Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Mi wygasa 9/04 i jakoś nigdzie tego kafelka nie widzę.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

W dashu wejdź w kupno Xbox live gold i powinny być 3 opcje do wyboru 1, 3 lub 12 miesięcy wraz z podanymi cenami

Opublikowano

Tak robię i zarówno na dashu polskim jak i angielskim (GB) cena za miesiąc jest standardowa.

Opublikowano

No to nie wiem ja przedłużyłem za £1 o miesiąc i teraz sprawdzam to mam aktywnego golda do 25/5 czyli pomyliłem sie z data wygaśnięcia mojej subskrypcji

Opublikowano

No nic, sprawdzę za jakiś czas jeszcze.

Opublikowano

w takim razie będę musiał sprawdzić w poniedziałek na X1 bezpośrednio, bo przez www mam zwykłą cenę.

Opublikowano

Ja tego kafla to miałem od miesiąca że mi wygasa gold za 30 dni, a potem się zmieniło że można przedłużyć za funta :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ja kliknąłem przez stronę, tylko w deals kliknąłem pod gierką dołącz i tam jest opcja z 1zł

Opublikowano

Ha a miałem jakoś tydzień temu na tej liście opcję za 1 zł, ale olałem bo mam do lutego jeszcze... Uznałem, że nie zadziała. Zadziałałoby?

Opublikowano

Ja sprawdziłem dzisiaj z poziomu www i pokazało mi próbną subskrypcję na 30 dni za 0 zł. "Zakupiłem" więc :)

Rożnica jest chyba taka, że na tej "próbnej" nie da się pobierać gier w ramach Golda. Ale przynajmniej online się pogra :)

Opublikowano

19 Kwietnia EA wrzuca Fife 16 do EA Access

Opublikowano

19 Kwietnia EA wrzuca Fife 16 do EA Access

A ja właśnie zacząłem wykorzystywać swoje 10 godzin grania i rozpocząłem karierę Portsmouth - idealnie! :-D

Opublikowano

Na stronie xbox.com w subskrypcjach klikasz 'nie odnawiaj' czy coś w tym stylu. 

Opublikowano

Jak sciagne na xone jakas gre w GWG, ktora jest z 360, to moge tez ja pozniej sciagnac na 360 (juz po jej wyjsciu z oferty)?

Opublikowano

oficjalna strona xboxa

W przypadku konsoli Xbox 360 gry uzyskane w ramach programu Games with Gold w okresie, gdy Twoja subskrypcja konta Xbox Live Gold była aktywna, są Twoje, niezależnie od tego, czy nadal posiadasz tę subskrypcję.

Opublikowano

Nie o to mi chodzilo, wiem ze na 360 gry zostaja na zawsze, chodzilo mi o cos innego. Teraz jest np. Dead Space na 360, sciagam na xone, okazuje sie ze gra dziala w BC slabo, wiec za miesiac, gdy juz sa nowe gry w GWG, chce Dead Space sciagnac sobie na 360. O to mi chodzi - da sie, czy nie? Gry niby sa przypisane do konta, ale nie wiem czy xbox traktuje to jaka jedna gre, ktora mozna sciagnac na kazdej konsoli, czy jak to wyglada. 

Opublikowano

o super, nie bralem fify 16 wyjatkowo wlasnie z mysla ze kiedys sie wezmie z ea access