, a w obronie jest niesamowity. Mam też Szczęsnego i Błaszczykowskiego - również wyróżniają się, a są tani jak barszcz. Jednak nie mogę znaleźć żadnego w miarę taniego napastnika. Obecnie na szpicy jest stary Klose Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Powiem tylko jedno.. Palacio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Morata. Zaza. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Skład dobry obecnie już zrobić nietrudno, ale mam inne pytanie - jaką formacją się Wam gra najlepiej? Fajnie mi się grało 4-2-3-1(2) - tutaj wszystko super, no i 4-3-2-1, tylko że w tej właśnie trochę słabo wyglądało bronienie przez pomocników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dostaliście dziś nagrodę za zalogowanie się do futweb/aplikacji FIFA companion ?! Dziś mi nic nie dali - koniec dnia dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dzis nie bylo. Moze to juz koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Sprobuj może Joventica, u mnie na szpicy jak narazie super sie sprawdza 8/7 wszystkie mecze online, sporo osob gra duetem Palacio/Icardi więc też może warto. Dostaliście dziś nagrodę za zalogowanie się do futweb/aplikacji FIFA companion ?! Dziś mi nic nie dali - koniec dnia dziecka? Właśnie się zalogowałem i miałem paczke LoanLegendPack, Cambel na 3 mecze choć nim grałem w Drafcie to nie jest źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wiadomo, że w tej części PACE jest już praktycznie bezużyteczny, a liczą się podania i drybling. Także jak ktoś ma ligę angielską to polecam tego cracka poniżej, Stephane Sessegnona z West Bromu. Na karcie żaden skill się nie wyróżnia, ale w akcji jest przekocurem. Tutaj mała próbka jego umiejętności z jednego meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wczoraj mi się udało wygrać online draft, całość mega nerwowa, pierwszy mecz łatwy, drugi to chłopa cisnąłem i miałem chyba 11 strzałów przez mecz a chłop zero - udało mi się wygrać w karnych trzeci mecz kontrolowałem cały czas ale nie mogłem strzelić gola, w 88 minucie lewandowski załatwił sprawę. no i finał to istna masakra, 2 razy prowadziłem ale przeciwnik wyrównywał, no i znowu lewandowski w 85 na 3:2 i wygrana. dostałem paczkę 12 rzadkich zawodników i zwykłą złotą, w tej pierwszej trafiłem Depaya (poszedł za 57k), Isco (poszedł za 32k) oraz Beneteke którego sobie sprawdzę w swoim składzie, reszta to jakieś noobki co poszły albo na discard albo za michałki ale i tak paczka bardzo ładna:D no i złote trofeum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 a wszystko dzieki wskazowkom kolegow na imprezie! Nie moge wyjsc z 6 ligi! Ladny noob ze mne! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja zmieniłem sobie ustawienie na 3-4-3 i wreszcie przestałem regularny wpyerdol zbierać. 9 liga wita Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Wczoraj mi się udało wygrać online draft, całość mega nerwowa, pierwszy mecz łatwy, drugi to chłopa cisnąłem i miałem chyba 11 strzałów przez mecz a chłop zero - udało mi się wygrać w karnych trzeci mecz kontrolowałem cały czas ale nie mogłem strzelić gola, w 88 minucie lewandowski załatwił sprawę. no i finał to istna masakra, 2 razy prowadziłem ale przeciwnik wyrównywał, no i znowu lewandowski w 85 na 3:2 i wygrana. dostałem paczkę 12 rzadkich zawodników i zwykłą złotą, w tej pierwszej trafiłem Depaya (poszedł za 57k), Isco (poszedł za 32k) oraz Beneteke którego sobie sprawdzę w swoim składzie, reszta to jakieś noobki co poszły albo na discard albo za michałki ale i tak paczka bardzo ładna:D no i złote trofeum ja przed chwila wygralem 3 mecz, przed ostatnim chwila przerwy i zaraz zaczynam xd ogolnie ciezki ten draft, gram juz ktorys raz i zwykle na 2 meczu sie zatrzymywalem ale emocji takich w zadnym innym trybie nie ma. no i chcialbym platyne wiec tym bardziej musze to wygrac w koncu xd edit; taaaaak jest, 4:3 malo w gacie nie narobilem. w paczce m.in. cech, lacazette, morata, piszczek, wallcot i paru innych czyli prawie 200k coinsow sie spodziewam, podoba mi sie ten draft Edytowane 3 Października 2015 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Cosmos - sprawdź sobie formację 4-2-3-1(2). Chyba w FIFIE16, przynajmniej FUTcie, to najlepsza formacja. Ma praktycznie wszystko - skrzydła, bardzo mocny środek pola, tylko pamiętaj o dobrych workrate'ach - na ŚPD koniecznie daj zawodników z medium/medium, a najlepiej medium/high. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dzięki, spróbuję. Kasy mało w klubie. W ogóle 15000 coinsów za żeton w draft? Przecież to jest yebanie graczy w du.pę bez mydła. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ta kasa sie praktycznie zwraca, tylko choc 1 mecz trzeba wygrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (pipi)a tam ! Wygralem 2 mecze, prze(pipi)alem 3. Dostalem paczke premium zlota i chyba 2 normalne. Zadnej dobrej karty, zadnej blyszczacej. Maksymalnie mialem jakiegos ruska 75ovr, ktory poszedl za 400-500coinsow. Eee. Dobrze, ze udalo mi sie opchnac coinsy, takze kwota fify mi sie wrocila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi