Skocz do zawartości

FIFA 16 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

Poszukaj sobie na http://www.futhead.com. Sporo gotowych skłądów całkiem ciekawych. JAk wolisz skłądać samemu to też możesz tam sobie fajnie pofiltrować (przykładowo grasz 4-3-3 na dwóch środkowych pomocników i 1 defensywny i sobie filtrujeszc pozycje na CDM, CM + sortowanie wg. physical albo shots i masz jak na tacy najlepszych (niektórych sensownych ~80 można z marketu brać za 400-600 coinsów bo nie się nie błyszczą im karty).

Przykładowo z ligue 1 za ~500 każdy masz Riou (GK), Maxwell (LB), Mexer (CB), Bisevac (CB) Jallet (RB), Sertic (CDM), Fofana (CM), Sanson (CM), Germain (ST), Pedro Henrique (RW/RM), Ayite (LW/LM). 

Skłąd pod 4-3-3(2), każdy zawodnik za ok. 500 coinów (~5500 za 11 zawodników). Overall od 75 w góre, chemistry 100 + skillsy przydatne na danych pozycjach (środkowi z sensownymi long shotami, napastnicy z finishingiem, dribllem i passami)

Przy 40k żetonów to już można sporo lepszych kozaków dorzucić np. Ruffier na GK, El Shaarawy na LW, Marquinios CB, Ben Arfa RW (pozytywnie przegięty w tej edycji, można nim konkretnie mieszać na skrzydle).

Ogólnie polecam futhead, bo mają tam za(pipi)iste filtry do wyszukiwania zawodników.

Edytowane przez karmaster

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak sie gra noobki!

• Sprobuj odinstalowac I zainstalowac ponownie tez u mnie byly problemy z aplikacja na Lumi. Z tego co ludzie pisza na forum to problem jest znany wiec napewno to z czasem naprawia, w poprzedniej edycji

• Dla mnie FUT po raz pierwszy od bardzo dawna jest jeszcze lepszy niz sezony (glownie tez przez zmienione trempo w ostatniej aktualizacji). Wkrecilem sie jak pare lat temu i bez meczu w sezonie po pros

Opublikowano

Dzieki. Wlasnie wczoraj posprawdzalem sobie zawodnikow na futhead i zlozylem sklad glownie z brazylijczykow, ligue 1 i portugalskiej. Nie jest zle. W srodku marquinhos z Maiconem, atak aboubakar, carrilo i gradel (mounier). Na lewa obrone chcialem alexa sandro ale za drogi dla mnie :((

Opublikowano

gra ktos mandzukiciem? daje rade? szukam jakiegos dobrego st z serie a ale nie mam pomyslu. z paczki wpadl balotelli i zostawie go tylko ze przydalby sie jeszcze ktos obok niego :/

Opublikowano

gra ktos mandzukiciem? daje rade? szukam jakiegos dobrego st z serie a ale nie mam pomyslu. z paczki wpadl balotelli i zostawie go tylko ze przydalby sie jeszcze ktos obok niego :/

Może on http://www.futhead.com/16/players/800/paulo-dybala/??

Słaba siła ale reszta widać że daje radę. Ewentualnie Bacca z Milanu. Higuain może ?

Opublikowano

Podobno latwy do przepchniecia !

Ja mam budzetowego Luiza Adriano i gra sie dobrze, ale w sezonach juz ludzie Mandzukicem mi ladny poploch robili !

Opublikowano

Jak Wam w ogole idzie w UT? Ja w pierwsze 3 sezony, 1 tytul i 2 awanse a teraz... Siedze 3 sezon w 7 lidze i ni ch nie moge awansowac dalej.

Opublikowano

Fajnie,że siła daje dużo w tej fifie ale z drugiej strony każdy bark w bark to praktycznie faul.

Nie daj Boże jakiś anemik ci w wpadnie w pole karne i wapno.

Ja obecnie gram w 7 dywizji skadem Polaków,większość to ekstraklasa i już mam problemy bo trafiam na drużyny z ovr 80+

Opublikowano

ja mam sklad z serie a, w 10 lidze 4mecze=4zwyciestwa i mistrzostwo, w 9 do tej pory 2zwyciestwa, 2 remisy i 2 porazki xd wiekszosc pogralem offline zeby coinsow troche zarobic i nauczyc sie grac. podoba mi sie ten fut, cala fifa najlepsza od lat. w dodatku przed chwila wpadl w paczce alaba  :obama: ponad 100k  :obama:  :obama: i zastanawiam sie czy przypakowac sklad z serie a czy przeniesc sie moze do innej ligi.

z przodu mam mandzukicia (taki sobie), balotelliego (polecam mocno, czolg z nienajgorszym speedem, 11 bramek w 7 meczach) i za nimi callejon (polecam rowniez, szybki, brameczki i asysty wpadaja az milo)

jak ja sie ciesze ze nie ma takiego guwna jak rok temu z ta fifa <3

Opublikowano

Ja też mam skład z Serie A i mogę polecić naszego Glika w obronie. Jest stosunkowo tani, a w obronie jest niesamowity. Mam też Szczęsnego i Błaszczykowskiego - również wyróżniają się, a są tani jak barszcz. 

Jednak nie mogę znaleźć żadnego w miarę taniego napastnika. Obecnie na szpicy jest stary Klose :P

Opublikowano

Skład dobry obecnie już zrobić nietrudno, ale mam inne pytanie - jaką formacją się Wam gra najlepiej? ;) Fajnie mi się grało 4-2-3-1(2) - tutaj wszystko super, no i 4-3-2-1, tylko że w tej właśnie trochę słabo wyglądało bronienie przez pomocników.

Opublikowano

Dostaliście dziś nagrodę za zalogowanie się do futweb/aplikacji FIFA companion ?! Dziś mi nic nie dali - koniec dnia dziecka? :)

Opublikowano

Sprobuj może Joventica, u mnie na szpicy jak narazie super sie sprawdza 8/7 wszystkie mecze online, sporo osob gra duetem Palacio/Icardi więc też może warto.

Dostaliście dziś nagrodę za zalogowanie się do futweb/aplikacji FIFA companion ?! Dziś mi nic nie dali - koniec dnia dziecka? :)

Właśnie się zalogowałem i miałem paczke LoanLegendPack, Cambel na 3 mecze choć nim grałem w Drafcie to nie jest źle.

Opublikowano

Wiadomo, że w tej części PACE jest już praktycznie bezużyteczny, a liczą się podania i drybling. Także jak ktoś ma ligę angielską to polecam tego cracka poniżej, Stephane Sessegnona z West Bromu. Na karcie żaden skill się nie wyróżnia, ale w akcji jest przekocurem. Tutaj mała próbka jego umiejętności z jednego meczu.

Opublikowano

Wczoraj mi się udało wygrać online draft, całość mega nerwowa, pierwszy mecz łatwy, drugi to chłopa cisnąłem i miałem chyba 11 strzałów przez mecz a chłop zero - udało mi się wygrać w karnych :obama:

trzeci mecz kontrolowałem cały czas ale nie mogłem strzelić gola, w 88 minucie lewandowski załatwił sprawę.

no i finał to istna masakra, 2 razy prowadziłem ale przeciwnik wyrównywał, no i znowu lewandowski w 85 na 3:2 i wygrana.

dostałem paczkę 12 rzadkich zawodników i zwykłą złotą, w tej pierwszej trafiłem Depaya (poszedł za 57k), Isco (poszedł za 32k) oraz Beneteke którego sobie sprawdzę w swoim składzie, reszta to jakieś noobki co poszły albo na discard albo za michałki ale i tak paczka bardzo ładna:D no i złote trofeum :shotgun:

Opublikowano

a wszystko dzieki wskazowkom kolegow na imprezie!

Nie moge wyjsc z 6 ligi! Ladny noob ze mne!

Opublikowano

Ja zmieniłem sobie ustawienie na 3-4-3 i wreszcie przestałem regularny wpyerdol zbierać. 9 liga wita ;) 

Opublikowano

Wczoraj mi się udało wygrać online draft, całość mega nerwowa, pierwszy mecz łatwy, drugi to chłopa cisnąłem i miałem chyba 11 strzałów przez mecz a chłop zero - udało mi się wygrać w karnych :obama:

trzeci mecz kontrolowałem cały czas ale nie mogłem strzelić gola, w 88 minucie lewandowski załatwił sprawę.

no i finał to istna masakra, 2 razy prowadziłem ale przeciwnik wyrównywał, no i znowu lewandowski w 85 na 3:2 i wygrana.

dostałem paczkę 12 rzadkich zawodników i zwykłą złotą, w tej pierwszej trafiłem Depaya (poszedł za 57k), Isco (poszedł za 32k) oraz Beneteke którego sobie sprawdzę w swoim składzie, reszta to jakieś noobki co poszły albo na discard albo za michałki ale i tak paczka bardzo ładna:D no i złote trofeum :shotgun:

ja przed chwila wygralem 3 mecz, przed ostatnim chwila przerwy i zaraz zaczynam xd

ogolnie ciezki ten draft, gram juz ktorys raz i zwykle na 2 meczu sie zatrzymywalem ale emocji takich w zadnym innym trybie nie ma. no i chcialbym platyne wiec tym bardziej musze to wygrac w koncu xd

edit; taaaaak jest, 4:3 malo w gacie nie narobilem. w paczce m.in. cech, lacazette, morata, piszczek, wallcot i paru innych czyli prawie 200k coinsow sie spodziewam, podoba mi sie ten draft :D

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Cosmos - sprawdź sobie formację 4-2-3-1(2). Chyba w FIFIE16, przynajmniej FUTcie, to najlepsza formacja. Ma praktycznie wszystko - skrzydła, bardzo mocny środek pola, tylko pamiętaj o dobrych workrate'ach - na ŚPD koniecznie daj zawodników z medium/medium, a najlepiej medium/high. :)

Opublikowano

Dzięki, spróbuję. Kasy mało w klubie. W ogóle 15000 coinsów za żeton w draft? Przecież to jest yebanie graczy w du.pę bez mydła. 

Opublikowano

Ta kasa sie praktycznie zwraca, tylko choc 1 mecz trzeba wygrac.

Opublikowano

(pipi)a tam ! Wygralem 2 mecze, prze(pipi)alem 3. Dostalem paczke premium zlota i chyba 2 normalne. Zadnej dobrej karty, zadnej blyszczacej. Maksymalnie mialem jakiegos ruska 75ovr, ktory poszedl za 400-500coinsow. Eee. Dobrze, ze udalo mi sie opchnac coinsy, takze kwota fify mi sie wrocila.