Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma po włączeniu symulacji. Symulacja daje tylko to, że auto ledwo się toczy po dzwonie. Tak było w FH 2 i jest w 3.

Ale sprawdźcie u siebie,może mam jakąś lewą kopie gry ;)

Edytowane przez Emtebe

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 207,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

W CARS chyba nawet 70 aut nie było w standardowej edycji, a tu jest 350. Domyślam się, że to nie jest tak, że zrobi się w jednym aucie i jest we wszystkich tak samo.

Opublikowano

O tym też napisałem. Wydaje mi się, że nie ma czasu by modelować uszkodzenia dla tylu aut. A takie delikatne wgniecenia to pewnie można dla większej ilości zrobić dużo szybciej.

Opublikowano

Pytanie do tych co już trochę pograli: 3 jest w jakimś aspekcie lepsza od poprzednich części, czy to po prostu więcej tego samego, świetnego, Horizona? No i jak gra wygląda bez HDRa? Na porównaniach można odnieść wrażenie, jakby gra była specjalnie wyprana z kolorów, rzeczywiście tak jest, czy to hdr po prostu jest taki dobry? 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Najlepsza część serii i pewnie najładniejszy racer na rynku. Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

No i jak gra wygląda bez HDRa? Na porównaniach można odnieść wrażenie, jakby gra była specjalnie wyprana z kolorów, rzeczywiście tak jest, czy to hdr po prostu jest taki dobry?

Nic nie jest wyprane z kolorów, a gra wygląda świetnie, szczególnie kiedy zachodzi słońce i w nocy.
Opublikowano

No jutro będę miał. Dzwoniłem do Sferisa i podobno nadali przed 16 kurierem :)

Masz na mailu potwierdzenie nadania ? Czy tylko info przez telefon dostałeś?

Opublikowano

Dostał już ktoś maila od sferis o wysyłce? Bo ja póki co dostałem maila od Microsoft ze wysłali horizon - który miesiąc temu anulowałem przez konsultanta na ich stronie, oczywiście paypal -239zł :[

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Nie tylko przez tel. Pytałem to czemu nie dostałem żadnego maila z informacją to mi powiedział że rano dostane. Ale imo jest cień zagrożenia że jednak będzie pojutrze.
Opublikowano

Jakie autko do driftu polecacie? Probowalem NSX, teraz M4 w s1 zrobiona ale tego driftu gdzie trzeba 80tysi nastukac nie moge wbic :/

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

to chyba kwestia nie tyle co auta, a umiejetnosci. drity poki co najgorzej mi sie wbija

Opublikowano

Nie pamietam za bardzo jak, a wiem, ze w FH2 bylo to samo, nie moge zmienic w tuningu np pochylenia kol, resorow, mam klodki z prawej strony. Jak to obejsc Ktos moz wie?

Opublikowano

Ok, już jasne. Dzisiaj przyszedł mail od MS - wysyłają upsem. Mam numer śledzenia. Na stronie ms teraz dopiero się pojawiło.

Opublikowano

Narazie powiem szału nie ma, jakies takie poduszkowce mi sie wydaja te auta w tym modelu jazdy. Pogram na pewno dłużej ale pierwsze wrażenie nie jest idealne

Opublikowano

Welna, ja rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie ale

g2Yo3.gif

myślałem że w H2 był ogrom jeżdżenia ale im więcej odkrywam z każdą rozbudową festiwalu tym bardziej rozumiem ile jeszcze grania przede mną :obama: tym razem nigdzie się nie spieszę, pucharek za wygranie jako pierwszy wszystkich mistrzostw zostawiam komuś innemu :P będę się delektował każdym pojedynczym wyścigiem i bawił się wszystkimi samochodami. generalnie pokochałem radyjko future classic, no podeszło mi na maksa. polecam też Imprezę 22B przerobić na rajdówkę S1 w opcji, potwór vrrrrtytyty Rally-Pig-Decal-Sticker-JDM-Racing-mod-S

na duży plus też jednorożce. udało mi się wygrać Focusa HE, dzisiaj kupiłem Huracana i GT-R'a. cudowne zabaweczki.

trochę chaotycznie napisane ale nie chce mi się wysilać. idę spać a jutro znowu podróż do Australii więc do zobaczenia kiedyś tam :lapka:

Opublikowano

Nie tylko przez tel. Pytałem to czemu nie dostałem żadnego maila z informacją to mi powiedział że rano dostane. Ale imo jest cień zagrożenia że jednak będzie pojutrze.
W nocy rozesłali maile z potwierdzeniem wysyłki :)

Ok, już jasne. Dzisiaj przyszedł mail od MS - wysyłają upsem. Mam numer śledzenia. Na stronie ms teraz dopiero się pojawiło.

Najlepsze jest to, ze dziś rano paczka jeszcze jest w eindhoven, wiec majkrosoft nie postarał się by jego zamówienia dojechały w dniu premiery...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez prz3mus

Opublikowano

Ej ale może przenieście się do innego działu bo trochę śmietnik się robi.

Tutaj chciałbym poczytać o tym jak ta gra jest dobra lub głupoty w stylu ze auta to poduszkowce i w sumie to bez rewelacji xD

Opublikowano

No i jak gra wygląda bez HDRa? Na porównaniach można odnieść wrażenie, jakby gra była specjalnie wyprana z kolorów, rzeczywiście tak jest, czy to hdr po prostu jest taki dobry?

Nic nie jest wyprane z kolorów, a gra wygląda świetnie, szczególnie kiedy zachodzi słońce i w nocy.

Gra jest piękna, a ten HDR to chyba jakaś prawdziwa rewolucja i jak widać nie potrzeba do niej 60 teraflopsów :)

Opublikowano

Gra jest piękna, a ten HDR to chyba jakaś prawdziwa rewolucja i jak widać nie potrzeba do niej 60 teraflopsów :)

No bo HDR nie ma nic wspólnego z wydajnością sprzętu ;) Wystarczy hardware'owe wsparcie i software, który to obsługuje.

Opublikowano

No i to jest najśmieszniejsze w tym wszystkim, wielka gonitwa na teraflopsy, a tu rewolucja w grafice za pomocą software, portu HDMI i odpowiedniego wyświetlacza :D

Opublikowano

No ale jakby flopsów było jeszcze więcej, to też by nikt nie płakał, heh. Mam nadzieję, że pod koniec 2017 będzie już jakaś przyjazna oferta w segmencie TV ~40-45" z HDR. Teraz jeszcze ciut drogo no i w większości same bardzo duże tiwiki. Szkoda, że tego nie można gdzieś sprawdzić, bo chętnie na żywo bym zobaczył różnicę w kolorystyce pomimo tego, że teoretycznie wiem o co kaman.

Opublikowano

Przyjdź do jakiegoś marketu z konsolą i grą, powinni pozwolić podpiąć się pod jakiś tv :)

Opublikowano

Może tak zrobię jeśli mój XFat pójdzie na dietę i wyewoluuje w XSlim ;)

PS. Co do gry, to wczoraj zrobiłem jeden błąd, zamiast ulepszyć trzeci festiwal to dociągnąłem do 5 poziomu w pierwszym i teraz mam nawalone eventów przy pierwszym festiwalu i pusto na pustyni :P Lepiej wszystkie rozwijać równomiernie. 

Edytowane przez DonSterydo