Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Mi wygasa 9/04 i jakoś nigdzie tego kafelka nie widzę.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

W dashu wejdź w kupno Xbox live gold i powinny być 3 opcje do wyboru 1, 3 lub 12 miesięcy wraz z podanymi cenami

Opublikowano

Tak robię i zarówno na dashu polskim jak i angielskim (GB) cena za miesiąc jest standardowa.

Opublikowano

No to nie wiem ja przedłużyłem za £1 o miesiąc i teraz sprawdzam to mam aktywnego golda do 25/5 czyli pomyliłem sie z data wygaśnięcia mojej subskrypcji

Opublikowano

No nic, sprawdzę za jakiś czas jeszcze.

Opublikowano

w takim razie będę musiał sprawdzić w poniedziałek na X1 bezpośrednio, bo przez www mam zwykłą cenę.

Opublikowano

Ja tego kafla to miałem od miesiąca że mi wygasa gold za 30 dni, a potem się zmieniło że można przedłużyć za funta :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ja kliknąłem przez stronę, tylko w deals kliknąłem pod gierką dołącz i tam jest opcja z 1zł

Opublikowano

Ha a miałem jakoś tydzień temu na tej liście opcję za 1 zł, ale olałem bo mam do lutego jeszcze... Uznałem, że nie zadziała. Zadziałałoby?

Opublikowano

Ja sprawdziłem dzisiaj z poziomu www i pokazało mi próbną subskrypcję na 30 dni za 0 zł. "Zakupiłem" więc :)

Rożnica jest chyba taka, że na tej "próbnej" nie da się pobierać gier w ramach Golda. Ale przynajmniej online się pogra :)

Opublikowano

19 Kwietnia EA wrzuca Fife 16 do EA Access

Opublikowano

19 Kwietnia EA wrzuca Fife 16 do EA Access

A ja właśnie zacząłem wykorzystywać swoje 10 godzin grania i rozpocząłem karierę Portsmouth - idealnie! :-D

Opublikowano

Na stronie xbox.com w subskrypcjach klikasz 'nie odnawiaj' czy coś w tym stylu. 

Opublikowano

Jak sciagne na xone jakas gre w GWG, ktora jest z 360, to moge tez ja pozniej sciagnac na 360 (juz po jej wyjsciu z oferty)?

Opublikowano

oficjalna strona xboxa

W przypadku konsoli Xbox 360 gry uzyskane w ramach programu Games with Gold w okresie, gdy Twoja subskrypcja konta Xbox Live Gold była aktywna, są Twoje, niezależnie od tego, czy nadal posiadasz tę subskrypcję.

Opublikowano

Nie o to mi chodzilo, wiem ze na 360 gry zostaja na zawsze, chodzilo mi o cos innego. Teraz jest np. Dead Space na 360, sciagam na xone, okazuje sie ze gra dziala w BC slabo, wiec za miesiac, gdy juz sa nowe gry w GWG, chce Dead Space sciagnac sobie na 360. O to mi chodzi - da sie, czy nie? Gry niby sa przypisane do konta, ale nie wiem czy xbox traktuje to jaka jedna gre, ktora mozna sciagnac na kazdej konsoli, czy jak to wyglada. 

Opublikowano

o super, nie bralem fify 16 wyjatkowo wlasnie z mysla ze kiedys sie wezmie z ea access