Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

te forzathony są fantastyczne. zrobiłem wszystkie tydzień temu jak się pojawiły. te obecne mogłem zrobić drugi raz :yao: achiv wpada mimo że wszystko odblokowane, nagroda wpada, podwójny profit.

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Zdaje się, że Fulton podczas Inside Xbox powiedział ilu ludzi zagrało w FH3:

Ponad 9 mln luda.

O_o

Opublikowano

to juz chyba wiadomo czemu wybrali UK do czworki :P 

Opublikowano

Na pewno prognoza sprzedaży w kraju, w którym umiejscowiono grę była jakimś powodem, w Japonii sprzedaliby pewnie 1500 egzemplarzy, jakby tam umiejscowili czwórkę ;)

Opublikowano

Miał ktos zglichowane achievementy ? Bo mi sie zglichowal z tego co widzę backpacker ale być może jest tego więcej :/ 

Opublikowano

A mi się nagrody forzathonu nie wbijają a zrobiłem co kazali :/ 

Opublikowano

W ogóle zauważyłem, ze po zainstalowaniu cyfry i pobraniu save źle mi wyświetla statystyki niektóre, np liczba zniszczonych tablic czy fotoradary. Ktoś zna na to lekarstwo? Trochę mnie to wkurza :(

EDIT

dobra, poczytałem trochę w sieci, to nie problem z save a z BM, on coś popsuł statsy, można łatwo naprawić :obama: wieczorem przetestuje 

Opublikowano

Objechałem sobie od razu po kupieniu dwójki cała mapkę i stw, że mapa z trójki nie umywa się do francjowłoch. Wielkość podobna, ale widoki i ilość znakomitych dróg w dwójce :banderas: W trójce nie miałem takiego momentu, że wsiadłem do słabego auta na początku i po odblokowaniu możliwości objechania mapy od razu to zrobiłem.

Opublikowano

Kwestia gustu. Dla mnie wszystkie mapy z każdej części są kapitalne. Ale jeśli 2 tak bardzo Ci się podobała, to można śmiało powiedzieć, że w 4 chyba bardziej przypomina 2 niż 3.

Opublikowano

Skończyłem dwie pierwsze części: w żadnym wypadku nie chce aby do zabawy dołączyły jakieś motory! Gra zyska tylko widowiskowo, a pojawi sie problem z balansem samochody vs motorki. Absolutnie prosze mi z tego nie robić żaden motorstorm. Ja rozumiem ze to gra ale nie chce jednośladów z tego samego powodu dlaczego bolidy F1 nie scigają się z MotoGP. 

Opublikowano

Do trójki to już raczej nic nie dołączy, bo nie będzie rozwijana.

Tematy pomyliłeś ;)

Opublikowano

W ogóle mi nie wpadają żadne achidvementy i mi nie nabija postępu w nich od kiedy mam cyfrowa wersje. Jakieś rady? Próbowałem już hard reseta konsoli

Opublikowano

Sprawdziłem i... wpadły mi leniwie w ciągu 10 min aczki za forzathon sprzed tygodnia a nowe zwykle aczki nie :| może problem po stronie ms? 

Opublikowano

A masz na liście osiągnięć, że te których nie masz odblokowanych mają 100%? Bo jeśli tak, to wpadną po czasie.

Opublikowano

mozesz sprobowac wywalic profil i sciagnac ponownie, 

mi Backpacker sie zglichowal ;/ stanelo na 92% i sie nie rusza

Opublikowano
2 godziny temu, Pacquiao napisał:

A masz na liście osiągnięć, że te których nie masz odblokowanych mają 100%? Bo jeśli tak, to wpadną po czasie.

W sumie to różnie, widzę. Ściągnąłem grę od nowa i widze ze niektóre liczniki mi się zwiększyły, np ten od wyścigów online czy postęp ukończonych mostrzostw, ale już drag race stoi w miejscu choć przejechałem kazda klasa, a Beauty spoty blizzard mountain stoją na 80% choć dziś odnalazłem ostatni. 

Opublikowano

Nie siem co się stało, ale wlanie odblokowały mi się aczki :banderas: