Skocz do zawartości

One Punch Man

Featured Replies

Opublikowano

co nie zmienia faktu że łan pancz mena poprostu świetnie się ogląda. i to się powtórzy w drugim sezonie.

Doskonaly dobor slow Andzeju.

@Bansai

Te 2-3 strony to prawie rok temu bylo :yao:

• Odpowiedzi 308
  • Wyświetleń 82,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Drugi sezon anime w przyszłym roku  http://pl.ign.com/one-punch-man/7493/news/2-sezon-anime-one-punch-man-powstanie-w-2017-roku

• Nigdy nie oglądałeś Dragon Balla?    

• skoro w bajce sie wszystko powtarza to dyskusja tez sie powtarza, nie da sie teog uniknac

Opublikowano

Ale dwie strony :cool:

W swojej krytyce OPM jestes bardzo... 'powtarzalny'.

Opublikowano

co nie zmienia faktu że łan pancz mena poprostu świetnie się ogląda. i to się powtórzy w drugim sezonie.

Doskonaly dobor slow Andzeju.

@Bansai

Te 2-3 strony to prawie rok temu bylo :yao:

cieszę się niezmiernie, że wyłapałeś mój smacek językowy

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Znalezione w sieci - ostateczny dowód tego jak bardzo wypaśna jest muzyczka z openingu :obama:

Ech, człek już stęsknił za Saitamą. Niestety chodzą ploty, że drugi sezon może być przesunięty na wiosnę 2018 r. :/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Madhouse ma w produkcji Overlord S2 (mam nadzieje że w 2018) i Cardcaptor Sakura Clear Card na styczeń 2018, może nie starczyło im siły roboczej na OPM?

Edytowane przez metalcoola

Opublikowano

Studio J.C. Staff też sobie poradzi i się nie martwię. W końcu są odpowiedzialni za Shokugeki No Soma.

Opublikowano

Pewnie wylozyli sie na zlozonosci scenariusza.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ależ to anime jest nierówne. Z jednej strony fenomenalnie szydercze z drugiej (ostatnie 3 odcinki) nudne i rozwleczone. Doprawione to wszystko heroicznością najwyższej klasy (

Spoiler

robienie z siebie dupka po Deepsea Kingu lub pocieszanie pokonanego, że walka była wyrównana i dobra

) .

Jest w tym wszystkim jakiś magnes, który sprawił, że pomimo iż żona mi narzekała,,że to głupie anime to z miejsca stałem się fanem. Byle by eksponowano wątki Saitamy, Genosa i podróży na szczyt organizacji tego pierwszego a nie brnięto w opowiadanie o reszcie klasy S i będę usatysfakcjonowany. 

Opublikowano

widzę ruch w temacie i aż się spociłem bo już myślałem, że jakieś info odnośnie drugiego sezonu :frog:

Opublikowano
W dniu 10.05.2018 o 22:46, szczudel napisał:

Ależ to anime jest nierówne. Z jednej strony fenomenalnie szydercze z drugiej (ostatnie 3 odcinki) nudne i rozwleczone. Doprawione to wszystko heroicznością najwyższej klasy (

Ukryj zawartość

robienie z siebie dupka po Deepsea Kingu lub pocieszanie pokonanego, że walka była wyrównana i dobra

) .

Jest w tym wszystkim jakiś magnes, który sprawił, że pomimo iż żona mi narzekała,,że to głupie anime to z miejsca stałem się fanem. Byle by eksponowano wątki Saitamy, Genosa i podróży na szczyt organizacji tego pierwszego a nie brnięto w opowiadanie o reszcie klasy S i będę usatysfakcjonowany. 

No to nie będziesz.

Garou :banderas:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No to ponoć kwiecień 2019... Ale która to już data premiery? yao.png

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Poczeka się. Przynajmniej dostaniemy wyczesaną animację ruchów tak, że czuć będzie każdy mocarny punch.

Opublikowano
  • Autor

Ja straciłem cierpliwosc i wzialem sie za mange tydzien temu. Niby nadal są zabawne gagi i się uśmiałem niezle kilka razy, ale ile mozna jechac na jednym patencie?

Opublikowano

czytam bo nadal mi dryga na widok rysowanych cycków Fubuki

Opublikowano

Całkiem fajny ten nowy rozdział, sporo nowych postaci i chyba elity MA wkraczają do akcji (black sperm :wub:). Tylko jak sobie pomyślę ile jeszcze trzeba czekać do tych walk :frog:

Opublikowano
12 godzin temu, Shen napisał:

(...) Niby nadal są zabawne gagi i się uśmiałem niezle kilka razy, ale ile mozna jechac na jednym patencie?

Przecież od dłuższego czasu manga kręci się głównie wokół innych postaci, a nie Saitamy :dunno: