Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 349,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Za(pipi)iata jest ta wsteczna kompatybilność. Wczoraj grałem w ds i coopa uskutecznialem bo farmilem ubitych bossow dla sun bro association. Podglądałem profile tych z którymi grałem i prawie same xbox one. Ds tętni życiem teraz na 360'tce prawie jak na premierę. Do tego poza wiadomą miejscówką działa za(pipi)iście. Naprawdę chcę teraz modern warfare i bad company 2 we wstecznej tylko dlatego że wtedy serwery się zapełnia i będę mógł sobie przypomnieć tą za(pipi)istość.

Opublikowano

Czekam na Skate 3, ale o ile dobrze się orientuję, to serwery tej gry już nie działają. Jeżeli tak, to raczej społeczność w tej grze nie odżyje.

:frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Działają, ale są problemy czasem z dołączaniem. 

Opublikowano

To widocznie dlatego myślałem, że nie działają.

Opublikowano

jedynke by dali bo mam cyfre jedynki i bym sobie multi popykał

btw ten outland to dobra gra kiedyś kupiłęm a nawet nie uruchomiłem - to ten wstydliwy okres kiedy WSZYSTKO co wychodziło na xbox live arcade kupowałem :D

Opublikowano

po zmianie gt wylogowuuje mnie z live w kazdej grze ze wstecznej. moge albo zmienic na stary gt albo grac offline bez zdobywania osiagniec. co ten MS...

Opublikowano

u mnie wywala i nie mozna nawet save wczytac, w girsach pokazywalo, ze nie mam aktywnego zadnego profilu

Opublikowano

Żeby zagrać w Red Dead Redemption to muszę mieć płytę z podstawką tylko, czy również zadziałają inne wydania RDR jak np. Wspólne z undead?

Opublikowano

Forumowe granie w L4D2 coraz bliżej, jak doczytałem bluber ma już gierkę, ja mam od dziś, blantman czeka na paczkę, także figuś jakbyś mógł zagęścić ruchy i badzambego też dopytać czy się w ogóle pisze to by było miło, a i resztę która wstępnie zgłosiła zainteresowanie prosiłbym o status.

Przed nami niezmierzone pokłady miodu, beki i ogólnie rzeźnia, nie spyerdolcie tego :]

Opublikowano
  • Autor

Potwierdzam gotowość, co do badzambego to muszę z nim pogadać żeby się określił na 100%

Opublikowano

Ta jes, moja leży na poczcie także jak coś to walić na xbl :ogor: (pechowo akurat bo Dks3 wychodzi zaraz, ale na jedną kampanie wieczorkiem to dam się skusić)

Opublikowano

Ja jeszcze się zastanawiam czy nie wziąść cyfrówki z rosyjskiego Live'a.

Ogólnie to jest pare dodatków do tej gry ale czy któryś jest warty uwagi?

Opublikowano

Wszystkie są warte uwagi ale tylko w wypadku jeśli będziesz chciał spędzić z grą +50h bo tak to normalna kampania starczy do lajtowego każualowego grania (dodatki dorzucają mapy z jedynki oraz dwie krótsze kampanie, które nie urywają ale są solidne)

Opublikowano

Jak sciagnac gre z 360 bez podpietej karty? Jest jakis magiczny sposob? Jakbym podlaczyl 360 i na nim sciagnal, to bede mogl pozniej bez karty pobrac to jeszcze raz na xone? Nie wiem po co tak utrudniaja ludziom zycie, zeby przycebulic 8 letnie gierki.

Opublikowano

Magiczny sposób to podpięcie karty lub paypal, serio co to za problem dodać kartę ?

Tak będziesz mógł ponownie pobrać grę na xone bez konieczności podpięcia karty

Opublikowano

Utrudniają życie, bo proszą o podpięcie kart... w którym wieku żyjemy, w XIX, że to taki problem?

Rozumiem, że ktoś może sobie tego nie życzyć, ale nie popadajmy w szaleństwo.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Kamery w laptopach pewnie jeszcze taśmą zaklejają ;)