Opublikowano 26 września 20168 l co nie zmienia faktu że łan pancz mena poprostu świetnie się ogląda. i to się powtórzy w drugim sezonie. Doskonaly dobor slow Andzeju. @Bansai Te 2-3 strony to prawie rok temu bylo
Opublikowano 26 września 20168 l Ale dwie strony W swojej krytyce OPM jestes bardzo... 'powtarzalny'.
Opublikowano 26 września 20168 l co nie zmienia faktu że łan pancz mena poprostu świetnie się ogląda. i to się powtórzy w drugim sezonie. Doskonaly dobor slow Andzeju. @Bansai Te 2-3 strony to prawie rok temu bylo cieszę się niezmiernie, że wyłapałeś mój smacek językowy
Opublikowano 25 lipca 20177 l Znalezione w sieci - ostateczny dowód tego jak bardzo wypaśna jest muzyczka z openingu Ech, człek już stęsknił za Saitamą. Niestety chodzą ploty, że drugi sezon może być przesunięty na wiosnę 2018 r. :/
Opublikowano 25 września 20177 l Zmieniło się studio tworzące drugi sezon. Oj, to zamieszanie nie wróży nic dobrego. :(http://pl.ign.com/one-punch-man/13681/news/one-punch-man-2-sezon-stworzy-inne-studio-animacjiData premiery? Nadal nieznana.
Opublikowano 25 września 20177 l Madhouse ma w produkcji Overlord S2 (mam nadzieje że w 2018) i Cardcaptor Sakura Clear Card na styczeń 2018, może nie starczyło im siły roboczej na OPM? Edytowane 26 września 20177 l przez metalcoola
Opublikowano 25 września 20177 l Studio J.C. Staff też sobie poradzi i się nie martwię. W końcu są odpowiedzialni za Shokugeki No Soma.
Opublikowano 10 maja 20186 l Ależ to anime jest nierówne. Z jednej strony fenomenalnie szydercze z drugiej (ostatnie 3 odcinki) nudne i rozwleczone. Doprawione to wszystko heroicznością najwyższej klasy ( Spoiler robienie z siebie dupka po Deepsea Kingu lub pocieszanie pokonanego, że walka była wyrównana i dobra ) . Jest w tym wszystkim jakiś magnes, który sprawił, że pomimo iż żona mi narzekała,,że to głupie anime to z miejsca stałem się fanem. Byle by eksponowano wątki Saitamy, Genosa i podróży na szczyt organizacji tego pierwszego a nie brnięto w opowiadanie o reszcie klasy S i będę usatysfakcjonowany.
Opublikowano 12 maja 20186 l widzę ruch w temacie i aż się spociłem bo już myślałem, że jakieś info odnośnie drugiego sezonu
Opublikowano 12 maja 20186 l W dniu 10.05.2018 o 22:46, szczudel napisał: Ależ to anime jest nierówne. Z jednej strony fenomenalnie szydercze z drugiej (ostatnie 3 odcinki) nudne i rozwleczone. Doprawione to wszystko heroicznością najwyższej klasy ( Ukryj zawartość robienie z siebie dupka po Deepsea Kingu lub pocieszanie pokonanego, że walka była wyrównana i dobra ) . Jest w tym wszystkim jakiś magnes, który sprawił, że pomimo iż żona mi narzekała,,że to głupie anime to z miejsca stałem się fanem. Byle by eksponowano wątki Saitamy, Genosa i podróży na szczyt organizacji tego pierwszego a nie brnięto w opowiadanie o reszcie klasy S i będę usatysfakcjonowany. No to nie będziesz. Garou
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l No to ponoć kwiecień 2019... Ale która to już data premiery? Edytowane 12 sierpnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Poczeka się. Przynajmniej dostaniemy wyczesaną animację ruchów tak, że czuć będzie każdy mocarny punch.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Autor Ja straciłem cierpliwosc i wzialem sie za mange tydzien temu. Niby nadal są zabawne gagi i się uśmiałem niezle kilka razy, ale ile mozna jechac na jednym patencie?
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Całkiem fajny ten nowy rozdział, sporo nowych postaci i chyba elity MA wkraczają do akcji (black sperm ). Tylko jak sobie pomyślę ile jeszcze trzeba czekać do tych walk
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 12 godzin temu, Shen napisał: (...) Niby nadal są zabawne gagi i się uśmiałem niezle kilka razy, ale ile mozna jechac na jednym patencie? Przecież od dłuższego czasu manga kręci się głównie wokół innych postaci, a nie Saitamy