Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Featured Replies

Opublikowano

na ps4 mozna grać :D

MÓZG ROZYEBANY

dwa dni urlopu biore, zaraz dzwonie do nadsztygara

Nie zapomnij dzieciom coś na dzień dziecka kupić przez tego wiedzmina.

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 122,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wczoraj ukończyłem i Redzi znowu to zrobili, żadne quantumy, doomy czy drejki nie mają startu do KiW jako całość.    + fabuła, poboczne questy, postacie + świetna oprawa AV + fenomenalne widoki +

• Już zdjęte ze Steama.

Opublikowano

Easter egg niezwiązany z fabułą.

Właśnie znalazłem chustkę z napisem D.L.C. 

Śmieszki z tych Redów. XD

Opublikowano

O co chodzi z tą książką do gwinta? Kupiłem ją i tyle z tego, że pokazuje mi w niej Velen 2, Skelige 1, Napotkani gracze 2. 

To ma byc jakaś wskazówka? Trochę żenada. 

Poza tym mam doświadczenie 2000/2000.

Edytowane przez Il Brutto

Opublikowano

Dziwne... moge wszystkie dodatki sciagac od nowa, nawet DLC darmowe (pomimo faktu ze juz sa sciagniete i zainstalowane), sciagnalem dodatek krew i wino, wlaczam gre i nie mam nigdzie napisane ze jest zainstalowane, nie mam tez menu nowego, wciaz stara poza medytacji z serc z kamienia, wtf?

Opublikowano

Patch sciagniety, hard reset byl robiony, wciaz dupa, teraz dodatek sciagam od nowa... drugi raz, pomimo faktu ze go nie usunalem wczesniej... :dunno:

Opublikowano

To są jakieś jaja. Dodatku ściągnąć z nikąd nie mogę, po instalacji patcha wszystkie zadania poboczne czekające w kolejce przerzuciło mi do zakładki "nieukończone"...

taka genialna gra, a od zawsze cierpi na jakieś głupie błędy :/

nie robiłem żadnego sejwa i mam nadzieje, że te poboczne zadania mi nie przepadną. 

Opublikowano

Po zainstalowaniu patcha na razie u mnie wszystko jest na miejscu poza tym, że mam 38 lvl i 2000/2000 a miałem 1450/2000. Obawiam się, że zdobędę pkt doświadczenia i nic się nie stanie z levelem. 

Opublikowano

O co chodzi z tą książką do gwinta? Kupiłem ją i tyle z tego, że pokazuje mi w niej Velen 2, Skelige 1, Napotkani gracze 2.

Gdzie kupiles te ksiazke?

Wlasnie wszedlem na psstore i zamówiłem przedpremierowo KiW, właśnie sie pobiera ale... Mam zero złotych w portfelu a mimo tego zasysa. Rozumiem ze przy checi uruchomienia gry bede musial zaplacic za aktywacje czy cos? Nie chce przycebulic kosztem cdp z powodu jakiegos błędu

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ze sklepu:

Special pre-order price valid from 10-05-2016 to 11.59pm 31-05-2016
Opublikowano

Gdzie Wy znaleźliście tego kupca sprzedającego książkę do gwinta?

Opublikowano

Gdzie kupiles te ksiazke?

Wlasnie wszedlem na psstore i zamówiłem przedpremierowo KiW, właśnie sie pobiera ale... Mam zero złotych w portfelu a mimo tego zasysa. Rozumiem ze przy checi uruchomienia gry bede musial zaplacic za aktywacje czy cos? Nie chce przycebulic kosztem cdp z powodu jakiegos błędu

W Novigradzie am gdzie artefakty Aremasa. 

Jeżeli chodzi o doświadczenie to miałem 2000/2000, zabiłem potwora i dostałem darmowy lvl.

Opublikowano

W changelogu jest napisane gdzie można kupić tę książkę. 

Opublikowano

Nie jest tam zbyt jasno podane gdzie dokładnie, ale mniejsza z tym. Tak jak pisze Brutto - niewiele ona pomaga.

Myślałem, że trochę uprawnią działanie gry w wersji na XO w Novigradzie. Niestety jest chyba jeszcze gorzej.

Opublikowano

Tak, bez problemu. Gram od kilku godzin. :) 

Opublikowano

Jaki w Wiesku były widełki levelow do zadań? Zaczynajac dodatek z 39 levelem będę jeszcze zdobywał doświadczenie? Chyba dopiero 6 poziomów ponad level który ma zadanie, dostaje ske po 1 exp, nie?

Opublikowano

Ja zaczynałem z lvl 40(obecnie 42) i spokojnie dostaję doświadczenie za zadania na poziomie 37. Nie jest tak od razu łatwo, a niektóre potwory potrafią bardzo szybko zbić pasek życia.