Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

Na XO też są, choć grałem dość krótko - były zauważalne nawet na samym początku misji, gdzie w zasadzie nic się nie działo na ekranie.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

U mnie spadki pojawiły się na X0 dopiero jak miałem kilkanaście jednostek i jak doszło do konkretnej jatki. Na samym początku bez zwolnień. Wydaje mi się, że podobnie to śmigało na X360 no ale z pamięcią różnie bywa.

Opublikowano

Gdzie znaleźć  tego Tekkena i SC II w BC? Na konsoli coś nie widze tego :/

Opublikowano
Opublikowano

Left 4 Dead 2 jest już dostępne we wstecznej kompatybilności.

Opublikowano

No nie mogę uwierzyć jak porzucili BC ;)

Opublikowano

Czytając te żale sprzed miesiąca mozna się nieźle ubawić:)

Opublikowano

Kto się pisze na Left4Dead?

Opublikowano

Żałuję, że nie kupiłem w tej promocji RDR'a i Skate 3, zapewne niedługo się pojawią oficjalnie.

Opublikowano

Gdzieś na gafie widziałem info niby od jednego z testerów gier w BC, że obecnie jest kilka większych produkcji w testach w tym Bioshock 1 i 2 czy Portal (chyba 2).

Opublikowano
  • Autor

Figuś, Badzamby, Karolek ! gramy w left 4 dead 2 :D ?  Tak w maju mógłbym zacząć :)

Jak będzie w jakimś promo to spoko. W maju to srutututu kapiszony :lapka:

Opublikowano

Ja także nie grałem w L4D2, chętnie zagram.

O ile nie będzie chodziło tak jak pierwsze burdelandsy, grałem chwilę z Bluberem w ~ 12fps'ach, dosłownie to jakaś masakra :joe:

Opublikowano

No to kupuje Left4Dead zagramy w versusa wierzę

Opublikowano

Forumkowy versus 4 na 4? :obama:

Opublikowano

dobra kupiłem l4d2 na allegro (wjechał cebulowy kuponik) więc czekam na was zbóje

Opublikowano

dobra kupiłem l4d2 na allegro (wjechał cebulowy kuponik) więc czekam na was zbóje

Bierzemy dodatki ? Ja chyba cyfróweczke przytule

Opublikowano

Może wpierw zagrajmy po prostu podstawową kampanie (tam i tak jest masa grania, 5 kampanii, tryb expert, versus itp) i jak siądzie to się wezmie dodatki chociaż szczerze mówiąc to dostałem ja na steamie za free i były ok ale płacić za nie mi się średnio widzi. 

Fajne jest to DLC z wszystkim mapami z oryginalnego L4D, ale ponownie na PC były i są za free więc troche frajersko bym się czuł heh

Opublikowano

Okok na dodatki zawsze można poczekać jak beda na promocji i chętni do grania

Opublikowano

Dead Space dostępne w BC.