Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano

Wezmę, a potem będziecie mnie nazywać :cebula:

No ale niech będzie... Poproszę o Chaos Theory...

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 87,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

tomzacz, od cebulenia takie pier,dolenie jest 100x bardziej wkur,wiające, bo wszyscy muszą to czytać, a tak to najwyżej kodu nie dostaniesz i tyle ;). Tak więc pozdro600 :lapka:

Opublikowano

oki, zapamiętam.

Opublikowano

Dead Space leci do Starha, udanej wizyty na USG Ishimura :lapka: 

Opublikowano

Jak to nabijanie poziomow wyglada? Jesli dam jakas lepsza gre i zapisza sie tysiace osob to moge wbic kilka za jednym zamachem, czy to bez roznicy?

Opublikowano

Level liczy się na podstawie contribution value, czyli wartości wysłanych gier. Tutaj masz widełki: http://www.steamgifts.com/discussion/XaCbA/list-of-all-cv-levels-and-their-corresponding-real-cv

Nie ma znaczenia, czy na ga zapisze się 100 000 osób czy 5, prywatny, publiczny, w grupie, nieważne. Musi być minimum 5, żeby Ci policzyło i tyle.

Jest jeszcze jeden myk: gry z bundle'i, (ale z niższych tierów) lub sprzedawane gdzieś za mniej niż 95% ich wartości wyjściowej, np. w Rosji są liczone za 15% ich wartości (listę takich gier sprawdzisz tutaj: http://www.steamgifts.com/bundle-games). Prawdziwe Contribution Value na podstawie którego liczony jest level policzy Ci ta strona: http://www.sgtools.info

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
  • Autor

Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana :reggie:

bsqfRBG.png

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Dead Space leci do Starha, udanej wizyty na USG Ishimura :lapka:

Dziękuję! Jedynkę przeszedłem x lat temu na xboxie, czas odkurzyć wspomnienia :banderas:

QX4bupx.png

Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana :reggie:

bsqfRBG.png

Najbardziej niedoceniona gra tamtego roku i kutwa wygrałeś :obama:

cat_sagan.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

:obama::fsg::banderas:

A ja po rz trzeci nie wygrałem GRIDa 

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Moldar dawaj mojego wiedźmina o/

Opublikowano

Użytkownik Scuffle został oficjalnie wyrzucony z grupy po naradzie trójki adminów.

Powodem była absolutna absencja na serwisie steamgifts.com. Pomimo wygranej dwóch gier od tygodnia ich nie odebrał oraz pomimo tego, że inni ludzie (m.in. ja) wygrali u niego gry, nie dostarczył ich od paru dni. Zdecydowaliśmy się więc rzeczonego użytkownika z grupy wyrzucić.

Wolałbym, żeby to był taka pierwsza i ostatnia sytuacja, bo mimo wszystko, robimy to dla siebie, żeby podtrzymywać dobre stosunki między sobą.

Pis joł