Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kurde ja ciagle sie zastanawiam czy brac na ps4 czy na pc. No ale patrzac na diablo 3 na konsolach to raczej wersja na blache jest lepsza opcja.

Zastanawialem sie troche miedzy konsola, a PC. Ostatecznie padlo na PC - ogralem bete.

Zeby nie bylo - Dooma biore na konsole, ale Overwatch juz na PC.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 700
  • Wyświetleń 86,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No jakby to była opinia kogoś innego to może bym uwierzył Ale Ty już miałeś kilkanaście gier wszechczasów które lądowały na pchlim po 2 dniach wraz z konsolą xD

• Prosze przeniesc do dzial multiplatformy, pozdrawiam.

• Dobra gierka. Na 1440p smiga mi w 60 klatkach mimo tego ze nie mam najnowszej grafy wiec optymalizacja bardzo dobra.   A sama gra? Krótkie odczucia poniżej         xDDD

Opublikowano

dla wszystkich bedzie od 5 do 9 maja ale jak ktos kupi gre przed 29 kwietnia to dostanie dla siebie i kolegi dostep juz od 3 maja

Opublikowano

Oglądam te gameplaye i jakoś powolnie to wszystko wygląda.

Opublikowano

Ma ktoś może wolny kodzik dla PS4 do Bety?

Opublikowano

Overwatch nie powinien przypadkiem zostac przeniesiony do dzialu multiplatformy ?

Jakby ktos mial kodzik w wersji na PS4, to chetnie przyjme :)

Opublikowano

Overwatch nie powinien przypadkiem zostac przeniesiony do dzialu multiplatformy ?

Powinien i pewnie było by 10 x więcej postów niż tu :-) a biorąc pod uwagę,że od 5 rusza otwarta Beta na wszystkie platformy to pisać będzie o czym.

Opublikowano

Przeniesiony.

Mi to w sumie wszystko jedno, ale przeciez administracja pisała wiele razy ze jak gra jest multiplatforma to PC i konsole mogą mieć oddzielne tematy, zwlaszcza ze Overwatch nie ma cross-platform multiplayera, wiec zastanawia mnie powód takiej decyzji :)

Opublikowano

Co za roznica.

Szczerze to spodziewalem sie wiekszego zainteresowania gra blizza. Sam o zakupie zdecyduje dopiero po ograniu bety, gameplaye mnie nie przekonuja

Opublikowano

Zapowiedz nadchodzącej Bety w wersji Blizzarda :)

Opublikowano

Dupy mi nie urwało, niczym szczegolnym sie tak gra nie wyroznia. Musze sie jeszcze zastanowic nad zakupem.

Opublikowano

Mam podobnie i po małym co nieco stwierdzam że ta gra powinna być jednak za free. Niczym mnie nie zachwyciła, pomimo że lubię grac w multi.Skilla tutaj co kot napłakał a gra głównie nastawiona na współpracę co powinno być jednak dużym plusem tak tutaj średnio do mnie to przemawia.

Opublikowano

Pierwsze wrażenie? Ładnie wygląda, działa płynnie, więc jestem zadowolony z wersji na konsole :)

A drugie? Gra wciąga, fajna zadyma, Tracer wymiata, tylko szkoda, że trzeba płacić pełną cenę, kupić nie kupię, ale pewnie dostanę na urodziny bo mam zaraz po premierze :)

Edytowane przez Moldar