December 12, 20159 yr Bede okolo 24, chyba ze velius junior wczesniej zasnie. Przygotuje tez mikrofon do szeptania
December 12, 20159 yr Ej cofam to co pisałem wcześniej - Tzn dalej nie ma moze tyle rzeczy co w jedyneczce ale te nowe mapy są wpyte. Czuje że można trochę w tej grze posiedzieć.
December 12, 20159 yr Mi sie narazie dwojka podoba, ale nie widzialem jeszcze wszystkich map. Dzisiaj bym black forest chcial obadac
December 12, 20159 yr Ja może będę dzisiaj. Odnośnie zakupu to mam 2 chętnych już. Jak Velius się nie rozmyslil to jeszcze 2 osoby i możemy brać
December 12, 20159 yr Mi sie narazie dwojka podoba, ale nie widzialem jeszcze wszystkich map. Dzisiaj bym black forest chcial obadac Jest bardzo spoko, podoba mi się jak drzewa upadają po granatach - Czuć że to nie jest statyczny świat który ma tylko ładnie wyglądać.
December 12, 20159 yr Narazie jest tylko tryb hordy ale w przyszłości dorzucą inne. Edited December 12, 20159 yr by Dr.Czekolada
December 12, 20159 yr Author Z tego co wiem to chyba Widget tez chcial? Taa, widze, że więcej już chętnych niż 6 ;p Ja się prawie od początku zgłaszałem jakby co ;p Edit: Na g2a jakiś ruski z 0 opiniami sprzedaje za 48 zł xDDD Edited December 12, 20159 yr by Łidżet
December 12, 20159 yr Z tego co wiem to chyba Widget tez chcial? Taa, widze, że więcej już chętnych niż 6 ;p Ja się prawie od początku zgłaszałem jakby co ;p Edit: Na g2a jakiś ruski z 0 opiniami sprzedaje za 48 zł xDDD
December 12, 20159 yr Author Iść na całość? EDIT: (pipi)a, już 55 dał((( Edited December 12, 20159 yr by Łidżet
December 12, 20159 yr Zartowalem. Kupimy pewnie w 6-paku jak teddy ogarnie w koncu liste i nas uwzgledni
December 12, 20159 yr Lista wstępnie kształtuje się tak: ja, 2 ziomkow, velius i lidget. Brakuje jednej osoby i możemy brać. Nie wiem tylko jak kymel bo jak z jakimś kumplem to by jednego za dużo było