Opublikowano 13 maja 20186 l te forzathony są fantastyczne. zrobiłem wszystkie tydzień temu jak się pojawiły. te obecne mogłem zrobić drugi raz achiv wpada mimo że wszystko odblokowane, nagroda wpada, podwójny profit.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Zdaje się, że Fulton podczas Inside Xbox powiedział ilu ludzi zagrało w FH3: Ponad 9 mln luda. O_o
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Na pewno prognoza sprzedaży w kraju, w którym umiejscowiono grę była jakimś powodem, w Japonii sprzedaliby pewnie 1500 egzemplarzy, jakby tam umiejscowili czwórkę
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Miał ktos zglichowane achievementy ? Bo mi sie zglichowal z tego co widzę backpacker ale być może jest tego więcej
Opublikowano 20 czerwca 20186 l W ogóle zauważyłem, ze po zainstalowaniu cyfry i pobraniu save źle mi wyświetla statystyki niektóre, np liczba zniszczonych tablic czy fotoradary. Ktoś zna na to lekarstwo? Trochę mnie to wkurza EDIT dobra, poczytałem trochę w sieci, to nie problem z save a z BM, on coś popsuł statsy, można łatwo naprawić wieczorem przetestuje
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Objechałem sobie od razu po kupieniu dwójki cała mapkę i stw, że mapa z trójki nie umywa się do francjowłoch. Wielkość podobna, ale widoki i ilość znakomitych dróg w dwójce W trójce nie miałem takiego momentu, że wsiadłem do słabego auta na początku i po odblokowaniu możliwości objechania mapy od razu to zrobiłem.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Kwestia gustu. Dla mnie wszystkie mapy z każdej części są kapitalne. Ale jeśli 2 tak bardzo Ci się podobała, to można śmiało powiedzieć, że w 4 chyba bardziej przypomina 2 niż 3.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Skończyłem dwie pierwsze części: w żadnym wypadku nie chce aby do zabawy dołączyły jakieś motory! Gra zyska tylko widowiskowo, a pojawi sie problem z balansem samochody vs motorki. Absolutnie prosze mi z tego nie robić żaden motorstorm. Ja rozumiem ze to gra ale nie chce jednośladów z tego samego powodu dlaczego bolidy F1 nie scigają się z MotoGP.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Do trójki to już raczej nic nie dołączy, bo nie będzie rozwijana. Tematy pomyliłeś
Opublikowano 24 czerwca 20186 l W ogóle mi nie wpadają żadne achidvementy i mi nie nabija postępu w nich od kiedy mam cyfrowa wersje. Jakieś rady? Próbowałem już hard reseta konsoli
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Sprawdziłem i... wpadły mi leniwie w ciągu 10 min aczki za forzathon sprzed tygodnia a nowe zwykle aczki nie :| może problem po stronie ms?
Opublikowano 24 czerwca 20186 l A masz na liście osiągnięć, że te których nie masz odblokowanych mają 100%? Bo jeśli tak, to wpadną po czasie.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l mozesz sprobowac wywalic profil i sciagnac ponownie, mi Backpacker sie zglichowal ;/ stanelo na 92% i sie nie rusza
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 2 godziny temu, Pacquiao napisał: A masz na liście osiągnięć, że te których nie masz odblokowanych mają 100%? Bo jeśli tak, to wpadną po czasie. W sumie to różnie, widzę. Ściągnąłem grę od nowa i widze ze niektóre liczniki mi się zwiększyły, np ten od wyścigów online czy postęp ukończonych mostrzostw, ale już drag race stoi w miejscu choć przejechałem kazda klasa, a Beauty spoty blizzard mountain stoją na 80% choć dziś odnalazłem ostatni.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Spoko, kiedyś wskoczy Mnie się tak kiedyś acziki wysypały w Forzie, że zaliczyło je dopiero po ponad 10 dniach - taki ninja style