Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HALO 5 - Multiplayer: ARENA (ustawki, customy, dyskusje itp.)

Featured Replies

Opublikowano

Wydaje mi sie ze była mowa ze nie mozna spaść niżej o rangę tylko np jak jestes gold 3 to mozesz spaść do gold 1

• Odpowiedzi 840
  • Wyświetleń 358,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oglądając to mam ochotę wziąć płytkę z grą i na nią nasrać ... 

• przed premierą gry cały pomysł Areny z rangami, dywizjami, sezonami uważałem za świetny, będący odpowiedzą na to czego oczekiwali fani. 3 miesiące po premierze stwierdzam że cała arena to chyba najwię

• Pograłem sobie znowu troszkę i jednak ta gra jest góównem. Poprawione celowanie niestety nie ratuje tej gry. Jednak najgorsze multi w całej serii. Wracam do MCC i GoW UE.

Opublikowano

Zainstalowalem halo channel na telefonie, swietna apka do statystyk. Sama arena super miodna :dance2:

Opublikowano

A jak ktoś się wybije do wyższej dywizji to może spaść z powrotem do niższej?

Opublikowano

No właśnie chyba nie, jedynie spaść na poziom niżej. są 1,2,3 w każdej randze. Jak na moje to to zje8ali bo wolałbym spadać w dół tyle ile trzeba, ale dobrze, że będą te resety co miesiąc. 

Opublikowano

Ale ta gra jest dobra  :fsg:

DżabaZZeo jedziemy dziś z koxem znowu ja Ty Juan i ktoś jeszcze także czekać grzecznie  :daddy:

Opublikowano

pomyślę  :reggie:

Opublikowano

Są tu jacyś fani SMG, którzy chcieliby się załapać na specjalną skórkę do tegoż? Mogę oddać kodzik, ale nie na cebulę na allegro i najlepiej nie jak macie sprzedać grę za tydzień. Jakby co to priv i oddaje pierwszemu chętnemu.

Opublikowano

Głupie pytanie: Jak zagrać w Stronghold? Nie widzę nigdzie tego trybu na liście do zagrania...

Opublikowano

Stronghold znajduje sie w team slayer

Opublikowano
  • Autor

Ale ta gra jest dobra  :fsg:

DżabaZZeo jedziemy dziś z koxem znowu ja Ty Juan i ktoś jeszcze także czekać grzecznie  :daddy:

Woah, Soulik zauroczony Halo znowu? :P

Opublikowano

0.67 K/D i ranga Silver 1. Nawet mi siebie nie zal xD.

Opublikowano

O ile w Warzone dostaję lanie, to w Team Arenie i Slayerze bawię się znakomicie. Dużą zasługę należy przypisać rangom i matchmakingu, które w 90% przypadków sprawdzają się znakomicie. Nie czuję się ownowany przez innych, a potyczki są wyrównane, przez co adrenalina występuje do samego końca starcia. Ostatni raz bawiłem się tak dobrze w multi PvP kilka lat temu ogrywając Team Fortress 2 na PC. Chylę czoła przed 343 Industries, mam nadzieję, że nie zepsują Areny zmianą playlist (patrz The Coaliton i GoW: UE) bądź przesadzonymi zmianami w balansie gry.

Opublikowano

Warzone w moim odczuciu jest trudniejsze z uwagi na to, że mapy są rozległe (przynajmniej ta zimowa) i na otwartej przestrzeni szybko ściągają ludki ze snajperkami, BR itp. a jak już jakaś drużyna zajmie odpowiednie lokacje (bazy) to zaczyna się zwykła kamperka w obronie punktów i druga drużyna ma wtedy przekichane bo zawsze muszą się ładować w miejsce gdzie już na nich czekają.

Opublikowano

Ja mam tradycyjnie K/D ratio w okolicach 1.0, jak w każdym prawie Halo. Ale co się trzeba nalatać w tej części...same tryhardy, wszędzie. Jak się zaczyna mecz skacze mi ciśnienie. Na jakim gracie sensitive? Ja na 4 ale coś mi chyba prawa gałka się rozwala i czasem aiming żałośnie ucieka po bokach celu. Z tymi rangami to rożnie bywa. Mam na slayerze platynę i dopiero jak mi spadła z trójki na jedynkę to da się grać, przedtem non stop wpierd0l. Zabawne, że za ffa i swat dostałem onyxa...

Opublikowano

Ja gram na 7, docelowo 10. Mam wrażenie, że gałki w padzie od One'a są dużo gorsze od tych w DS4, ale może mi się zdaje lub mam z(pipi)onego pada. Trzeba ćwiczyć.

Opublikowano

Ooo, dycha to ładnie :) ja na dyszce zaczynałem przy H3 bo myślałem, że to tak PRO ;) 3-5, w zależności od części Halo. Ciekaw jestem bardzo jak z graniem na padzie elite, jak ktoś zagrał to może się podzieli wrażeniami.