Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Kurde ja ciagle sie zastanawiam czy brac na ps4 czy na pc. No ale patrzac na diablo 3 na konsolach to raczej wersja na blache jest lepsza opcja. Zastanawialem sie troche miedzy konsola, a PC. Ostatecznie padlo na PC - ogralem bete. Zeby nie bylo - Dooma biore na konsole, ale Overwatch juz na PC.
Opublikowano 20 kwietnia 20169 l ktos ma na oddanie dodatkowy kod na wczesniejsza open bete zeby nie kupowac w ciemno?
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l dla wszystkich bedzie od 5 do 9 maja ale jak ktos kupi gre przed 29 kwietnia to dostanie dla siebie i kolegi dostep juz od 3 maja
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Poproszę Edit. Albo jednak pass, nie zauważyłem, że PC, a chce wersję na ps4 sprawdzić. Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez Moldar
Opublikowano 1 maja 20168 l Overwatch nie powinien przypadkiem zostac przeniesiony do dzialu multiplatformy ? Jakby ktos mial kodzik w wersji na PS4, to chetnie przyjme
Opublikowano 2 maja 20168 l Overwatch nie powinien przypadkiem zostac przeniesiony do dzialu multiplatformy ? Powinien i pewnie było by 10 x więcej postów niż tu :-) a biorąc pod uwagę,że od 5 rusza otwarta Beta na wszystkie platformy to pisać będzie o czym.
Opublikowano 2 maja 20168 l Przeniesiony. Mi to w sumie wszystko jedno, ale przeciez administracja pisała wiele razy ze jak gra jest multiplatforma to PC i konsole mogą mieć oddzielne tematy, zwlaszcza ze Overwatch nie ma cross-platform multiplayera, wiec zastanawia mnie powód takiej decyzji
Opublikowano 2 maja 20168 l Co za roznica. Szczerze to spodziewalem sie wiekszego zainteresowania gra blizza. Sam o zakupie zdecyduje dopiero po ograniu bety, gameplaye mnie nie przekonuja
Opublikowano 3 maja 20168 l Dupy mi nie urwało, niczym szczegolnym sie tak gra nie wyroznia. Musze sie jeszcze zastanowic nad zakupem.
Opublikowano 3 maja 20168 l Mam podobnie i po małym co nieco stwierdzam że ta gra powinna być jednak za free. Niczym mnie nie zachwyciła, pomimo że lubię grac w multi.Skilla tutaj co kot napłakał a gra głównie nastawiona na współpracę co powinno być jednak dużym plusem tak tutaj średnio do mnie to przemawia.
Opublikowano 3 maja 20168 l Pierwsze wrażenie? Ładnie wygląda, działa płynnie, więc jestem zadowolony z wersji na konsole A drugie? Gra wciąga, fajna zadyma, Tracer wymiata, tylko szkoda, że trzeba płacić pełną cenę, kupić nie kupię, ale pewnie dostanę na urodziny bo mam zaraz po premierze Edytowane 3 maja 20168 l przez Moldar
Opublikowano 4 maja 20168 l Wystarczy pre-order zrobić i działa, kasę pobierają dopiero 23 maja więc spokojnie można anulować